Arkin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Υπόψιν της nvidia δουλεύει και σε dx11 Σε καποια με γραφει the game is not supported.
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε καποια με γραφει the game is not supported. Στο far cry new dawn δούλεψε που δοκίμασα 1
ROG-X Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για παμε μια στο ME Andromeda, 4Κ Project Reality.... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Χωρίς before-after ss δεν καταλαβαίνουμε κάτι, το ME έτσι και αλλιώς ήταν δυνατό οπτικά.. 1
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια δικια μου δουλεια με το geforce experience(Σαν reshade σε DX12 παιχνιδια απο Nvidia) στο shadow of the tomb raider. Οσο το μαθαινω και αυτο σαν το reshade τοσο περισσοτερο μου αρεσει το τι μπορω να κανω στην εικονα καθε παιχνιδιου. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
aekoupoli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Σε οσα παιχνιδια σας γραφει not support στο geforcce exprerience καντε μετονομασια το exe του παιχνιδιου σε ενα αλλο παιχνιδι που εχετε(γνησιο) και ξερετε οτι το υποστηριζει.Ετσι παιζει παντα 1 1
ROG-X Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Anthem 4K Project Reality Fallout 4 4K Project Reality Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 ROG-X χωρις το πριν σπαμαρεις αχρηστες εικονες 2
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε συνεχεια του SOTTR μαζι με geforce experience. Οπτικα πολυ δυνατη μηχανη σε stock εχει μια ασπριλα η οποια εξαλειφεται ευκολα. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
Chaos3X Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Για το σύστημα της υπογραφής μου ποιο λέτε είναι το πιο εύκολο και με το μικρότερο performance hit, το Reshade ή το nVidia experience; Επίσης, πιο είναι το πιο εύκολα παραμετροποιήσιμο από κάποιον casual χρήστη που δεν θέλει να ασχολείται και πολύ, δηλαδή να φορτώνω 2-3 φίλτρα και να μην ψάχνομαι περισσότερο με τις ρυθμίσεις κλπ.
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Chaos3X είπε Για το σύστημα της υπογραφής μου ποιο λέτε είναι το πιο εύκολο και με το μικρότερο performance hit, το Reshade ή το nVidia experience; Επίσης, πιο είναι το πιο εύκολα παραμετροποιήσιμο από κάποιον casual χρήστη που δεν θέλει να ασχολείται και πολύ, δηλαδή να φορτώνω 2-3 φίλτρα και να μην ψάχνομαι περισσότερο με τις ρυθμίσεις κλπ. Το Reshade έχει μεγαλύτερο hit ειδικά αν βάλεις clarity. Τα στανταρ φίλτρα που προτείνω είναι Lumasharpen για οξυτητα Curves για καθαρισμα της ασπριλας και γενικα ολης της εικονας κανει πολυ δουλεια οπως και το levels Colourfullness περιπου στο 350. Στο 450 που ειναι default δινει αρκετο χρωμα που δεν μου αρεσει. Στο 350 ειναι το ιδανικο και ξεφευγει απο τη μουντιλα των χρωματων αρκετων παιχνιδιων και δεν υπερτονιζει τα χρωματα. Σε dx12 παιχνίδια το geforce experience είναι η μόνη λύση ευτυχώς έχεις Nidia και μπορείς να παίξεις με exposure vibrance contrast με μηδενικό performance hit. Αν πας σε details για sharpness υπάρχει ένα 5% hit. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
billeiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 βαλτε βαλτε reshade. κ μετα το φορματ χαμογελαει
nightwalker1990 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε βαλτε βαλτε reshade. κ μετα το φορματ χαμογελαει Η προοπτική ότι μπορείς να σβήσεις τα αρχεία αν σου crasharei το game??? Μου θυμίζεις κάτι γνωστούς που μόλις περνούσαν ένα πρόγραμμα και δεν μπορούσαν να το λειτουργήσουν ζητούσαν Format. Απλά έλεος μην τα ισοπεδώνουμε όλα και λέμε ότι θέλουμε.
billeiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Η προοπτική ότι μπορείς να σβήσεις τα αρχεία αν σου crasharei το game??? Μου θυμίζεις κάτι γνωστούς που μόλις περνούσαν ένα πρόγραμμα και δεν μπορούσαν να το λειτουργήσουν ζητούσαν Format. Απλά έλεος μην τα ισοπεδώνουμε όλα και λέμε ότι θέλουμε. Δεν εχω χρόνο και διαθεση για να κατεβαζω απο την αρχη τα 50+ gb που ζηταει το καθε παιχνιδι. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από billeiros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα