Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,είχα κάνει μια προσπάθεια να αφαιρέσω το ihs από το cell με αποτέλεσμα να γρατζουνισω και να βγάλω κάποιες αντίστασης και να με εμφανίζει ylod.Έχω ανεβάσει από το ίντερνετ φωτογραφία από την μητρική δεν είναι η δικιά μου και έχω κυκλωσει το σημείο που έφαγε γρατζουνια....Φτιάχνεται? Έχω δει σε τέτοιες περιπτώσεις ότι βάζουν καλώδια για γέφυρα,γενικά πείτε ιδέες θέλω να πειραματιστώ😈

20180707_202403.jpg

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι ως έχει :αν βάλω αλουμινοχαρτο για να καλύψω τις γρατζουνιες θα έκανε κάτι? Γενικά κάπως ένα σχεδιάγραμμα για την γεφυρωση γιατί τα traces είναι πολύ κοντά μεταξύ τους 

20180708_095055.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα πια σημεια εχεις γδαρει-χαλασει γιατι βλεπω 2 κυκλους

στα σημεια που εχεις ξυσει και εχει φανει ο χαλκος ειχε αντιστασεις κτλ και εχουν ξυλωθει?

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Untitled.png.bf63e7313e9f65a976031a091b6ddf1e.png

θα φτιαξω κατι προχειρο σε ζωγραφια για να καταλαβεις πως να μετρησεις τις γραμμες αν εχουν κοπει

ελπιζω να καταλαβαινεις στο σχεδιο

θα μετρησεις με το πολυμτρο στο μπιπερ την καθε γραμμη 

αν το πολυμτρο χτυπαει κανει μπιπ σημαινει οτι η γραμμη ειναι οκ

αν δεν ειναι οκ μια γραμμη θα σου πω τι θα κανεις

οποια γραμμη δεν ειναι οκ ανεβασε εδω φωτο μεγενθυμενη και καθαρη να φενεται η γραμμη

τα αλουμινοχαρτα και αυτα δεν κανουν θα κανεις βραχυκυκλωμα

αλλη μια φωτο να το καταλαβεις καλυτερα

φυσικα καθε γραμμη θα την κοιτας με μεγενθυντικο φακο

κανε ζοομ στην δευτερη φωτο να καταλαβεις

COK-002_-_1-873-513-31.jpg

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

ωραίο φίλε το σχεδιάγραμμα,και το περίεργο είναι ότι σε αυτά τα traces κάνει μπιπ,οπότε τι κανονικό ylod στον cell?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ειναι οκ οι γραμμες που τι ςμετρησες τοτε εκανες ζημια βγαζοντας το ihs(βλεπω χαρακιες)

οποτε παει για καδο

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

Λέω μήπως και υπάρχει κανένας ιδιώτης που να κάνει "φιλικές" τιμές,σε κάθε περίπτωση όχι.Για να αγοράσω τα συγκεκριμένα υλικά που θέλει για το reball για να το κάνω μόνος μου που μπορώ να τα βρω?  

Δημοσ.

θελει πειρα και γνωσεις δεν ειναι απλο

+ αυτου θελει και σωστοεξοπλισμο για να γινει σωστη δουλεια

συμβουλη μου ειναι και μεγαλο κοστος και 99% αν δεν εχεις εμπειρια θα εχεις αποτυχια

παρε μια ιδεα 

Δημοσ.

Έχω δει βίντεο και δεν μου φάνηκε τίποτα το τρομερό ναο σίγουρα ποιο πολύ το σταθερό μηχάνημα που κάνει την κόλληση αλλιώς όλα τα άλλα εύκολα φαίνονται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...