Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Το προγραμμα ειναι μοναδικο φιλε killik. Χαιρομαι που το εμαθες και τα φτιαχνεις οπως θελεις. Αλλαζει ολο το παιχνιδι εγω το εχω αγαπησει και απλα πεφτουν τα σαγονια απο τα γραφικα.
mcrae13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από mcrae13
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παμε μερικες φωτογραφιες με διαφορετικα reshades σε καθε περιπτωση τα οποια επιμεληθηκα εγω δεν ειναι ετοιμα. Η διαφορα ειναι απιστευτη με stock. Στα περισσοτερα μπηκαν Lumasharpen για sharpness Colourfullness/Vibrance για χρωματα Curves/Levels για αντιθεση Αν θελετε βαζετε και clarity αλλα με μεγαλο performance hit(10%) για ακομα μεγαλυτερο sharpness SMAA για AA μιας και σε αρκετα παιχνιδια το in game AA δεν ειναι καλο Πραγματικα αλλα παιχνιδια ολα τους. Spoiler Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin 4
Virus200 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ δυστυχώς στο wildlands πουπήγα να δοκιμάσω δεν μου δουλεύε καθόλου και μου χάλασε και το παιχνίδι έπρεπε να το κάνω uninstall και μπήκα στο forum της Ubisoft και έλεγαν ότι από την 4 έκδοση και μετά το έχει μπλοκάρει η Ubisoft τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω γιατί δεν ασχολήθηκα ξανά.
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Virus200 είπε Εγώ δυστυχώς στο wildlands πουπήγα να δοκιμάσω δεν μου δουλεύε καθόλου και μου χάλασε και το παιχνίδι έπρεπε να το κάνω uninstall και μπήκα στο forum της Ubisoft και έλεγαν ότι από την 4 έκδοση και μετά το έχει μπλοκάρει η Ubisoft τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω γιατί δεν ασχολήθηκα ξανά. Η αλήθεια είναι ότι με την 3 το είχα δουλέψει δεν είχε βγει η 4αρα. Κανένα θέμα μέχρι το τέλος. Στην 4 έκδοση άλλαξε ο κώδικας και σε έκανε κάποιο conflict. 4αρα δούλεψα σε black flag rogue origins χωρίς θέματα. Τι ακριβώς σε έβγαζε στo wildlands?
Virus200 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, Arkin είπε Η αλήθεια είναι ότι με την 3 το είχα δουλέψει δεν είχε βγει η 4αρα. Κανένα θέμα μέχρι το τέλος. Στην 4 έκδοση άλλαξε ο κώδικας και σε έκανε κάποιο conflict. 4αρα δούλεψα σε black flag rogue origins χωρίς θέματα. Τι ακριβώς σε έβγαζε στo wildlands? Α καλά νόμιζα οτ8 έχω απαντήσει αλλά δεν πάτησα ποτέ υποβολή. Μου πέταγε ένα game violation δεν θυμάμαι ακριβώς τι και μετά μπήκα και διάβασα ότι μάλλον το έκανε η Ubisoft επειδή το παιχνίδι έχει και καθαρά PvP mode. Τώρα δεν ξέρω δεν ασχολήθηκα και πολύ μετά απλά ήθελα να το τερμάτισω και το έβγαλα.
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Virus200 είπε Α καλά νόμιζα οτ8 έχω απαντήσει αλλά δεν πάτησα ποτέ υποβολή. Μου πέταγε ένα game violation δεν θυμάμαι ακριβώς τι και μετά μπήκα και διάβασα ότι μάλλον το έκανε η Ubisoft επειδή το παιχνίδι έχει και καθαρά PvP mode. Τώρα δεν ξέρω δεν ασχολήθηκα και πολύ μετά απλά ήθελα να το τερμάτισω και το έβγαλα. Δεν πειραζει. Ισως να ηταν καποιο θεμα στο online και εκανε conflict με τον κωδικα του παιχνιδιου. Αν το ξανα βαλεις δοκιμασε την εκδοση 3 δεν θα εχεις θεμα. Σαν παιχνιδι το ηθελε το reshade του ηταν αρκετα μουντο συνολικα βλεπεις την εικονα στις πιο πανω φωτογραφιες. Απο τα πιο ομορφα παιχνιδια και πολυ smooth το gameplay του.
tolisrx8 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 δοκιμασα και εγω το reshade λογω τις θολουρας στο assassins crees odyssey επιλογες μου το Lumasharpen, clarity,curves.(δεν επαιξα με τις ρυθμισεις) Kαθαρισε αρκετα η εικονα και μοιαζει πιο αληθοφανείς (παρολα που χωρις anti aliasing τα textures ειναι παλι πιο καθαρα)
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tolisrx8 είπε δοκιμασα και εγω το reshade λογω τις θολουρας στο assassins crees odyssey επιλογες μου το Lumasharpen, clarity,curves.(δεν επαιξα με τις ρυθμισεις) Kαθαρισε αρκετα η εικονα και μοιαζει πιο αληθοφανείς (παρολα που χωρις anti aliasing τα textures ειναι παλι πιο καθαρα) Για Aliasing βαλε SMAA απο reshade εχει μικρο drop στο performance και κανει πολυ καλη δουλεια. Το curves πειραξε το λιγο πηγαινε σε μια σκοτεινη σκηνη και ανεβασε λιγο το λευκο του ωστε να μην κρυβονται οι λεπτομερειες στις σκοτεινες σκηνες. Default τα curves/levels σκοτεινιαζουν αρκετα την εικονα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
tolisrx8 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το smaa ενώ καθαρίζει τα γραφικά κάνει τρεμοπαιγμα στην εικόνα... Ισως το txa με lumasharpen, clarity έχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα παρόλο που θολώνει λίγο... Τώρα δεν έχω και υπομονή να παίξω με τις ρυθμίσεις του reshade... Μεγάλωσα φαίνεται και βαριέμαι... Απορώ γιατί οι σχεδιαστές δεν βάζουν πλέον φίλτρα της προκοπης... Ειδικά στο odyssey το τερμάτισαν με το aa..πραγματικα άθλιο... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από tolisrx8
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tolisrx8 είπε Το smaa ενώ καθαρίζει τα γραφικά κάνει τρεμοπαιγμα στην εικόνα... Ισως το txa με lumasharpen, clarity έχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα παρόλο που θολώνει λίγο... Τώρα δεν έχω και υπομονή να παίξω με τις ρυθμίσεις του reshade... Μεγάλωσα φαίνεται και βαριέμαι... Απορώ γιατί οι σχεδιαστές δεν βάζουν πλέον φίλτρα της προκοπης... Ειδικά στο odyssey το τερμάτισαν με το aa..πραγματικα άθλιο... Μηπως γινεται conflict με το AA του παιχνιδιου? Με ΑΑ off δεν πρεπει να εχεις θεμα με smaa. Δεν πειραζει αν δεν υπαρχει υπομονη. Μπορεις να κατεβαζεις ετοιμα απο το παρακατω site: http://sfx.thelazy.net/games/ εχει για ολα τα παιχνιδια και με οτι ρυθμισεις σου αρεσει οπτικα. Τα φιλτρα ειναι πονεμενη ιστορια αλλα ολα φτιαχνονται με τον ενα η τον αλλο τροπο. Το odyssey ειναι αρκετα θολο σε stock και θελει δυνατο lumasharpen/clarity.
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Τα πρωτα δειγματα απο το Project Reality ειναι ενθαρρυντικα για να κανω τις αλλαγες που θα χρειαστουν πανω στο Metro Exodus.
Virus200 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 παλευω καμια ωρα να βαλω στο metro 2033 ενα preset και δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και δεν μπαινει το εχω κανει το αρχει .ini το επιλεγω και παλι δεν γινεται τιποτα.
noFEARgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Καλό θα ήταν να βάζετε πριν και μετά για να γίνεται σωστή σύγκριση παντως.
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Virus200 είπε παλευω καμια ωρα να βαλω στο metro 2033 ενα preset και δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και δεν μπαινει το εχω κανει το αρχει .ini το επιλεγω και παλι δεν γινεται τιποτα. Το βάζεις και βγαίνει αυτόματα μετά από λίγο? Ενεργοποιούνται τα φίλτρα δηλαδή και κλείνουν μετά? Η δεν μπαίνει καθόλου? Επίσης metro 2033 η την redux έκδοση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα