Arkin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Ρε μάγκες αυτό που συμβαίνει με το reshade με φέρνει στα όρια μου....βάζω τα colorfulness Luma clarity κ κανα δυο αλλα και αλλάζει κυρίως τη ζωντάνια και καθαρότητα όλων των games.... είναι δυνατόν να φαίνονται ολα σάπια και ξεπλημενα στη vanilla εκδοσή ακόμα και Παιχνίδια τύπου witcher 3 δλδ τοσο καιρό τι παίζουμε, πιο πολυ αισθηση μου κανει το colorfulness Η διαφορά είναι τεράστια ναι. Βάζοντας toggle για εναλλαγή με vanilla live η διαφορά φαίνεται ακόμα περισσότερο. Για το witcher πάλι καλά να λες έχουν βγει όλα αυτά τα χρόνια πολλά Mods που φτιάχνουν τα πάντα το 99% των παιχνιδιών δεν έχουν τίποτα πέρα από το reshade. Είναι μονόδρομος. Το witcher στη vanilla είναι πολύ όμορφο μόλις μπει reshade δείχνει ξεπλημενο. Η σύγκριση είναι.
azazil1190 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στις 3/3/2019 στις 10:22 ΠΜ, DEADLAZARUS είπε Δοκίμασε κάνεις την 4.2.2 version; Την κατέβασα, αλλά δεν βρήκα χρόνο να τη δοκιμάσω. Λογικά, δεν θα υπάρχουν ζητήματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το 4.2.2? Ρε μηπως κάνεις λαθος? Απο το official site μου έχει το 4.2.0 και αυτό κατέβασα
DEADLAZARUS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Το 4.2.2? Ρε μηπως κάνεις λαθος? Απο το official site μου έχει το 4.2.0 και αυτό κατέβασα My bad. Ναι, την 4.2.0 εννοούσα. Την έχω κατεβάσει κι εγώ, αλλά δεν έχω προλάβει να την εγκαταστήσω σε game, ώστε να δω τι λέει.
gpapad20 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 τα διαφορα Mod nexus κτλ για witcher που κοιταω μπαινουν μεσω reshade η θελει αλλη διαδικασια αξιζει γενικα ή να μεινω με τις 4-5 ρυθμισεις του reshade
azazil1190 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε My bad. Ναι, την 4.2.0 εννοούσα. Την έχω κατεβάσει κι εγώ, αλλά δεν έχω προλάβει να την εγκαταστήσω σε game, ώστε να δω τι λέει. Μα λεω και εγω. Δεν ειδα καποια διαφορά με την 4.2 1
Arkin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, gpapad20 είπε τα διαφορα Mod nexus κτλ για witcher που κοιταω μπαινουν μεσω reshade η θελει αλλη διαδικασια αξιζει γενικα ή να μεινω με τις 4-5 ρυθμισεις του reshade Μονο αν λενε reshade. Τα αλλα μπαινουν διαφορετικα. Στο gta πχ θες το open iv. Πολυ πιθανο και στο witcher να ειναι ετσι δεν το εχω ψαξει καθολου. Η εκδοση 4.2.0 του reshade εχει διαφορες με την προηγουμενη. Ειδικα στην ρυθμιση των φιλτρων τα εχουν πιο τακτοποιημενα απο κατω.
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Τώρα που τελειώνω το metro... Εχει κανείς τιποτα έτοιμα settings για το new dawn ;
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τώρα που τελειώνω το metro... Εχει κανείς τιποτα έτοιμα settings για το new dawn ; Εχουμε εχουμε
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Εχουμε εχουμε Για δώσε τίποτα γιατί το detail του experience μου τρωει 20%!!
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι το αρχειο ini. Θα βαλεις lumasharpen/clarity/vibrance/curves. Τιποτα αλλο. Ειναι σαν τις πιο πανω εικονες που εβαλα τις δευτερες τις χθεσινες. https://ufile.io/40xdo Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Για δώσε τίποτα γιατί το detail του experience μου τρωει 20%!! Το δοκιμασες πως σου φαινεται σε σχεση με το vanilla? Καναμε καλη δουλεια?
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Το δοκιμασες πως σου φαινεται σε σχεση με το vanilla? Καναμε καλη δουλεια? Όχι ακόμα. Αύριο μάλλον.
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Όχι ακόμα. Αύριο μάλλον. Περιμενω εντυπωσεις μολις το βαλεις. Ειναι οσο πρεπει για μενα. Στο πρωτο ειχα αρκετο χρωμα.
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 9:44 ΜΜ, Arkin είπε Περιμενω εντυπωσεις μολις το βαλεις. Ειναι οσο πρεπει για μενα. Στο πρωτο ειχα αρκετο χρωμα. Το δοκίμασα και είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Μου τρωει πολλά fps σε 4k Δυστηχως. Σε ένα σταθερό σημείο που είμαι και έχω 94fps, το vibrant τρώει 2 fps(παράξενο), αλλα 2 fps το Lumansharpen, άλλα 2 το curves και 6 fps το clarity. Σύνολο 12fps που σημενει 12% fps drop.
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Το δοκίμασα και είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Μου τρωει πολλά fps σε 4k Δυστηχως. Σε ένα σταθερό σημείο που είμαι και έχω 94fps, το vibrant τρώει 2 fps(παράξενο), αλλα 2 fps το Lumansharpen, άλλα 2 το curves και 6 fps το clarity. Σύνολο 12fps που σημενει 12% fps drop. Το clarity μην το βαλεις. Παιξε με vibrance/luma/curves. Ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα και με αυτα και σιγουρα δικαιολογουν τα hit. Το clarity δεν το δικαιολογει για μενα με τα αλλα 3 παιζω και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα