jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους έλεγα σήμερα το βράδυ μιας που είμαι φανατικός gamer να δω τη συγκεκριμένη ταινία Stay Alive , είναι καλή ή θα χάσω το χρόνο μου τσάμπα?Ευχαριστώ για το χρόνο σας. s
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη ταινία αλλά... όταν είσαι gamer ταινίες με θέμα videogames είναι από μόνες τους λόγος να μην της δεις. 1
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη ταινία αλλά... όταν είσαι gamer ταινίες με θέμα videogames είναι από μόνες τους λόγος να μην της δεις. Οκ επειδη διαβασα απο πολλους πως αξιζε στα σχολια του youtube θυμιζει κλασσικα οτι παιζουν ενα παιχνιδι που εαν πεθανουν πεθαινουν και στην πραγματικοτητα. Θα τη δω σημερα το βραδυ μετα απο το memories of murder που αφησα εχθες το βραδυ στα μισα γιατι με επερνε ο υπνος.Αλλ τωρα ειμαι καλυτερα προετοιμασμενος ναναι καλα οι φραπεδες.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ελπίζω να μην χάσεις την ώρα σου και να είναι καλή.
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Η 1 που αφησα στη μεση σιγουρα ειναι καλη η δευτερη ομως θα διξει μακαρι κιολας...
Metal_Head Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Οκ επειδη διαβασα απο πολλους πως αξιζε στα σχολια του youtube θυμιζει κλασσικα οτι παιζουν ενα παιχνιδι που εαν πεθανουν πεθαινουν και στην πραγματικοτητα. Για αντίστοιχο σενάριο αν σου αρέσουν τα anime και δεν το έχεις ήδη δει, τσέκαρε το Sword Art Online. 1
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Metal_Head είπε Για αντίστοιχο σενάριο αν σου αρέσουν τα anime και δεν το έχεις ήδη δει, τσέκαρε το Sword Art Online. χαχαχα στο μυαλο μου εισαι μεγαλε αστα να παν ε οχι μονο το εχω δει αλλα οτι εχει σχεση με αυτο εκτος απο τα βιβλια τα εχω δει.Ειμαι και ανιμε fan τι να κανουμε .... 4 λεπτά πριν, Metal_Head είπε Για αντίστοιχο σενάριο αν σου αρέσουν τα anime και δεν το έχεις ήδη δει, τσέκαρε το Sword Art Online. Σαν ταινια επειδη τοτε που βγηκε ημουν 10 χρονων και δεν μπορουσα να τη δω πως ειναι ,ακριβως σαν το SAO? ή εχει διαφορες?Εαν μπορεις πες μου αλλα χωρις σποιλ γιατι θα τη δω σε λιγο....
Metal_Head Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 53 λεπτά πριν, jerry banana είπε Σαν ταινια επειδη τοτε που βγηκε ημουν 10 χρονων και δεν μπορουσα να τη δω πως ειναι ,ακριβως σαν το SAO? ή εχει διαφορες?Εαν μπορεις πες μου αλλα χωρις σποιλ γιατι θα τη δω σε λιγο.... Την ταινία δεν την έχω δει (αλλιώς θα σου έλεγα ήδη εντυπώσεις). Πάντως επειδή μου αρέσει και εμένα αυτό το στυλ, θα τη βάλω στο watchlist να τη δω κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. 1
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Metal_Head είπε Την ταινία δεν την έχω δει (αλλιώς θα σου έλεγα ήδη εντυπώσεις). Πάντως επειδή μου αρέσει και εμένα αυτό το στυλ, θα τη βάλω στο watchlist να τη δω κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Σου προτεινω επισης να δεις εαν δεν εχεις δει ακομη τις κορεατικες oldboy,chaser,train to bussan,memories of murder... 1
Metal_Head Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, jerry banana είπε Σου προτεινω επισης να δεις εαν δεν εχεις δει ακομη τις κορεατικες oldboy,chaser,train to bussan,memories of murder... Από κορεάτικες ταινίες γενικά δεν έχω δει τίποτα, οπότε θα τις τσεκάρω
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, Metal_Head είπε Από κορεάτικες ταινίες γενικά δεν έχω δει τίποτα, οπότε θα τις τσεκάρω Και εγω να ειμαι ειλικρινης δεν ημουν φαν μεχρι που ειδα αυτες που σου προανεφερα απο εκει και περα γινεται μικροβιο...
jerry banana Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη ταινία αλλά... όταν είσαι gamer ταινίες με θέμα videogames είναι από μόνες τους λόγος να μην της δεις. 12 ώρες πριν, Metal_Head είπε Από κορεάτικες ταινίες γενικά δεν έχω δει τίποτα, οπότε θα τις τσεκάρω Τελικα ειδα και τις 2 ,η κορεατικη μακραν καλυτερη και την προτεινω ,ενω η αλλη τελικα αποδειχθηκε πατατουλα δηλαδη της βαζω ενα 5 στα 10 ,ομως καποιος που ασχολειται με βιντεοπαιχνιδια και εχει και παρεα μαζι του με μπυρες ίσως την παλεψει αλλιως θα χαραμισετε το χρονο σας.
Πανος999 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Εμενα μ αρεσε το stay alive.. Κ θα γουσταρα κ ενα τετοιο game! 1
jerry banana Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Εμενα μ αρεσε το stay alive.. Κ θα γουσταρα κ ενα τετοιο game! Κοιτα την παλεψα ίσως εαν γινοταν στην εποχη μας με καλυτερα γραφικα παιχνιδιου και λιγο καλυτερη πλοκη χωρις κενα που να χρειαστω να δω τα εξτρα 15 λεπτα του blue ray για να καταφερω να ενωσω τις τελειες θα ηταν πολυ καλυτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα