THE GG GAMER Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά,είχα κάνει μια προσπάθεια να αφαιρέσω το ihs από το cell με αποτέλεσμα να γρατζουνισω και να βγάλω κάποιες αντίστασης και να με εμφανίζει ylod.Έχω ανεβάσει από το ίντερνετ φωτογραφία από την μητρική δεν είναι η δικιά μου και έχω κυκλωσει το σημείο που έφαγε γρατζουνια....Φτιάχνεται? Έχω δει σε τέτοιες περιπτώσεις ότι βάζουν καλώδια για γέφυρα,γενικά πείτε ιδέες θέλω να πειραματιστώ😈
JohnHacked Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Αν έχεις κόψει Traces πρέπει να ψάξεις με πολύμετρο να τα δεις και να τα ''γεφυρώσεις'' με καλώδιο.. θέλει δουλειά. 1
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δηλαδή?με πολύμετρο να δω στα κοψίματα από την μία προς την άλλη μεριά? Λίγο εξηγησετο μου
THE GG GAMER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Τα πράγματα είναι ως έχει :αν βάλω αλουμινοχαρτο για να καλύψω τις γρατζουνιες θα έκανε κάτι? Γενικά κάπως ένα σχεδιάγραμμα για την γεφυρωση γιατί τα traces είναι πολύ κοντά μεταξύ τους
postfire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) τελικα πια σημεια εχεις γδαρει-χαλασει γιατι βλεπω 2 κυκλους στα σημεια που εχεις ξυσει και εχει φανει ο χαλκος ειχε αντιστασεις κτλ και εχουν ξυλωθει? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από postfire
postfire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) θα φτιαξω κατι προχειρο σε ζωγραφια για να καταλαβεις πως να μετρησεις τις γραμμες αν εχουν κοπει ελπιζω να καταλαβαινεις στο σχεδιο θα μετρησεις με το πολυμτρο στο μπιπερ την καθε γραμμη αν το πολυμτρο χτυπαει κανει μπιπ σημαινει οτι η γραμμη ειναι οκ αν δεν ειναι οκ μια γραμμη θα σου πω τι θα κανεις οποια γραμμη δεν ειναι οκ ανεβασε εδω φωτο μεγενθυμενη και καθαρη να φενεται η γραμμη τα αλουμινοχαρτα και αυτα δεν κανουν θα κανεις βραχυκυκλωμα αλλη μια φωτο να το καταλαβεις καλυτερα φυσικα καθε γραμμη θα την κοιτας με μεγενθυντικο φακο κανε ζοομ στην δευτερη φωτο να καταλαβεις Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από postfire
THE GG GAMER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 ωραίο φίλε το σχεδιάγραμμα,και το περίεργο είναι ότι σε αυτά τα traces κάνει μπιπ,οπότε τι κανονικό ylod στον cell?
postfire Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) αν ειναι οκ οι γραμμες που τι ςμετρησες τοτε εκανες ζημια βγαζοντας το ihs(βλεπω χαρακιες) οποτε παει για καδο Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από postfire
THE GG GAMER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 έχω ένα άλλο cechh που θέλει reball στην rsx,ξέρεις κανέναν που να μπορεί να ασχοληθεί ?
postfire Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 πιστευεις οτι να δωσεις 50+ ευρω για τετοια δουλεια σε καποιον αξιζει το κοστος αυτο?
THE GG GAMER Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Λέω μήπως και υπάρχει κανένας ιδιώτης που να κάνει "φιλικές" τιμές,σε κάθε περίπτωση όχι.Για να αγοράσω τα συγκεκριμένα υλικά που θέλει για το reball για να το κάνω μόνος μου που μπορώ να τα βρω?
postfire Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 θελει πειρα και γνωσεις δεν ειναι απλο + αυτου θελει και σωστοεξοπλισμο για να γινει σωστη δουλεια συμβουλη μου ειναι και μεγαλο κοστος και 99% αν δεν εχεις εμπειρια θα εχεις αποτυχια παρε μια ιδεα
THE GG GAMER Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Έχω δει βίντεο και δεν μου φάνηκε τίποτα το τρομερό ναο σίγουρα ποιο πολύ το σταθερό μηχάνημα που κάνει την κόλληση αλλιώς όλα τα άλλα εύκολα φαίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα