Christosbros62 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Kαλησπέρα είμαι καινούργιος εδώ oπότε ζητώ κατανόηση ! ήθελα να ρωτήσω γτ είμαι πολύ μπερδεμένος και θα ήθελα τα φώτα σας!! θέλω να χτίσω ένα PC που θα παίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε 1080p max και σχετικά καλά σε 2κ ανάλυση! Το PC θα είναι αποκλειστικά για gaming όχι editing streaming... Δεν ξέρω που να πάω σε intel or ryzen! Bugget περίπου 1000 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Συμπλήρωσε αυτό Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν θα χρησιμοποιήσουμε κομμάτια hardware από παλιό pc?
Christosbros62 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, radiohead είπε Συμπλήρωσε αυτό Ποσό που διαθέτουμε : κοντά στα 1000 Χρήση υπολογιστή : gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τίποτα ιδιαίτερο! Υπαρχουσα οθόνη: LG 32" tv monitor μελλοντικη αναβάθμιση: ή μια 2κ ή μια ultrawide Τοποθεσία: Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Δεν έχω θέμα! Απλά ψάχνω την πιο οικονομική λύση! Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο : θα το συναρμολογήσω μονος μου! Αν θα χρησιμοποιήσουμε κομμάτια hardware από παλιό pc: όχι παλιά κομμάτια!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Αν θες να πας σε Ryzen περίμενε μερικές μέρες να βγουν οι b450 μητρικές στην αγορά και να συνδυάσεις με 2600 και 16gb 3200. Τώρα σε Intel από δυο μαγαζιά μαζί με freesync οθόνη στα 1080κατι Ask Adam και hellasphone.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Σου έβαλα μια οικονομική αλλα αξιόπιστη εναλλακτική για να χωρέσει και η οθόνη. Εφόσον είσαι large και asus fanboy απ'όσο βλέπω πάω πάσο αλλα όχι 8gb ram.
Christosbros62 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δεν είμαι φαν μπόι απλά θέλω συμβατότητα μητρικής με κάρτα γραφικών συν ότι αυτή η μητρική έχει πολύ καλά βίος
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Christosbros62 είπε Δεν είμαι φαν μπόι απλά θέλω συμβατότητα μητρικής με κάρτα γραφικών συν ότι αυτή η μητρική έχει πολύ καλά βίος Με καλή έννοια το είπα κι εγώ asus προτιμώ, αλλα όταν έχεις μια καλή οικονομικότερη εναλλακτική το ξανασκέφτεσαι. Anyway άν προτιμάς nvidia δες τις φθηνότερες η την τελευταία με 4 χρόνια εγγύηση στα ίδια λεφτά με την strix Δεν τίθεται κανένα θέμα συμβατότητας. https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9643036%2C9526905%2C14205901 Σε μητρική με bios update όπως θα έκανες και στην b350 προτίμησε αυτή https://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html Για πιο οικονομικά περίμενε επαναλαμβάνω τις b450 εντός ολίγων ημερών.
Christosbros62 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Πότε περίπου θα βγουν οι b450? Και θα είναι πολύ οικονομικες?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 μέσα στον Ιούλιο. Στην τιμή της strix και κάτω θα βρείς άνετα.
Christosbros62 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Και αφού θα θέλουν και αυτές ενημέρωση τα βίος γτ να πάρω αυτή?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Οι b450 δεν θέλουν τίποτα. Αν μιλάς για την x370 vs b350 προφανώς για 10 ευρώ διαφορα αξίζει αυτή https://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html
Christosbros62 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Ένας i5 8400 και η 1060 6gb στο gaming θα είναι καλύτερη λύση από τον r5 2600 θα βγάζει πιό πολλά fps?
Christosbros62 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Χωρίς τι ? Και με ποια σειρά μητρικής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα