exelixis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Σίγουρα υπάρχει πρόγραμμα που επαναφέρει αρχεία μετά από format Ποιο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Εχω ακουσει για το unformat αλλα αν και το εχω δεν εχω εμειρια...Δεν μου εχει χρειασθει.Ευτυχως....
panoscorfu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Easy Recovery Pro. Ειχα χαλασει το partition και μολις που ειχε ξεκινησει το formmat. Τα εσωσε ολα.Μονο που θελει δευτερο δισκο με φορτωμενο λειτουργικο και χωρο για τη μεταφορα.Βασικα απ' οτι καταλαβα αφου γινει η ζημια μην πειραξεις τιποτα στο δισκο. Θα γινει χειροτερα. Αν δεν εχεις δευτερο δισκο να κανεις τη μεταφορα παρε το χαλασμενο σε καποιο αλλο pc και κανε το recovery. Μην προσπαθησεις να γραψεις τιποτα πανω στον χαλασμενο δισκο.
skoy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Το Easy Recovery pro δεν θελει δευτερο δισκο με λειτουργικο, απλα αλλο σκληρο ή αλλο partition...
_-b}{d-_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Tsekare edw http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=356317&highlight= Kai pata kai sto topic pou anaferw (a.k.a. gkalli2) ekei Mporeis na thn bgaleis ka8arh xwris deutero partition kai oute kan leitourgiko..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.