Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Virus200 είπε

ναι το αρχειο αυτο ειναι. επισης αυτο που εκανα ηταν να κλεισω το ssbc καπως ετσι νομιζω λεγεται απο το game και να βαλω to smaa απο το reshade δεν ειδα καποια διαφορα στην εικονα αλλα πηρα πολλα fps.

SSAA νομιζω εχει το metro 2033 redux και τρωει τα αντερα του ναι. Δεν  αξιζει ειδικα το 4x. Εχει πολυ καθαρη εικονα σαν μηχανη γραφικων.

14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έπρεπε να γίνει update πιο νωρίς αυτό το topic (ίσως και sticked). Υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν έτυχε να το ξέρουν. Ακόμα και εγώ έχω περίπου 2 χρόνια που το έμαθα. 

Θα μπορουσα να φτιαξω ενα αναλυτικο οσο γινεται tutorial και να γινει sticky. Πολυ λιγος κοσμος το ξερει οποιοι το μαθαινουν το βαζουν παντα. 

• Like 1
  • Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκιμη του detail της nvidia στο Shadow of Tomb Raider σε σταθερό σημείο 

2160p detail on 61fps,detail off 69fps (13%)

1440p detail on 95fps, detail off 104fps (9%)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

SSAA νομιζω εχει το metro 2033 redux και τρωει τα αντερα του ναι. Δεν  αξιζει ειδικα το 4x. Εχει πολυ καθαρη εικονα σαν μηχανη γραφικων.

Λογικό, το SSAA είναι downsampling. 1080P + 4xSSAA = 4K. Δεν είναι ''proper AA'' το SSAA, είναι σα να βάζεις DSR/VSR ή σα να ανεβάζεις το resolution scaling.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δοκιμη του detail της nvidia στο Shadow of Tomb Raider σε σταθερό σημείο 

2160p detail on 61fps,detail off 69fps (13%)

1440p detail on 95fps, detail off 104fps (9%)

Υπαρχει μεγαλυτερη διαφορα καλα το ψηλιαστηκα. Εγω παιζω σε ακομα πιο κατω αναλυση οποτε δεν φαινεται η διαφορα. Παντως και το lumasharpen/clarity του reshade τρωνε 10% περιπου ειναι αρκετα δυνατα φιλτρα.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Λογικό, το SSAA είναι downsampling. 1080P + 4xSSAA = 4K. Δεν είναι ''proper AA'' το SSAA, είναι σα να βάζεις DSR/VSR ή σα να ανεβάζεις το resolution scaling.

Ναι ετσι ακριβως ειναι το SSAA. Απο ΑΑ μονο smaa/fxaa(που αυτο δεν κανει πολυ δουλεια αλλα υπαρχει καποια εξομαλυνση στις ακρες των πραγματων)/msaa. Τα υπολοιπα δεν μου αρεσουν. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

αρα για αυτο ειδα τοση μεγαλη διαφορα οταν το εβαλα off στα fps. πηρα σιγουρα 20-30 fps αλλα νιωθω οτι δεν παρατηρησα καποια διαφορα στην εικονα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Virus200 είπε

αρα για αυτο ειδα τοση μεγαλη διαφορα οταν το εβαλα off στα fps. πηρα σιγουρα 20-30 fps αλλα νιωθω οτι δεν παρατηρησα καποια διαφορα στην εικονα. 

Ναι σε 4x ειναι σαν να επαιζες σε 4K αν stock εισαι full hd. Διαφορα δεν προκειται να δεις εκτος αν παιζεις σε πολυ μεγαλη διαγωνιο και βλεπεις jaggies στις γωνιες. 

4 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να περάσω για το LoL ένα preset? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί.

To league of legends ειναι αυτο? 

Ενα απο τα καλυτερα θεωρω το παρακατω

https://sfx.thelazy.net/games/preset/4460/

Το εχει ετοιμο ο φιλος το κατεβαζεις το κανεις extract και θα το βαλεις εδω:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\(your version)\deploy\

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Bro ,αν δεν φορτώνει το reshade μαζί με το game στην αρχή,κάτι δεν έχει γίνει σωστά. 

Θα το έβλεπες αν φόρτωνε,δεν παίζει το σενάριο να φωρτώνει πίσω και να μην το βλέπεις. Τώρα να σε βοηθήσω δεν ξέρω,δοκίμασε αυτό που σου είπε ο φίλος τουλάχιστον με επανεγκατάσταση και βλέπεις.

Bro, θα δοκιμάσω να το περάσω και σ' άλλο game, καθώς μπορεί να μην το υποστηρίζει το styx τελικά. 

Είδα και video tutorial και δεν βλέπω να έχω κάνει κάποιο λάθος. 

Παρ' όλα αυτά, θα δοκιμάσω μια τελευταία φορά με επανεγκατάσταση και χωρίς να επιλέξω το performance mode (όπως πρότεινε και ο @Virus200). 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Bro, θα δοκιμάσω να το περάσω και σ' άλλο game, καθώς μπορεί να μην το υποστηρίζει το styx τελικά. 

Είδα και video tutorial και δεν βλέπω να έχω κάνει κάποιο λάθος. 

Παρ' όλα αυτά, θα δοκιμάσω μια τελευταία φορά με επανεγκατάσταση και χωρίς να επιλέξω το performance mode (όπως πρότεινε και ο @Virus200). 

δοκιμασε να δουμε και σε αλλο παιχνιδι διοτι δεν βλεπω να εχεις κανει κατι λαθος και απο την στιγμη που δεν σου εμφανιζεται πανω αριστερα οταν ανοιγεις το παιχνιδι πιθανον να ειναι θεμα του παιχνιδιου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ναι σε 4x ειναι σαν να επαιζες σε 4K αν stock εισαι full hd. Διαφορα δεν προκειται να δεις εκτος αν παιζεις σε πολυ μεγαλη διαγωνιο και βλεπεις jaggies στις γωνιες. 

To league of legends ειναι αυτο? 

Ενα απο τα καλυτερα θεωρω το παρακατω

https://sfx.thelazy.net/games/preset/4460/

Το εχει ετοιμο ο φιλος το κατεβαζεις το κανεις extract και θα το βαλεις εδω:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\(your version)\deploy\

Το περνάω αμέσως και ενημερώνω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ήταν θέμα του styx. Για κάποιον λόγο δεν υποστηρίζει το reshade.

Το πέρασα στο batman:arkham knight και δούλεψε αμέσως (τον έκανα να μοιάζει με μαύρη χήρα τον bruce, αλλά πρώτη απόπειρα ήταν αυτή).

Οπότε δουλεύει το πρόγραμμα και μένει να πειραματιστώ..

@mcrae13

@Virus200

thx, παίδες.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο reshade και να βάλεις, τα μέτρια textures σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δεν φτιάχνονται. Επίσης στην 5η φώτο η έλλειψη του RT και του σάπιου AO κάνει μπαμ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...