geo1962 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μετά από format, αντιμετωπίζω τα παρακάτω προβλήματα με τη γλώσσα εμφάνισης του συστήματός μου (Windows 7 Ultimate 64-bit). 1. Ενώ επανειλημμένα κατέβασα και εγκατέστησα τον Google Chrome στα Ελληνικά, αυτό εμφανιζόταν στα Ολλανδικά! Το διόρθωσα. 2. «Μπαίνοντας» στο Google, εμφανιζόταν στα Ολλανδικά! Το διόρθωσα. 3. Το Translate της Google, εμφανιζόταν στα Ολλανδικά! Το μισο-διόρθωσα. 4. Tο YouTube, το Gmail και το Yahoo εμφανίζονται στα Ολλανδικά! 5. Προσπάθησα να τρέξω τον οδηγό εγκατάστασης του Windows Defender Offline Tool της Microsoft για να καταστήσω εκτελέσιμο ένα CD, αλλά και εδώ ο οδηγός «είναι Ολλανδός»…!!! Όπου και εάν έψαξα στο σύστημά μου, όλες οι ρυθμίσεις έχουν επιλεγμένη την Ελληνική γλώσσα. Τα «φώτα» σας παρακαλώ… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες το λινκ. -> https://www.sevenforums.com/tutorials/90560-location-change-computer-default-location.html Έλεγξε και το current και το deafult location. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: 'Εχω 3 γλώσσες γραφής στο πληκτρολόγιο ,θέλω να καταργήσω την τρίτη(είναι αυτή την οποία πρόσθεσα προσφάτως) ωστόσο δεν υπάρχει ενεργή η επιλογη για " κατάργηση" ...Κάποια πρόταση;Στις άλλες δύο υπάρχει κανονικά η "κατάργηση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μηπως η γλωσσα στην οποια θες να πατησεις καταργηση ειναι η default γλωσσα του συστηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Πιθανόν να έχει γίνει ναι! Θα πρέπει να προσθέσω μια άλλη default και μετά να διαγράψω αυτή που δεν θέλω; Κάποιες οδηγίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα