Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ωραία, τώρα το πρόβλημα είναι άλλο. Να το παίξω αυτό το παιχνίδι ή όχι; 

:P

Να το παιξεις. Εχω περασει τη μεση μεσα σε 4 μερες και απλα το απολαμβανω καθε φορα που καθομαι να παιξω. Καλο ειναι να εχεις παιξει και το 5 εχει αρκετα πραγματα και απο εκει και σαν gameplay και σαν story. Αν δεν ειχε τα μικρα θεματακια με το microstutter θα ηταν οτι καλυτερο. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Στις 2/3/2019 στις 4:38 ΜΜ, Arkin είπε

Λοιπον να δοκιμασουμε κατι. Κανε ενα unistall απο την εφαρμογη reshade να καθαρισουν τα αρχεια απο το ρουτ του phantom pain. Κατεβασε απο εδω το rar αρχειο

https://mega.nz/#!c4kwGSga!0ZFZIZFB_xyc-9PSD4ltCgOZ8_k47B85B47BNxJjMRk

καντον extract to folder και ολα τα αρχεια με τους φακελους ριξτα μεσα στο φακελο που δειχνεις στην εικονα που ειναι τα exe. Και πες μου αν τρεχει το παιχνιδι τρεχοντας το exe και αν ναι αν ειναι ενεργοποιημενο το reshade.

Φίλε Arkin, βρήκα χρόνο να δοκιμάσω με τα αρχεία και τρέχει κανονικά αλλά στο πληκτολόγιο μου δεν έχω Home key, τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Chaos3X είπε

Φίλε Arkin, βρήκα χρόνο να δοκιμάσω με τα αρχεία και τρέχει κανονικά αλλά στο πληκτολόγιο μου δεν έχω Home key, τι κάνουμε τώρα;

Κάπου θα έχει με FN λογικα. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Chaos3X είπε

Χαίρομαι που δούλεψε. Δοκίμασε shift + F2. Η κάνε remap ένα κουμπί σαν home με το παρακάτω 

https://www.pcmag.com/feature/362116/how-to-remap-your-keyboard

Μετά μπορείς να βάλεις οποίο κουμπί θέλεις μέσα από reshade για να ανοίγει. 

Δημοσ.

Βλέπω πως το FakeHDR γενικά δεν πολυχρησιμοποιείται, αν και στο shadow of war όπως και στο Darksiders 3 μου δίνει ωραίο αποτέλεσμα, μαζί με Clarity, LumaSharpen. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν προτείνετε το εν λόγω εφέ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iazriel είπε

Βλέπω πως το FakeHDR γενικά δεν πολυχρησιμοποιείται, αν και στο shadow of war όπως και στο Darksiders 3 μου δίνει ωραίο αποτέλεσμα, μαζί με Clarity, LumaSharpen. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν προτείνετε το εν λόγω εφέ;

To fakeHDR κανει παρομοια δουλεια με curves/levels. Για αυτο δεν το δουλευουμε τοσο μιας και αλλα φιλτρα κανουν την ιδια δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, iazriel είπε

Ειναι δυσκολο εφε, θελει δουλεια το πως θα το ρυθμισεις. Εγω πρσωπικα το αποφευγω....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάλαβα ευχαριστώ. Επίσης το LumaSharpen απ'όσο είδα είναι πιο soft (πάντα σε default values και performance mode) σε σχέση με το AdaptiveSharpen και είναι ουσιαστικά προσωπική προτίμηση ποιο θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση;

Πάντως θα το πω και εγώ και ας γίνω γραφικός (pun intended), άλλο παιχνίδι με το reshade, χτυπάω το κεφάλι μου τόσα χρόνια πόσα παιχνίδια έπαιξα χωρίς αυτό ενώ είχα το hardware... Darksiders 3 με Clarity, HDR (1.150 αντί για 1.300), AdaptiveSharpen, LiftGammaGain, MXAO και TriDither. Όλα στο ultra και vibrancy από το nvidia control panel στο 55-60% αναλόγως τα γούστα:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εδώ νομίζω είναι η πιο εμφανής διαφορά αν και οι φωτογραφίες το αδικούν:

1.jpg

2.jpg

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ.

Η διαφορα ειναι τεραστια δεν το συζηταμε. Το lumasharpen να το προτιματε ειδικα απο το clarity το οποιο ειναι too much στις περισσοτερες περιπτωσεις. AdaptiveSharpen δεν εχω δουλεψει καθολου οποτε δεν γνωριζω. Συνδιασμος luma/vibrance/levels με τις καταλληλες ρυθμισεις και φτιαχνεις ενα αψογο αποτελεσμα χωρις να χαλας την αυθεντικοτητα της αρχικης εικονας. Τα fakehdr/levels/curves προσοχη γιατι μπορουν να κρυψουν πληροφορια αν ειναι αρκετα σκοτεινα. Σε stock τουλαχιστον ειναι αρκετα dark. 

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ μονο σε σκοτεινά παιχνίδια στυλ RE2 γιατι βοηθαει πολυ στα μαυρα, στα υπόλοιπα "καίει" τα χρώματα οποιο preset και να δοκιμάσω, ειναι σαν να βαζεις την tv σου σε vivid mode η οποιαδήποτε τετοια χαζομάρα ηρθε απο το εργοστάσιο.

Γενικά υπερτιμημένο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ADHD είπε

Το χρησιμοποιώ μονο σε σκοτεινά παιχνίδια στυλ RE2 γιατι βοηθαει πολυ στα μαυρα, στα υπόλοιπα "καίει" τα χρώματα οποιο preset και να δοκιμάσω, ειναι σαν να βαζεις την tv σου σε vivid mode η οποιαδήποτε τετοια χαζομάρα ηρθε απο το εργοστάσιο.

Γενικά υπερτιμημένο

Δεν ειναι ετσι αλλα περι ορεξεως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...