gismotolis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/BlitzWolf-15W-2A-Foldable-Portable-Dual-USB-SunPower-Solar-Cell-Panel-Charger-with-Power3S-p-1044843.html?cur_warehouse=CN Με χρήση του κουπονιού: 6897bf Δεν ξέρω αν είναι ιστορικό χαμηλό πάντως η τιμή είναι πολύ καλή. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από gismotolis 9 2
teotsi21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Είναι όντως ιστορικό χαμηλό. Πολύ καλή τιμή, μας έβαλες σε σκέψεις!
DownUNDERground Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τί ρυθμό φορτίζει σε σχέση με κανονική φόρτιση; Βγάζει τα 2A κατ' ευθείαν στη συσκευή ή έχει μπαταρία για αποθήκευση της ενέργειας με προφόρτιση; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με solar. Edit OK, είδα κάποια από τα specs στα προωθητικά banners της εταιρείας, αλλά αν έχει και κάποιος χρήστης real world feedback που να μπορεί να μας δώσει. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από DownUNDERground
Da1Li5oS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Edit: Αυτό έχει τρια πάνελ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Da1Li5oS
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Λοιπόν επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα solar,πιστεύω ήρθε η ώρα να κάνω την αρχή. Θα τσιμπήσω ένα Thanks ts
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Στην πραξη βγαζει 0.7Α-1.3Α με απολυτο καλοκαιρινο ηλιο. (συμφωνα με "ριβιου" Ελληνα φιλου) 4 1
Konstantin77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 μπραβο στον ts. Έψαχνα ένα τέτοιο αλλά ήθελα αυτό με τα 3 ή 4 πάνελ. Δεν ξέρω πάντως λέω να πάρω αυτό και βλέπουμε. Θα φορτίζω powerbank και από το powerbank το κινητό.
Antonis3d Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Πηρα και εγω ενα αρκετα χρησιμο για camping, παραλια το καλοκαιρι, εφοσον δουλευει, ακομα και 1A να δινει μια χαρα ειναι.
FKLDS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φορτίζει real time, χωρίς να έχει συσσωρευτή. Υπολογίστε έξοδο 0.7-1.3Α (κατα προσέγγιση). Έχει θήκη για αποφυγή απευθείας εκθεσης του κινητου στον ήλιο. Ογκώδες, αλλά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Εχει και 4 γαντζακια για να το κρεμάς. Ίσως ειναι λιγο ευαίσθητο σε μετακινήσεις (μπορεί να χρειαστεί να αποσυνδεθεί και ξανασυνδεθει το καλώδιο για να ξαναρχίσει η φόρτιση). Επίσης, ενώ στη συσκευασία έχει καλώδιο, βολεύει ενα μικρότερο μήκους. Τέλος, μια μικρή λεπτομέρεια: ενώ το ειχα πάρει κάτω απο 22€ (μάλιστα με δική τους πρωτοβουλία έγραψαν τιμη 10$ στο δεμα), με china post registered (air parcel registered), πέρασε τελωνείο και μου ζήτησαν αποδεικτικό αγορας. Το έστειλα και ολα καλά. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από FKLDS 1
papars Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Θα πάρω και εγώ ένα. Βέβαια μέχρι να έρθει θα έχει περάσει το καλοκαίρι ...
vrwmiaris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, FKLDS είπε Φορτίζει real time, χωρίς να έχει συσσωρευτή. Υπολογίστε έξοδο 0.7-1.3Α (κατα προσέγγιση). Έχει θήκη για αποφυγή απευθείας εκθεσης του κινητου στον ήλιο. Ογκώδες, αλλά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Εχει και 4 γαντζακια για να το κρεμάς. Ίσως ειναι λιγο ευαίσθητο σε μετακινήσεις (μπορεί να χρειαστεί να αποσυνδεθεί και ξανασυνδεθει το καλώδιο για να ξαναρχίσει η φόρτιση). Επίσης, ενώ στη συσκευασία έχει καλώδιο, βολεύει ενα μικρότερο μήκους. Τέλος, μια μικρή λεπτομέρεια: ενώ το ειχα πάρει κάτω απο 22€ (μάλιστα με δική τους πρωτοβουλία έγραψαν τιμη 10$ στο δεμα), με china post registered (air parcel registered), πέρασε τελωνείο και μου ζήτησαν αποδεικτικό αγορας. Το έστειλα και ολα καλά. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδίδει σε σχέση με τα 3 πάνελ το συγκεκριμένο.Είσαι ευχαριστημένος; 34 λεπτά πριν, papars είπε Θα πάρω και εγώ ένα. Βέβαια μέχρι να έρθει θα έχει περάσει το καλοκαίρι ... Σιγά ρε γρήγορα έρχονται,αργότερα τα ΕΛΤΑ υπολειτουργούν. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από vrwmiaris
drdedus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα τα 0.7-1,3 είναι αρκετά αλλά θα πρότεινα να πηγαίναμε στα 3-4 πάνελ μιας και στο κάμπινγκ όλο και κάποιον θα έχουμε μαζί μας η κάποιον θα θέλουμε να φτιάξουμε οπότε το 1Α ισως είναι λίγο.. Λεω λίγο γιατί θα πρέπει να έχουμε το νου μας στον τέλειο προσανατολισμό με.τον ηλιο.... και αυτό θα μας κάνει να ασχολούμαστε με ακόμα μια γκατζετια.. χάνοντας χρόνο.. (απο/για το τίποτα 😂) Απο την άλλη είναι καλή η τιμή για επώνυμο προϊόν και κάνεις την δουλειά σου σίγουρα σύμφωνα με το review. Μήπως όμως αξίζει να βρούμε κανα κουπόνι που να ρίχνει λιγο τα 3-4 πάνελ και να ανεβούμε τα δίπλα στην τιμή (και στον όγκο) να είμαστε και large.. burned!😂 (μην με βρίζετε αν το χάσετε) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από drdedus
black66.gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ad709 είπε Δυστυχώς το κουπόνι δεν παίζει μπάλα... Σε μένα έπαιξε μπαλίτσα, και μόλις έβαλα γκολ. (Στα 19,14 με priority) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από black66.gr
mcret Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ντόλαρς ; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από mcret
Προτεινόμενες αναρτήσεις