Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum,

Πιανω 2 ασυρματα δικτυα και αναρωτιομουν εαν θα μπορουσα να τα χρησιμοποιησω και τα 2(π.χ να ορισω ενα στον chrome και ενα σε uploading/downloading η μεσω καποιου προγραμματος να γινετε αυτοματα καποιος συνδυασμος).

Y.Γ Και στα 2 δικτυα εχω φυσικη προσβαση και ο λογος που με απασχολει ειναι οτι εχω αρχισει να ασχολουμε σοβαρα με την φωτογραφια και στελνω/ανεβαζω συχνα και σχετικα μεγαλα αρχεια.

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Καταρχάς υποθέτω πως διαθέτεις 2 ασύρματες κάρτες δικτύου ώστε να μπορείς να συνδέεσαι σε 2 ασύρματα δίκτυα ταυτόχρονα, πχ μια on-board και μια USB ή 2 USB κλπ. Τώρα, διάβασα οδηγούς που υπόσχονται load balancing από τα Windows, θέτοντας ίσο metric και στα 2 gateways, όπως εδώ αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ.

Ενδιαφέρον θα είχε να μας πει αν ξέρει κάποιος κάποιο software που να λειτουργεί ως proxy τον οποίο να δηλώνεις στα Windows και αυτός να προσφέρει NLB δυνατότητες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Πριν από χρόνια υπήρχε το connectify dispatch. Μπορούσες να συνδέσεις όσες συνδέσεις ήθελες μεταξύ τους. Μιλάμε για συνδέσεις μεσώ ethernet, wifi ή και 3g. Κάποτε είχε βγει σε προσφορά το Lifetime key με 8-10€ και το είχα πάρει. Από όσο γνωρίζω όμως τώρα πια έχει αλλάξει. Θυμάμαι ότι είχα μπει πριν 2-3 χρόνια στο site τους και υπήρχε μόνο μία εκδοσή η οποία ήταν με ογκοχρεωση. Ευτυχώς αυτό που έχω λειτουργεί ακόμα κανονικά. Αν μπορείς να το βρεις κάπως.... θα κάνει αυτό που θες.

Είναι πολύ καλό αν έχεις χαμηλή ταχύτητα άλλα κυρίως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε torrent ή σε προγράμματα που χρησιμοποιούν πολλαπλές συνδέσεις. Επίσης μπορείς να δηλώσεις κάποια προγράμματα να μπαίνουν μόνο με μία συγκεκριμένη σύνδεση ενώ άλλα και με τις 2. Έτσι πχ το chrome μπορεί να μπαίνει με την μία για να μην κάνεις συνεχεία login σε sites ενώ το utorrent ή το DAP να χρησιμοποιεί και τις 2. Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι και σε 4 συνδέσεις. Τώρα πια που έχω 50αρα..... δεν έχει τόσο νόημα.

Επεξ/σία από fingolfingr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...