mants118 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, TechnoV είπε Γιατί πρέπει όλοι να γουστάρουμε bezeless κινητά; Εμένα μου αρέσει πολύ το κινηματογραφικό bezel των Sony. Τουλάχιστον το βλέπεις κ λες Sony. Δεν είναι κινεζικο (όλα ίδια). ούτε εγώ γουστάρω bezeless αλλά όχι και δίσκος σερβιρίσματος το κινητό!!! 😛
atsddd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Sony εδώ που έχει φτάσει στα κινητά τα τελευταία χρόνια, ο μόνος τρόπος να το σώσει είναι να βάλει καθαρό android, ώστε να μπορεί ν ακολουθεί άμεσα τις αναβαθμίσεις, αλλά και να μειώσει κατά πολύ τις τιμές της. Το xperia z3 το έχω απ το 2014. Για δεύτερο κινητό πλέον, αλλά και η ποιότητα κατασκευής και η rom του είναι απ τα καλύτερα που έχω δει. Κι έχω αλλάξει πάρα πολλά κινητά. Απ την αλλη οι οθόνες της είναι απ τις χειρότερες της αγοράς. Και πολλά προβλήματα και κακή ποιότητα εικόνας. Η φωτογραφική τους απλά ανύπαρκτη. Κι όχι λόγο αισθητήρα αλλά λόγο επιλογής φακών. Το τελευταίο είναι μεγάλη ειρωνεία για την εταιρεία που εδώ και πάνω από 15ετια οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα αισθητήρων καμερών και μαζί και με την zeiss βγάζουν τους καλύτερους φακούς σε θέμα απόδοσης τιμής. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από atsddd
Heybro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Sony η εταιρια των bezels μαζι με htc και apple Sony Xperia Z5 https://m.gsmarena.com/sony_xperia_z5-7534.php 5.2 inches, 73.2 cm2 (~69.6% screen-to-body ratio) Sony Xperia Z3 https://m.gsmarena.com/sony_xperia_z3-6539.php 5.2 inches, 74.5 cm2 (~70.9% screen-to-body ratio) Sony Xperia XZ2 Premium https://m.gsmarena.com/sony_xperia_xz2_premium-9166.php 5.8 inches, 92.7 cm2 (~73.4% screen-to-body ratio) Apple iPhone 8 Plus https://m.gsmarena.com/apple_iphone_8_plus-8131.php 5.5 inches, 83.4 cm2 (~67.4% screen-to-body ratio) Apple iPhone 8 https://m.gsmarena.com/apple_iphone_8-8573.php 4.7 inches, 60.9 cm2 (~65.4% screen-to-body ratio) Aς δουμε και μερικα σοβαρα κινητα HTC U12+ https://m.gsmarena.com/htc_u12+-9119.php 6.0 inches, 92.9 cm2 (~80.3% screen-to-body ratio) Samsung Galaxy S9+ https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9+-8967.php 6.2 inches, 98.3 cm2 (~84.2% screen-to-body ratio) Xiaomi Mi 8 https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_8-9065.php 6.21 inches, 97.1 cm2 (~83.8% screen-to-body ratio) Και εις ανωτερα μπραβο. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από Heybro
panosveto12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Πάντα μου άρεσαν τα Sony κινητά . Αλλά δεν ξέρω πάντα κατέληγα σε iPhone
greekfox1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Απ' ότι φαίνεται κάποιοι(ονόματα δε λέμε, υποληψεις δεν θίγουμε) ακόμα και στον ύπνο τους, εφιάλτες με την apple βλέπουν. Δεν εξηγείται αλλιώς πως σε ένα θέμα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ με την apple, καθονται και σχολιάζουν τι κάνει ή δεν κάνει η apple.....
madtheo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, TechnoV είπε Γιατί πρέπει όλοι να γουστάρουμε bezeless κινητά; Εμένα μου αρέσει πολύ το κινηματογραφικό bezel των Sony. Τουλάχιστον το βλέπεις κ λες Sony. Δεν είναι κινεζικο (όλα ίδια). Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλα αυτή το έχει παει από το bezeless στο full of bezel...Πρέπει να κοιτάξει λίγο και τις πωλήσεις! Εκτός και αν την ικανοποιεί ο αριθμός των ατόμων που τους αρέσει και αγοράζουν για αυτό το design! 1
TechnoV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, madtheo είπε Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλα αυτή το έχει παει από το bezeless στο full of bezel...Πρέπει να κοιτάξει λίγο και τις πωλήσεις! Εκτός και αν την ικανοποιεί ο αριθμός των ατόμων που τους αρέσει και αγοράζουν για αυτό το design! προφανώς κ δεν περιμένουν εμάς για να αποφασίσουν. Sony είναι.
hakunamatata Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, Istros είπε Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια εταιρεία σαν τη Sony με τόση τεχνογνωσία και υλικό δεν μπορεί να φτιάξει μια συσκευή της προκοπής.Πουλαει αισθητήρες σε όλους τους άλλους και δεν μπορεί να φτιάξει ένα τηλέφωνο να βγάζει φωτογραφίες.εχουν περάσει αρκετές συσκευές Sony από τα χέρια μου αλλά καμία δεν έμεινε.τελευταιο το XA1 ultra.τεραστιο,μέτριο και η κάμερα χαλιά παρόλο που είχα διαβάσει καλές κριτικες.Εαν συνεχίσουν έτσι πάει για κλείσιμο το μαγαζί.Με το να αναπολούν το παρελθόν δεν γίνεται τίποτα.οι τελευταιες καλες συσκευες που ειχαν φτιαξει ηταν στην εποχη της sony-ericsson μετα τίποτα το ιδιαιτερο.Κριμα για μια εταιρεία σαν αυτή. Για κλεισιμο δε παει η σονυ γιατι ειναι manufacturer. Απλα απο επιλογη της για διατηριση στατους και μαρκετινγκ, και επειδη εχει καθιερωθει σαν premium κατασκευαστης στη. Αγορα γενικα, χρονια τωρα, πρεπει οτι κανει να συνοδευεται και απο μια αντιστοιχα υψηλη τιμη. Η οποια ομως θα ειναι και ελαφρως υπερκοστολογιμενη καθως ο πελατης θα πρεπει να νιωθει οτι μερος των χρηματων του παει στο ονομα. Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με την αππλε και ολους τους premium κατασκευαστες παντως ειδους. 1
Istros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, hakunamatata είπε Για κλεισιμο δε παει η σονυ γιατι ειναι manufacturer. Απλα απο επιλογη της για διατηριση στατους και μαρκετινγκ, και επειδη εχει καθιερωθει σαν premium κατασκευαστης στη. Αγορα γενικα, χρονια τωρα, πρεπει οτι κανει να συνοδευεται και απο μια αντιστοιχα υψηλη τιμη. Η οποια ομως θα ειναι και ελαφρως υπερκοστολογιμενη καθως ο πελατης θα πρεπει να νιωθει οτι μερος των χρηματων του παει στο ονομα. Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με την αππλε και ολους τους premium κατασκευαστες παντως ειδους. Η Sony δεν κλεινει είναι κολοσσός και αποτελείται από πολλές εταιρείες για το μαγαζάκι με τα smartphone αμφιβάλω πολύ αν έχει τα κέρδη που αντιστοιχούν σε εταιρεία του μεγέθους της.οι συσκευές που βγάζει είναι μέτριες προς χαλιά.ποια συσκευή θυμάσαι πρόσφατα που σου έκανε εντύπωση και είπες ότι θα την αγοράσεις?εγώ προσωπικά προσπαθώ να σκεφτώ ποια είναι τα τελευταία μοντέλα τις και δεν μου ερχεται κάτι στο μυαλό.τα μόνα που σκέφτομαι είναι Xiaomi,Huawei,samsung,lg,asus.htc.εχει βγάλει ένα XA2 ultra υπερκοστολογημενο κάτω του μετρίου.εαν συνεχίσει έτσι το πιο πιθανό είναι να το κλείσει το μαγαζάκι της ή να το πουλήσει σε κάποια άλλη εταιρεία.υπαρχουν ακόμα πολλοί Κινέζοι που περιμενούν στη γωνια.,δες TCL που πήρε την alcatel και blackberry,Lenovo τη Motorola κ.α.Δυστυχως βλέπω σύντομα εάν συνεχίσει έτσι να περνάει σε κινεζικά χέρια δεν πιστεύω η μαμά Sony να κρατήσει κάτι που δεν είναι κερδοφόρο.απο 42 εκατομμύρια συσκευές που πουλησε το 2004 το 2017 πούλησε 13.5 εκατομμύρια με οριακά κέρδη.
