Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια ετοιμαζω ενα πισι για τα παιιδια μου,εβαλα windows 10. Μου κανει το εξης περιοεργο. εχοντας ανοιχτο το task manager βλεπω οτι μου τρωει αρκετη μνημη γενικα... kai parathrhsa το εξης.. ανοιγω τον chrome και στο task manager δειχνει σα ναχω ανοχιτα 10 φορες των chrome. δηλαδη σε αυτο το ενα βγαζει ενα κατω βελακι το παταω και μου το δειχνει αλλες 9 φορες απο κατω. βασικα σα ναχω ανοιχτα 10 σελιδες ανοιχτες στον chrome,ενω δεν εχω καμια,μονο τη μια. ανοιγω το utorrent μου το δειχνει σα να το χω ανοιξει 3 φορες. τι παιζει με αυτο;; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Hamurabi
dhmak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δυστυχώς είναι φυσιολογικό, οι συγκεκριμένες εφαρμογές απλώνονται και ρουφάνε όσο πιο πολύ μνήμη γουστάρουνε. με 3 καρτέλες ανοιχτές στον chrome, ο task manager δείχνει 16 διεργασίες απο τον chrome, τι να πείς !! ελπίζω κάποια στιγμή η google να ελεήσει να ασχοληθεί με την διαχείριση μνήμης και σιγά σιγά να ακολουθήσουνε και οι υπόλοιποι.
ss13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δεν δοκιμάζεις αυτόν http://www.palemoon.org/ να δεις μήπως είναι ελαφρύτερος , σε φίλου μου με ερείπιο φορητό ( Win 7 23 Bit ) παίζει καλύτερα από τον Firefox πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα