telikiasmenos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Αχ αυτες οι προσφορες μας έχουν καταστρέψει! 19.65€ με priority εμενα Προσοχή. Το κουπόνι με copy-paste δεν έπαιζε. το πληκτρολόγησα.
iGotProblems Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στις 7/7/2018 στις 8:46 ΜΜ, papars είπε Θα πάρω και εγώ ένα. Βέβαια μέχρι να έρθει θα έχει περάσει το καλοκαίρι ... priority direct σε μια βδομαδα εδω ειναι
FKLDS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος με τα 2 panel. Όποιος θέλει τα 4 panel, το έβγαλε σε promo (αλλά και σε low stock) στα 34,70€ (με priority direct mail) 2
drdedus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 ασφάλεια τελωνείου υπάρχει πέρα απο το priority?
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, drdedus είπε ασφάλεια τελωνείου υπάρχει πέρα απο το priority? Εφόσον βάλεις priority direct όλα τα άλλα είναι περιττά. Δεν περνάει τελωνειο.
Agathoklis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Από ότι έχω καταλάβει με το Priority εκτελωνιζεται στην Ολλανδία (προφανώς με καλύτερους όρους από ότι Ελλάδα) και μετά έρχεται σαν ενδοκοινοτικο
drdedus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Εφόσον βάλεις priority direct όλα τα άλλα είναι περιττά. Δεν περνάει τελωνειο. ναι αλλά ρωτάω αν έχει κάτι έξτρα σαν επιλογή
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, drdedus είπε ναι αλλά ρωτάω αν έχει κάτι έξτρα σαν επιλογή Μου φαίνεται έχει shipping insurance (αλλα δεν θυμάμαι αν έχει να κάνει με το τελωνείο ή απλά την απώλεια δέματος ώστε να πάρεις τα χρήματα αν γίνει κατι)
drdedus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) πάτησα το ερωτηματικό δίπλα και λεει για απώλειες κλπ. Οσες φορες δούλεψα το priority δεν είχα πρόβλημα πάντως Πάντως το τετραπλο πανελ θέλει δικο του θέμα αν μπορεί κάποιος Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από drdedus
teotsi21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, drdedus είπε πάτησα το ερωτηματικό δίπλα και λεει για απώλειες κλπ. Οσες φορες δούλεψα το priority δεν είχα πρόβλημα πάντως Πάντως το τετραπλο πανελ θέλει δικο του θέμα αν μπορεί κάποιος Δεν νομίζω ότι αξίζει. Αν οποιοδήποτε πρόβλημα δεν το λύσει το σαπορτ απλά κάνεις dispute και claim στο PayPal.
drdedus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό ειναι να το ξέρουμε. θέλω εναν καθαριστη ατμόσφαιρας οποτε το να δώσω 1-2€ για ενα τόσο ογκώδες αντικείμενο δεν μας χαλάει. Και μόνο που θα λέει taxes ίσως και τα διεκδικείς απευθείας μεσω paypal άνετα στην περίπτωση που το support κάνει την πάπια έτσι γιατί έτυχες "στον" περίπτωση κερδίζοντας χρόνο ηρεμίας. Αλλά γενικότερα τι dispute και claim αφου αυτες οι σελίδες καπου αναφέρουν συνήθως οτι οι φόροι ειναι πρόβλημα σου? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από drdedus
FKLDS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Tariff insurance (ασφάλεια τελωνείου) έχουν όλες οι μέθοδοι πλην priority direct mail, η οποία δεν χρειάζεται ασφαλεία, αφού δεν περνάει από τελωνείο. Το shipping insurance (ασφάλεια αποστολής) δεν χρειάζεται, κάλυπτει το πευπαλ και το customer service του banggood.
drdedus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά το ξεκαθαρίζει στην.σελίδα έτσι ώστε να πάρουμε screenshot οτι το priority δεν περνάει τελωνείο? Θέλω τεράστιο αντικείμενο. παπούτσια ρουτερ μαξιλαρια κλπ εχω πάρει για τα αλλα τα μεγαλύτερα κρατάω πισινή. Θέλω.να.είμαι καταχωρημένος αν γίνεται. Κακό είναι? θέλω να είμαι ηρεμος. Το support του το γνωρίζω αρκετα καλα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από drdedus
teotsi21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, drdedus είπε Ναι αλλά το ξεκαθαρίζει στην.σελίδα έτσι ώστε να πάρουμε screenshot οτι το priority δεν περνάει τελωνείο? Θέλω τεράστιο αντικείμενο. παπούτσια ρουτερ μαξιλαρια κλπ εχω πάρει για τα αλλα τα μεγαλύτερα κρατάω πισινή. Θέλω.να.είμαι καταχωρημένος αν γίνεται. Κακό είναι? θέλω να είμαι ηρεμος. Το support του το γνωρίζω αρκετα καλα. Νομίζω πως ούτως ή άλλως δεν στέλνει πολύ μεγάλα δεματα με priority το banggood.
Προτεινόμενες αναρτήσεις