Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Η προοπτική ότι μπορείς να σβήσεις τα αρχεία αν σου crasharei το game??? Μου θυμίζεις κάτι γνωστούς που μόλις περνούσαν ένα πρόγραμμα και δεν μπορούσαν να το λειτουργήσουν ζητούσαν Format. Απλά έλεος μην τα ισοπεδώνουμε όλα και λέμε ότι θέλουμε. Φιλε μου εχω βαλει reshade σε πανω απο 30 παιχνιδια και ποτε δεν ειχα καποιο θεμα με κρασαρισματα η αλλα θεματα. Εδω ειμαστε να βοηθησουμε οσους εχουν προβλημα η εχουμε αποριες πανω στο θεμα. 1
nightwalker1990 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Φιλε μου εχω βαλει reshade σε πανω απο 30 παιχνιδια και ποτε δεν ειχα καποιο θεμα με κρασαρισματα η αλλα θεματα. Εδω ειμαστε να βοηθησουμε οσους εχουν προβλημα η εχουμε αποριες πανω στο θεμα. Εγώ το ξέρω, το χρησιμοποιούσα και πιο παλιά απλά σχολίασα αυτό περί φορμάτ.
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Εγώ το ξέρω, το χρησιμοποιούσα και πιο παλιά απλά σχολίασα αυτό περί φορμάτ. Ναι το καταλαβα. Σιγουρα δεν ειναι καλο να γραφονται τετοια οταν δεν ισχυουν και δεν το εχει δουλεψει ποτε ο αλλος.
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, ROG-X είπε Αφηστε εμενα το reshade μου εκαψε GPU!!! 😂🤣😁 Και τι άλλο θα διαβάσουμε rog άστα. Παρεμπιπτόντως είδα τις φωτογραφίες που ανεβασες από crysis και anthem στο θέμα του anthem. Εξαιρετικές όλες τους μπράβο. 1
billeiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, ROG-X είπε Αφηστε εμενα το reshade μου εκαψε GPU!!! 😂🤣😁 εμενα τον θερμοσιφουνα
Chaos3X Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2019 στις 5:23 ΜΜ, Arkin είπε Το Reshade έχει μεγαλύτερο hit ειδικά αν βάλεις clarity. Τα στανταρ φίλτρα που προτείνω είναι Lumasharpen για οξυτητα Curves για καθαρισμα της ασπριλας και γενικα ολης της εικονας κανει πολυ δουλεια οπως και το levels Colourfullness περιπου στο 350. Στο 450 που ειναι default δινει αρκετο χρωμα που δεν μου αρεσει. Στο 350 ειναι το ιδανικο και ξεφευγει απο τη μουντιλα των χρωματων αρκετων παιχνιδιων και δεν υπερτονιζει τα χρωματα. Σε dx12 παιχνίδια το geforce experience είναι η μόνη λύση ευτυχώς έχεις Nidia και μπορείς να παίξεις με exposure vibrance contrast με μηδενικό performance hit. Αν πας σε details για sharpness υπάρχει ένα 5% hit. Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά για τις απαντήσεις σου. Συγνώμη για την noob ερώτηση αλλά πως ξέρουμε ποια παιχνίδια υποστηρίζουν directX 11 ή 12 και αν είναι στο χέρι μας να διαλέξουμε γιατί να διαλέξουμε το παλιότερο; Ξέρω ότι το Reshade τρέχει σε 11 αλλά και πάλι, τι χάνουμε, τι κερδίζουμε από το ένα στο άλλο; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από Chaos3X
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Chaos3X είπε Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά για τις απαντήσεις σου. Συγνώμη για την noob ερώτηση αλλά πως ξέρουμε ποια παιχνίδια υποστηρίζουν directX 11 ή 12 και αν είναι στο χέρι μας να διαλέξουμε γιατί να διαλέξουμε το παλιότερο; Ξέρω ότι το Reshade τρέχει σε 11 αλλά και πάλι, τι χάνουμε, τι κερδίζουμε από το ένα στο άλλο; Τα παιχνιδια που τρεχουν σε DX12 αυτη τη στιγμη ειναι μετρημενα στα δαχτυλα. Τα κυριοτερα ειναι BF5/Shadow of the tomb raider/gears of war 4/quantum break/metro exodus/RE2. Περισσοτερα εδω https://en.everybodywiki.com/List_of_games_with_DirectX_12_support Σε καποια το DX12 ειναι broken. Πχ στο rise of the tomb raider/deus ex. Σε αλλα ειναι ιδιο με το dx11 και σε αλλα ανωτερο. Σε οσα ειναι ανωτερο πχ shadow θα πας με το geforce experience. Στα υπολοιπα που παιζει στα ιδια με DX11 στο performance να το προτιμας μιας και το reshade κανει καλυτερη δουλεια απο το geforce experience. 1
Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Κατέβασα το Reshade 4 από το site τους, το έκανα εγκατάσταση επιτυχώς βάση ενός οδηγού που είδα στο Youtube αλλά όταν προσπαθώ να τρέξω το παιχνίδι, ανοίγει το Steam, αλλά δεν κάνει τίποτα μετά. Αν σβήσω τους φακέλους που δημιούργησε ο installer τρέχει κανονικά το παιχνίδι. Το παιχνίδι που προσπαθώ να τρέξω είναι το Metal Gear Solid V The Phantom Pain και είναι αγορασμένο από το Steam κανονικά. Ευχαριστώ και συγνώμη για την noob ερωτήσεις. Στις 28/2/2019 στις 5:23 ΜΜ, Arkin είπε Το Reshade έχει μεγαλύτερο hit ειδικά αν βάλεις clarity. Τα στανταρ φίλτρα που προτείνω είναι Lumasharpen για οξυτητα Curves για καθαρισμα της ασπριλας και γενικα ολης της εικονας κανει πολυ δουλεια οπως και το levels Colourfullness περιπου στο 350. Στο 450 που ειναι default δινει αρκετο χρωμα που δεν μου αρεσει. Στο 350 ειναι το ιδανικο και ξεφευγει απο τη μουντιλα των χρωματων αρκετων παιχνιδιων και δεν υπερτονιζει τα χρωματα. Σε dx12 παιχνίδια το geforce experience είναι η μόνη λύση ευτυχώς έχεις Nidia και μπορείς να παίξεις με exposure vibrance contrast με μηδενικό performance hit. Αν πας σε details για sharpness υπάρχει ένα 5% hit. Δεν καταλαβαίνω αν προτείνει και το clarity ή όχι.
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Chaos3X είπε Κατέβασα το Reshade 4 από το site τους, το έκανα εγκατάσταση επιτυχώς βάση ενός οδηγού που είδα στο Youtube αλλά όταν προσπαθώ να τρέξω το παιχνίδι, ανοίγει το Steam, αλλά δεν κάνει τίποτα μετά. Αν σβήσω τους φακέλους που δημιούργησε ο installer τρέχει κανονικά το παιχνίδι. Το παιχνίδι που προσπαθώ να τρέξω είναι το Metal Gear Solid V The Phantom Pain και είναι αγορασμένο από το Steam κανονικά. Ευχαριστώ και συγνώμη για την noob ερωτήσεις. Δεν καταλαβαίνω αν προτείνει και το clarity ή όχι. Όταν το τρέχεις στην αρχή επιλέγεις κανονικά το exe του παιχνιδιού και μετά dx10? Όταν σου βγάλει πια shaders να κατεβάσεις θα βάλεις αυτά που πρότεινα μόνο ξετικαρε τα υπόλοιπα. Το clarity δεν είναι αναγκαίο. Μόνο αν θες παραπάνω οξύτητα το βάζουμε και δεν μας φτάνει το Luma. 1
iazriel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Να κάνω μια χαζή ερώτηση. Διαβάζω σε κάποια guides για να καταβέσω το SweetFX μαζί με το Reshade από την σελίδα του Reshade. Αλλά δεν βρίσκω κάτι. Να υποθέσω πως έχουν ενοποιηθεί αυτά και είναι τα εφέ που κατεβάζω αφού επιλέξω το .exe του παιχνιδιού; Ή υπάρχει και κάτι άλλο προς κατέβασμα;
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, iazriel είπε Να κάνω μια χαζή ερώτηση. Διαβάζω σε κάποια guides για να καταβέσω το SweetFX μαζί με το Reshade από την σελίδα του Reshade. Αλλά δεν βρίσκω κάτι. Να υποθέσω πως έχουν ενοποιηθεί αυτά και είναι τα εφέ που κατεβάζω αφού επιλέξω το .exe του παιχνιδιού; Ή υπάρχει και κάτι άλλο προς κατέβασμα; Το reshade είναι η νέα μέθοδος των τελευταίων χρόνων. Το sweet fx είναι injection το οποίο δουλεύει σε όλα τα παιχνίδια παλιά και καινούργια. Δεν υπάρχει κάπου επίσημα όμως έχει χρόνια να ανανεωθεί μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό όμως. 1
iazriel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα, όχι έχω βρει την υγειά μου με το Reshade. To Shadow of War, με όλα στο ultra φαίνεται πανέμορφο. Για την ιστορία έχω Clarity, LumaSharpen, HDR, TriDither, MXAO, SMAA, AmbientLight, και LiftGammaGain (αν κάποιο επηρεάζει αρνητικά κάποιο άλλο παρακαλώ διορθώστε με, ακόμα δοκιμές κάνω). Έχει μια επίπτωση γύρω στα 30-35fps από τα ~110 στα ~75 στα 1440p αλλά τα 60fps είναι ο στόχος οπότε είμαι άνετος. Ένα μικρό off topic: Μέσα στο game έχω ανεβάσει με scaling την ανάλυση στα 3200x1800 (1.56x), είναι το όριο για να μην πέφτω κάτω από τα σταθερά 60fps, αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάτι ή όχι από πλευράς ποιότητας. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από iazriel
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, iazriel είπε Κατάλαβα, όχι έχω βρει την υγειά μου με το Reshade. To Shadow of War, με όλα στο ultra φαίνεται πανέμορφο. Για την ιστορία έχω Clarity, LumaSharpen, HDR, TriDither, MXAO, SMAA, AmbientLight, και LiftGammaGain (αν κάποιο επηρεάζει αρνητικά κάποιο άλλο παρακαλώ διορθώστε με, ακόμα δοκιμές κάνω). Έχει μια επίπτωση γύρω στα 30-35fps από τα ~110 στα ~75 στα 1440p αλλά τα 60fps είναι ο στόχος οπότε είμαι άνετος. Ένα μικρό off topic: Μέσα στο game έχω ανεβάσει με scaling την ανάλυση στα 3200x1800 (1.56x), είναι το όριο για να μην πέφτω κάτω από τα σταθερά 60fps, αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάτι ή όχι από πλευράς ποιότητας. Το mxao είναι σαν το hbao+ κάνει πολύ δουλειά αλλά έχει γερό perf hit. Το hdr είναι το αντίστοιχο των curves levels. Tridither δεν το γνωρίζω. Clarity Luma ειδικά το πρώτο προσοχή γιατί επιδρά πάρα πολύ στην οξύτητα και σε συνδυασμό με luma μπορεί να έχεις αντίθετα αποτέλεσμα να μην δείχνει τόσο φυσική η εικόνα. Το supersampling είναι το καλύτερο ΑΑ στην εικόνα που έχεις. Χωρίς περιττά φίλτρα εξομαλύνει τις γωνίες όπως πρέπει χωρίς καμία θολούρα όπως κάνει το ΤΑΑ πχ. Προσοχή με τα φίλτρα λόγω παιχνιδιού είσαι άνετος και λογικό με την 2080 στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε πιο βαριά παιχνίδια mxao clarity και 50% πάνω dsr δεν χρειάζονται. Πάντα στόχος είναι τα 60+ fps οπότε θα κόβεις από αυτά πρώτα και βλέπεις μετά. Χαίρομαι που βρήκες την υγειά σου με το reshade. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα