Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ας πω και γω το θεμα μου και αν μπορει καποιος απο εσας να μου δωσει καποια λυση θα ηταν χαρα μου :)

Δεν ασχολουμαι με το προβλημα που υπαρχει εδω και πολλα χρονια στο σπιτι, απλα θελω σιγα σιγα να το διορθωσω.

Το 2013 ειχα βαλει 30ρι VDSL απο ΟΤΕ μιας και το σηκωνε η περιοχη (χαιδαρι). Το modem στο σπιτι μου εδειχνε οτι ερχοντουσαν 15-16. Μα μου σου του ερχεται τεχνικος και κοιταει ποσα ερχονται στην πολυκατοικια μου. Ερχοντουσαν και τα 30 ακριβως. Οποτε το προβλημα υπαρχει απ το κουτι της πολυκατοικιας μεχρι το σπιτι μου (2ος οροφος). 

Κατεβηκα απο VDSL σε 24ρι ADSL και ακομη μεχρι και σημερα ερχονται 16. 

Μιας και δε ξερω απο τιμες ηλεκτρολογιας για να φωναξω ηλεκτρολογο, αλλα μιας και σπουδαζω ηλεκτρονικη δε πιστευω να ναι και δυσκολο να αλλαξω την καλωδιωση απ το κουτι μεχρι το σπιτι.. 

Να πω επισης οτι σε καθε τηλεφωνικη πριζα του σπιτιου φερνει και διαφορετικη ταχυτητα. Αλλες 12, αλλες 14 αλλες 16 αλλα μεχρι εκει. 

Πως μπορω να απομονωσω μια τηλεφωνικη πριζα και να της περασω καινουρια καλωδια να στρωσει η κατασταση; 

*Παραθετω και εικονα των FEC/CRC/HEC 

δςδςδς.PNG

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως το προβλημα ειναι μεσα στο σπιτι σου? και εννοω την οριζοντια καλωδιωση.

εχεις τσεκαρει τι ταχυτητα ερχεται στην κεντρικη πριζα χωρις να ειναι συνδεδεμενες πανω της και οι άλλες πριζες του σπιτιου?

Επεξ/σία από nikos121

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...