ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 S.O.S.Εδω και 2 μερες δεν εχω καθολου HDMI σημα στο μονιτορ,δοκιμασα να αλλαξω pci-slot,τα ιδια,εκανα hard reset αφαιρωντας την μπαταρια της μητρικης,τα ιδια,εβαλα το καλωδιο στην καρτα γραφικων της μητρικης καθως και στην dvi θυρα της μην εχωντας πανω την καρτα γραφικων μου,τα ιδια...εβαλα το hdmi στην tv,τα ιδια...η καρτα γραφικων ξεκιναει γιατι βλεπω το ανεμιστηρακι της να παιρνει μπρος και να συνεχιζει διεκοκομενα..η καρτα γραφικων μου ειναι η evga gtx 1060 6 fb sc,..PLZ HELP
antbyron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο; Επίσης δοκίμασε την οθόνη σε άλλο μηχάνημα(φορητό πχ). Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα γραφικά από auto στο bios και βάλτα στην κάρτα μήπως μπερδεύεται με τα ενσωματωμένα(αν ανοίξει βέβαια). Την κάρτα σε άλλο μηχάνημα. Γενικώς δοκίμασε όλα αυτά τα απλά. Edit: Κάποια τα έχεις δοκιμάσει βλέπω. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από antbyron
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δεν μπορω να μπω στο bios μιας και δεν εχω σημα..εβαλα το καλωδιο hdmi στην tv αλλα παλι τα ιδια σε laptop που δοκιμασα το μονιτορ λειτουργει κανονικα και το hdmi
antbyron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Συνεχίζεις με δοκιμές. Αφαιρείς μνήμες και αφήνεις μόνο ένα ντιμακι. Το ίδιο κάνεις και με τα υπόλοιπα(δίσκους κλπ). Από την μητρική αν έχει ηχείο ακούγεται κάτι; Πχ ένα μπιπ κλπ. Γενικώς φαίνεται να μην αντιδράει η μητρική. Αν είχε πρόβλημα η κάρτα τότε θα έπαιζε με τα ενσωματωμένα.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Οταν κλεινω το pc ακουγεται μονο ενα μπιπ..στο manual κατι λεει να την βραχυκλοσω αλλα δεν ξερω πως...ειναι η asus prime z270-a
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Oτι και εαν εκανα τα ιδια...παω για Msi gaming carbon την Δευτερα..
antbyron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Είσαι σίγουρος όμως ότι είναι η μητρική ή θα τα δώσεις τσάμπα τα χρήματα ρε Δημήτρη; Δεν έχεις κάποιον φίλο, γνωστό να δοκιμάσετε πράγματα;
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Oχι και παρατηρησα επισης οτι το λαμπακι του σκληρου στο κουτι δεν αναβει καθολου. Η μητρικη παντως παιρνει ρευμα γιατι οταν ανοιγω το pc ολα τα ανεμιστηρακια αρχιζουν και γυρνανε και οι led ενδειξης της μητρικης ανοιγουν επισης. Δεν ξερω τι αλλο να κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα