Προς το περιεχόμενο

βοήθεια για το παιχνίδι ΧΙΙΙ.

dhmhtrhs1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σε όλους σας.

Έχω ένα προβληματάκι με ένα παιχνίδι, και αν μπορούσε κανένας ας βοηθούσε λίγο.

Ένας φίλος μου μου έχει δώσει το παιχνίδι ΧΙΙΙ,(γνήσιο) για μερικές μέρες για να το δω πώς είναι και αν μου αρέσει να το αγοράσω.

Όμως ενώ Έχω κάνει setup κανονικά και πηγαίνω να το τρέξω, μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

General protection fault!

History: UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine.

Και σταματάει το τρέξιμο του παιχνιδιού.

Τι ακριβώς συμβαίνει ?

Προσπαθώ να το διορθώσω με κάποιες ρυθμίσεις που κάνω στο σύστημα μου αλλά τίποτα.

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει από γραφικά, αλλά τα παιχνίδια Max Payne 2 και ο άρχοντας τον δαχτυλιδιών που ζητάνε τα άντερα τους, δουλεύουν μια χαρά.

Η κάρτα που Έχω είναι NVIDIA RIVA.

Περιμένω μια βοήθεια σας.

Ευχαριστώ

Δημήτρης. :P

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η κάρτα σου πρέπει να είναι ασύμβατη με το ΧΙΙΙ! Η συγκεκρημένη κάρτα, δεν πολυ υποστηρίζεται πλέον απο τα σύνχρονα παιχνίδια. Για καλό και για κακό όμως, κοίταξε το readme αρχειο μήπως λέει κάτι σχετικό. Επίσης, κοίταξε για κάποιο patch του παιχνιδιού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε το riva είναι πανάρχαιο chip.χρονολογείται απο το 98 αν θυμάμαι καλά και έβγαινε σε 2 τύπους.Το riva128 και το zx.Και τα 2 είναι ΑΡΧΑΙΑ

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως "άντεξαν" όπως είπες το Lord και το max payne 2

:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...