BILL5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μπράβο στη Sony το πρώτο με Xperia Ζ μετά Ζ5 και μετά XZ1
theof28 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Οκ η σχεδίαση ειναι θέμα γούστου, το καταλαβαίνω. Η ποιότητα κατασκευής ομως είναι αξεπέραστη!!!!
Istros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, theof28 είπε Οκ η σχεδίαση ειναι θέμα γούστου, το καταλαβαίνω. Η ποιότητα κατασκευής ομως είναι αξεπέραστη!!!! Φαντάζομαι είσαι κάτοχος Sony?!! 6 ώρες πριν, madtheo είπε Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλα αυτή το έχει παει από το bezeless στο full of bezel...Πρέπει να κοιτάξει λίγο και τις πωλήσεις! Εκτός και αν την ικανοποιεί ο αριθμός των ατόμων που τους αρέσει και αγοράζουν για αυτό το design! Είχα ένα Sony XA1 Ultra και ήταν σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με το Xiaomi mi max 2 που έχω
theof28 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 58 λεπτά πριν, Istros είπε Φαντάζομαι είσαι κάτοχος Sony?!! Είχα ένα Sony XA1 Ultra και ήταν σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με το Xiaomi mi max 2 που έχω Πάντα sony!!! Tωρα έχω το xz premium για κύριο και το ζ2 για back up. Eιναι μεγάλα τα bezels!!!!! Είναι όμως για να φαίνεται το logo!!! Είχα και το ζ5 premium πριν μου το κλέψουν!!! Πολυ καλό γενικά αλλά το μόνο που είχα παρατηρήσει ήταν μικρή η διάρκεια της μπαταρίας. Στο xz premium δεν βρίσκω κάποιο ψεγάδι, μόνο το θέμα αν σου αρέσει η όχι. 1
Istros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, theof28 είπε Πάντα sony!!! Tωρα έχω το xz premium για κύριο και το ζ2 για back up. Eιναι μεγάλα τα bezels!!!!! Είναι όμως για να φαίνεται το logo!!! Είχα και το ζ5 premium πριν μου το κλέψουν!!! Πολυ καλό γενικά αλλά το μόνο που είχα παρατηρήσει ήταν μικρή η διάρκεια της μπαταρίας. Στο xz premium δεν βρίσκω κάποιο ψεγάδι, μόνο το θέμα αν σου αρέσει η όχι. Μου θυμίζεις ένα φίλο παλιά που είχε Kawasaki τότε εκείνη την εποχή 90 τα Kawasaki ήταν όλο προβληματα συνέχεια του χαλαγε,αντιπροσωπεία εκείνη την εποχή Καμμένος Λ Συγγρού όνομα και πράγμα δεν είχε τίποτα οι μισοί είχαν πουλήσει τα μηχανάκια του λυμένα σε συνεργείο περίμεναν 6 μήνες ανταλλακτικά.το πούλησε ένα GPX που είχε και πήγε και πήρε ένα KLR 650 πάλι Kawasaki.και συνέχισε μέχρι και σημερα.Ευτυχως γι'αυτό άλλαξε η αντιπροσωπεία την πήρε η Leon Hellas.και η Kawasaki έφτιαξε λίγο τα μηχανάκια της.ωραιο το xz premium το είχα παλιά.ωραια καμερα,ωραία κατασκευή αλλά χοντροκομμένο και βαρύ.ειχα και το xa1 μέτριο και αυτό και η κάμερα δεν ήταν η αναμενόμενη.ενα T2 Ultra που ειχα.ηταν πολύ καλό για τα λεφτά του αλλά το έδωσα γιατί είχε 1Gb και ολο ζοριζοταν αλλά μου άρεσε γιατί είχε καλή υποστήριξη από τη Sony και καλή οθόνη με ωραία χρώματα.το XA1 Ultra που πήρα κάτω του μετρίου.καλη υποστήριξη αλλά οθόνη μέτρια,κάμερα ομοίως,τεράστιο για 6 ιντσο.Γενικα έχει καλή ποιότητα και υποστήριξη αλλά οι συσκευές της υστερούν από τον ανταγωνισμό,για να μην πω για το κόστος τους.Μπορεις να βρεις καλύτερες συσκευές στα ίδια χρήματα.Μακαρι να κάνουν κάτι στο μέλλον για να δούμε και άλλες συσκευές και να μην μονοπωλεί η Samsung.εαν δεις XA,XA1,XA2 είναι σαν να βλέπεις το ίδιο τηλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα