Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μιλάμε για μικρή διαφορα . Σε αποζημιώνει ο 2600 ως futureproof αλλά βγαίνει πιο ακριβά λόγω ραμ. Και οι δυο είναι καλές επιλογές για all around-gaming.

Μητρικη σε είπα ποια έχει λογική να παρεις αν δωσεις γύρω στα 120ευρω.

Μνημες https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=8435982%2C11436424

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον radiohead, αν ειναι να πας σε 2600 ειναι κριμα να μην τον συνδιασεις με b450, θα γλυτωσεις απο πιθανα προβληματα των b350 και ειδικα της MSI που θες.
Για να καταλαβεις, μολις το τελευταιο τριμηνο αρχισε να βγαζει σοβαρα bios updates που αξιοποιουν ολη την ram και κανουν σωστο OC, 1 ολοκληρο χρονο εκανα υπομονη να κανω update το bios της Tomahawk. Στην b450 σειρα, τα περισσοτερα προβληματα εχουν διορθωθει out of the box και ειναι σαφως πιο βελτιωμενες, οποτε κανε υπομονη λιγες παραπανω μερες ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δημοσ.

Εντάξει!  Απλά δεν θέλω γενικά να δώσω παραπάνω λεφτά για κάτι που δεν χρειάζομαι. Θέλω ένα pc να παίζει όλα τα παιχνίδια high σε 1080 p και συμπαθητικά σε 2κ

Επίσης πιστεύεται καλύτερα r5 2600 h ryzen 7 1700?  

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Christosbros62 είπε

Εντάξει!  Απλά δεν θέλω γενικά να δώσω παραπάνω λεφτά για κάτι που δεν χρειάζομαι. Θέλω ένα pc να παίζει όλα τα παιχνίδια high σε 1080 p και συμπαθητικά σε 2κ

Επίσης πιστεύεται καλύτερα r5 2600 h ryzen 7 1700?  

2600. Αν θες κάτι παραπάνω 2600x. 

Δημοσ.

παιδια καλημερα μια ερωτηση απο μενα.εχω μητρικη asus z97 a και τροφοδοτικο corsair 600w modular 80 plus.καρτα γραφικων εχω την gtx 970 και σκεφτομαι να βαλω 1060 η 1080.θα εχω προβλημα με επεξεργαστη και τροφοδοτικο η θα θελω και αλλη αλλαγη?ευχαριστω

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, necrothaftis είπε

παιδια καλημερα μια ερωτηση απο μενα.εχω μητρικη asus z97 a και τροφοδοτικο corsair 600w modular 80 plus.καρτα γραφικων εχω την gtx 970 και σκεφτομαι να βαλω 1060 η 1080.θα εχω προβλημα με επεξεργαστη και τροφοδοτικο η θα θελω και αλλη αλλαγη?ευχαριστω

1060 δεν αξίζει να βάλεις αφού έχεις 970. Ποιον επεξεργαστη εχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i7 4790k!ας πουμε οτι παω σε 1080 θα πρεπει να αλλαξω τπτ σε μητρικη η τροφοδοτικο?ευχαριστω

Επεξ/σία από necrothaftis
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιο είναι το τροφοδοτικο; Ακριβές μοντέλο και ποσά χρόνια το χρησιμοποιεις; Επεξεργαστη δε θες. Ram έχεις 16gb;

Δημοσ.

ram 16gb ναι.2χ8 g skill τροφοδοτικο corsair 600w modular 80 plus.i7 4790k.gtx970 asus strix υδροψξη coolermaster.ssd 250 σκληρο 2τβ δε νομιζω να ξεχασα τπτ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, necrothaftis είπε

ram 16gb ναι.2χ8 g skill τροφοδοτικο corsair 600w modular 80 plus.i7 4790k.gtx970 asus strix υδροψξη coolermaster.ssd 250 σκληρο 2τβ δε νομιζω να ξεχασα τπτ.

Αν το μόνιτορ σου είναι 1080p δε βλέπω λόγο να χρειάζεσαι αναβαθμιση αδερφέ. Φθινόπωρο προς χειμώνα θα έχει νέες κυκλοφορίες η NVIDIA οποτε καλύτερα να περιμένεις. 

Όσο για το τροφοδοτικο αν βάλεις καμμια 1170-1180 όταν βγουν, καλύτερα να το αλλάξεις. 70-90 ευρώ θα κοστίσει ένα τούμπανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...