Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα το Luma με μια μεγαλύτερη ρύθμιση από το default κάνει την ίδια δουλειά με το clarity στο default πχ; Και τα δύο είναι sharpening τεχνικές;

Edit: Στο MXAO τελικά είχα βάλει το sample quality στο maximum (και το ξέχασα μάλλον) και είχα το perf hit στα 45-50fps. Default είναι medium, από high και πάνω δεν υπάρχουν ορατές διαφορές, οπότε με high επανήλθα σταθερά στα 60fps.

Επεξ/σία από iazriel
  • Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, iazriel είπε

Άρα το Luma με μια μεγαλύτερη ρύθμιση από το default κάνει την ίδια δουλειά με το clarity στο default πχ; Και τα δύο είναι sharpening τεχνικές;

Edit: Στο MXAO τελικά είχα βάλει το sample quality στο maximum (και το ξέχασα μάλλον) και είχα το perf hit στα 45-50fps. Default είναι medium, από high και πάνω δεν υπάρχουν ορατές διαφορές, οπότε με high επανήλθα σταθερά στα 60fps.

Ναι το luma με αυξηση της πρωτης παραμετρου πλησιαζει το clarity πολυ χωρις το hit που δινει το δευτερο. Και τα 2 sharpening τεχνικες ειναι με το luma πιο ηπιο. Mxao ποτε πανω απο high ακομα και medium ειναι πολυ καλα.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Arkin. Έχεις κανένα reshade έτοιμο για το hitman 2; 

Τελειώνω το far cry 5 και ίσως το ξεκινήσω 

Δεν το έχω πιάσει καθόλου φίλε μου. Ούτε για το 1 δεν έχω. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετά από 4 games και λίγη παραπάνω εμπειρία, κατάλαβα τα εξής:

Clarity είναι must. Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό. EyeAdaptation επίσης. Colorfulness με τιμή στο 250 αντί για το default 400. FakeHDR επίσης με τιμή 1150 αντί για το μανίσιο 1300. Αυτές οι τιμές έδωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Όσον αφορά τo sharpen, το adaptivesharpen μου άρεσε περισσότερο από το lumasharpen. Σε ένα forum διάβασα για κάποιους που τα χρησιμοποιούν μαζί γιατί κάνει ελαφρώς διαφορετική δουλειά στο sharpening το καθένα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δόκιμο αυτό.

Τέλος, η μεγάλη ερώτηση για το MXAO. H φάση είναι hit or miss. Σε κάποια παιχνίδια κάνει παπάδες σε άλλα όχι. Από την άλλη, ακόμα και στα παιχνίδια που κάνει παπάδες, υπάρχουν αρκετά σημεία, συνήθως σκοτεινά, που τα διαλύει εντελώς και δεν βλέπεις τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό...Δοκίμασα να το μειώσω στο 500 από 1000 που έχει default αλλά και πάλι έχω θέμα... μήπως είναι καλύτερα να το αφήνω;

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να τρεξω το reshade στο gta v online γιατι τα γραφικα ειναι χαλια ειχα να παιξω καιρο και μου βγηκαν τα ματια, δε μιλαω για redux και τετοια graphics mods αλλα για τη πιο απλη μορφη του reshade. Θελω απλα να δωσω ενα λιγο καλυτερο τονο στα σαπια και ξεθωριασμενα γραφικα του game. Υπαρχει περιπτωση να φαω ban?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Sharpening από το GE εδώ και αρκετούς μήνες (ήταν σε Beta τόσο καιρό αν κατάλαβα καλά) και γενικώς είμαι ευχαριστημένος και απο τις άλλες επιλογές που δίνει για να πειράξεις. 

Παίζω και με custom profile στο μόνιτορ, τα περισσότερα έτοιμα user reshade που έχουν πέσει στα χέρια μου δεν δείχνουν καλά σε συνδυασμό με τις δικές μου ρυθμίσεις. Και πριν δηλαδή αρχίσω να παίζω με της  nvidia το reshade έβάζα τα δικά μου values στο εκαστοτε game. Οπότε προτιμώ να μπορώ να πειράζω λίγα και βασικά πράγματα πλέον τύπου Sharpening μιας που όπως είπα παίζω με 2-3 custom profiles κατευθειαν στο monitor.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που δοκίμασα το sharpening από το control panel απογοητεύτηκα.

Ούτε το 1/10 του Lumasharpen δεν φτάνει, οπότε παραμένω με το Reshade προς το παρόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...