Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση που να ειναι καλή και πολύ καλή στα παρακατω χαρακτηριστικά..θα ήθελα την βοήθεια καποιυ που ασχολείται με τηλεοράσεις και ξέρει πολλά περισσότερα σχετικά με εμένα..διαβαζω φορουμς και ότι μπορώ αλλα δεν βγαζω άκρη..

Διαθέσιμο budget: 600-750

Απόσταση και γωνία θέασης: πρόκειται για δωμάτιο γύρω στα 17 τετραγωνικά.η γωνία θέασης θα είναι κυρίως κάθετη με την τηλεόραση..

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: ταινιες σε απευθειας σύνδεση με τον υπολογιστή μου, gaming απο pc και ps4, pc monitor 

προτίμηση σε μέγεθος : 55" (η προηγούμενη ηταν 49 και θέλω κάτι μεγαλύτερο )

Έχουμε κάποιον περιορισμό :η τηλεόραση θα ειναι στον τοίχο

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; Θελω να έχει καλο 4Κ , πολύ ποιοτικό και γρήγορο smart και επίσης να έχει καλο hdr

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : έβλεπα αυτή στα 699 ευρώ https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185757-samsung-ue55nu7102-55

Κατάστημα προτίμησης: Κωτσόβολος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MakisKratos είπε

Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση που να ειναι καλή και πολύ καλή στα παρακατω χαρακτηριστικά..θα ήθελα την βοήθεια καποιυ που ασχολείται με τηλεοράσεις και ξέρει πολλά περισσότερα σχετικά με εμένα..διαβαζω φορουμς και ότι μπορώ αλλα δεν βγαζω άκρη..

Διαθέσιμο budget: 600-750

Απόσταση και γωνία θέασης: πρόκειται για δωμάτιο γύρω στα 17 τετραγωνικά.η γωνία θέασης θα είναι κυρίως κάθετη με την τηλεόραση..

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: ταινιες σε απευθειας σύνδεση με τον υπολογιστή μου, gaming απο pc και ps4, pc monitor 

προτίμηση σε μέγεθος : 55" (η προηγούμενη ηταν 49 και θέλω κάτι μεγαλύτερο )

Έχουμε κάποιον περιορισμό :η τηλεόραση θα ειναι στον τοίχο

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; Θελω να έχει καλο 4Κ , πολύ ποιοτικό και γρήγορο smart και επίσης να έχει καλο hdr

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : έβλεπα αυτή στα 699 ευρώ https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185757-samsung-ue55nu7102-55

Κατάστημα προτίμησης: Κωτσόβολος

Σε αυτά τα λεφτά hdr δεν βλέπεις. Όποτε η ανεβαίνεις η απλά συμβιβάζεσαι.

καλη είναι αυτή που λες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...