madtheo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Istros είπε Φαντάζομαι είσαι κάτοχος Sony?!! Είχα ένα Sony XA1 Ultra και ήταν σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με το Xiaomi mi max 2 που έχω Εντάξειρε συ αυτο εκ των πραγμάτων είναι μεγάλη συσκευή! Αλλά πλέον έχουμε συσκευές πάνω από 6 ίντσες στο σασί από 5.5αρι κινητό!
Istros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, madtheo είπε Εντάξειρε συ αυτο εκ των πραγμάτων είναι μεγάλη συσκευή! Αλλά πλέον έχουμε συσκευές πάνω από 6 ίντσες στο σασί από 5.5αρι κινητό! Ποιο είναι το 6ιντσο της Sony σε μέγεθος 5.5 να πάω να το πάρω αύριο?ένα 5.8 sony xa2 premium και είναι και αυτό 2 σε ένα.Δεν είμαι κολλημένος με κάποια εταιρία είχα παλιά και Sony καμία 15αρια,ZTE,Huawei,HTC,Samsung,LG,Lenovo,Ericsson,Motorola,Siemens,benq,sharp zeta,κ.α.θυμαμαι παλια ειχα παρει το samaung sgh600 το πρώτο με φωνητική κλήση και όλοι Μ εκραζαν που πήρα samaung,γιατί δεν υπήρχε η samsung τοτε σαν εταιρία μόνο ericsson ,Motorola ,Nokia επαιρνες τοτε.εχω αλλάξει πολλές συσκευές και η κάθε εταιρία έχει κατασκευάσει καλα κινητά,η Sony είναι μια φοβερή εταιρία αλλά δεν ακολουθεί τον ανταγωνισμό.εχει μείνει πίσω τοσο σε hardware όσο και σχεδιαστικά.κριμα μακάρι να βελτιωθεί στο μελλον γιατί μόνο κερδισμένοι θα βγούμε οι καταναλωτες Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από Istros
TolisT1985 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Κορυφή παντα. Είχα το Ζ3,και κάπου έχω καταχωνιασμενο ενα Ζ2. και τα δυο 4Κ απόλυτα σταθερό βίντεο και ποιότητα κατασκευής ΑΑΑ......
Istros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στις 8/7/2018 στις 9:18 ΠΜ, panosveto12 είπε Πάντα μου άρεσαν τα Sony κινητά . Αλλά δεν ξέρω πάντα κατέληγα σε iPhone Είναι το μικρόβιο.το μήλο στο μπαρμπριζ και η μούρη στη γκόμενα.αντε να πας να ρίξεις γκόμενα σε μπαράκι και να σκάσεις με κάνα ZTE η Lenovo.εφυγες νύχτα.Εαν το συγκεκριμένο iphone με οθόνη LG,κάμερα Sony,μπαταρία ho Tsi Ming,με 2Gb ram και διπυρινο επεξεργαστή το έβγαζε η Micromax (Ινδικη εταιρια τα κινητά της οποίας τα φτιάχνει η foxcon σε παράλληλη γραμμή παραγωγής δίπλα στα iphone) ούτε 50Ε δεν θα δίνες. 1
th3ofilos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 8/7/2018 στις 9:18 ΠΜ, panosveto12 είπε Πάντα μου άρεσαν τα Sony κινητά . Αλλά δεν ξέρω πάντα κατέληγα σε iPhone Apple funboy detected... press A to eliminate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα