Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Αποφάσισα να ασχοληθώ με reshade πριν λίγες μέρες η διαφορά είναι όντως μεγάλη ιδιαίτερα στα χρώματα κ το sharpness..αλλά κάθομαι κ σκέφτομαι ποσό μαλακες είμαστε κ ποσό χρόνο και χρήμα δίνουμε που αντί να παίζουμε μόνο κυρίως ασχολούμαστε με το Να πειράζουμε τα γραφικά κ τα fps...είναι δυνατόν να έχω ότι πιο ακριβό υπάρχει σε home Pc αυτή τη στιγμή και να πρέπει να μπαίνω στη διαδικασία να βρίσκω άλλο προγράμματα τυπου reshade να τρέχουν παράλληλα γ να έχω καλύτερη εικόνα; Δλδ ποσό αργόσχολος πρέπει να είμαι;; Δεν ξέρω παιδιά τι γνώμη έχετε αλλα κονσόλα κ πάλι κονσόλα γτ πολύ απλά όςο λιγότερα ξέρεις και ψαχουλεύεις τόσο πιο πολύ χαίρεσαι το game (γελάω που τα λέω εγώ με 1500$ Gpu) Αδικο δεν εχεις αλλα υπολογιστη εχουμε απο χομπι. Κονσολα την εφαγα στη μαπα 6 χρονια στον υπολογιστη νιωθω πιο ανετα ομως και χαλαρωνω. 10 λεπτα δουλεια ειναι το reshade και παιζεις με τα δικα σου στανταρ οχι των developers. Εχω ευχαριστηθει εικονα απο οταν το εμαθα και απολαμβανω και τα παιχνιδια οπως πρεπει. Δες το σαν χομπυ οχι σαν αγγαρεια. Σκεψου το ψαρεμα. Ειναι αργοσχολος ο αλλος που παει και καθεται 10 ωρες να βγαλει 1 τσιπουρα? Για μενα οχι γιατι κανει αυτο που αγαπαει. Και εγω αγαπαω το gaming και την παραμετροποιηση που μπορω να εχω.
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Virus200 είπε τοτε φανταζομαι κατι δεν εχει γινει σωστα στο install tou reshade. δοκιμασε να κανεις ενα overwrite install και να ξανακατεβασεις τα shaders Το έχω κάνει. Κανένα αποτέλεσμα. Από τα screenshots σού φαίνεται ότι έχει γίνει λάθος; Τα βήματα ακολούθησα, δεν έκανα κάτι άλλο.
Virus200 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Το έχω κάνει. Κανένα αποτέλεσμα. Από τα screenshots σού φαίνεται ότι έχει γίνει λάθος; Τα βήματα ακολούθησα, δεν έκανα κάτι άλλο. απο τα ss δεν μου φαινεται κατι λαθος ετσι ακριβως τα εχω κανει και εγω η μονη διαφορα σε μενα ειναι το performance mode που δεν το εχω βαλει 1
gpapad20 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Αδικο δεν εχεις αλλα υπολογιστη εχουμε απο χομπι. Κονσολα την εφαγα στη μαπα 6 χρονια στον υπολογιστη νιωθω πιο ανετα ομως και χαλαρωνω. 10 λεπτα δουλεια ειναι το reshade και παιζεις με τα δικα σου στανταρ οχι των developers. Εχω ευχαριστηθει εικονα απο οταν το εμαθα και απολαμβανω και τα παιχνιδια οπως πρεπει. Δες το σαν χομπυ οχι σαν αγγαρεια. Σκεψου το ψαρεμα. Ειναι αργοσχολος ο αλλος που παει και καθεται 10 ωρες να βγαλει 1 τσιπουρα? Για μενα οχι γιατι κανει αυτο που αγαπαει. Και εγω αγαπαω το gaming και την παραμετροποιηση που μπορω να εχω. Σύμφωνω κ το ξέρεις αλλά καταλαβαίνεις το πνεύμα μου... γιατί πρέπει να είμαι αναγκασμένος να ξέρω το reshade και στο τέλος θέλω να καταλήξω ότι έχουμε γίνει πιο πολύ overclockers, fps junkies παρα gamers κ γ αυτό δίνω δίκιο στους κοσνολαδες φίλους... που με κράζουν Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από gpapad20
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Σύμφωνω κ το ξέρεις αλλά καταλαβαίνεις το πνεύμα μου... Ναι σε καταλαβαινω απολυτα με αυτα που εγραψες. Το gaming σε υπολογιστη ειναι κατι διαφορετικο απο την κονσολα ετσι δες το.
Virus200 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 η διαφορα παντως ακομα και σε game του 2014 ειναι πολυ μεγαλη
gpapad20 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι σε καταλαβαινω απολυτα με αυτα που εγραψες. Το gaming σε υπολογιστη ειναι κατι διαφορετικο απο την κονσολα ετσι δες το. Η μλκια είναι φίλε μου ότι πριν πολλά χρόνια υπήρχαν αξιοσημείωτες διάφορες κ όχι μόνο στα frames όπως τώρα...όλα είναι ports ίσως με τις rtx αξίζει πάλι σε σχέση με κονσόλες Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από gpapad20
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Το styx shards of darkness είναι direct x 11 game. Λες να πρέπει να επιλέξω directx9 αντί του directx10;
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Virus200 είπε η διαφορα παντως ακομα και σε game του 2014 ειναι πολυ μεγαλη Tεραστια ειναι τετοιο reshade εβαλα και εγω στο metro 2033. Απο το αρχειο που σε εστειλα ειναι ετσι?
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έπρεπε να γίνει update πιο νωρίς αυτό το topic (ίσως και sticked). Υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν έτυχε να το ξέρουν. Ακόμα και εγώ έχω περίπου 2 χρόνια που το έμαθα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2
mcrae13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Τη βοήθειά σας, παρακαλώ: κατεβάζω το reshade 4.1.1, το τρέχω, διαλέγω το παιχνίδι (styx, shards of darkness), επιλέγω api (directx10+), επιλέγω τα shaders που θέλω (7 εξ αυτών στην περίπτωσή μου), βάζω τα κατάλληλα paths στο edit reshade settings (για textures+effects), τικάρω το performance mode, μου βγάζει succeeded. Πάω να ξεκινήσω το παιχνίδι και δεν βλέπω το παραμικρό. Ούτε menu ούτε τίποτα. Δοκίμασα shift+f2/f1/home/shift+f1/shift+home, τίποτα. Καμιά ιδέα; Ορίστε και μερικά screenshots: Bro ,αν δεν φορτώνει το reshade μαζί με το game στην αρχή,κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Θα το έβλεπες αν φόρτωνε,δεν παίζει το σενάριο να φωρτώνει πίσω και να μην το βλέπεις. Τώρα να σε βοηθήσω δεν ξέρω,δοκίμασε αυτό που σου είπε ο φίλος τουλάχιστον με επανεγκατάσταση και βλέπεις. 1
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Η μλκια είναι φίλε μου ότι πριν πολλά χρόνια υπήρχαν αξιοσημείωτες διάφορες κ όχι μόνο στα frames όπως τώρα...όλα είναι ports ίσως με τις rtx αξίζει πάλι σε σχέση με κονσόλες Ετσι ειναι για αυτο κανουμε τα παραπανω εχουμε περισσοτερα fps διαφορετικες αναλογιες και οτι αλλο γινεται ωστε να διαφοροποιηθουμε απο τις κονσολες.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς πλάκα, ακόμα και αν φτάσει σε σημείο η κονσόλες να έχουν ίδια απόδοση με τα pc, το reshade είναι λόγος προτίμησης του PC Απλα σε Dx12 το detail της nvidia που τρωει 10-15% fps μου κάθεται στον λαιμό. Ιδίως σε 4K να χάνεις 6-10 fps από τα 60fps κακοφαινονται. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2 1
Virus200 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Tεραστια ειναι τετοιο reshade εβαλα και εγω στο metro 2033. Απο το αρχειο που σε εστειλα ειναι ετσι? ναι το αρχειο αυτο ειναι. επισης αυτο που εκανα ηταν να κλεισω το ssbc καπως ετσι νομιζω λεγεται απο το game και να βαλω to smaa απο το reshade δεν ειδα καποια διαφορα στην εικονα αλλα πηρα πολλα fps.
mcrae13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Το styx shards of darkness είναι direct x 11 game. Λες να πρέπει να επιλέξω directx9 αντί του directx10; Δεν νομίζω.Το σίγουρο είναι πάντως πως πρέπει να ψαχτεις,γιατί κάποια παιχνίδια είναι συμβατά μόνο με συγκεκριμένες εκδόσεις reshade ή δουλεύουν με sweetfx . Ψάξου στο νετ από άλλους χρήστες Εδώ δεν βρίσκω κάτι για το Game 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα