Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα με supersampling και το AA του παιχνιδιού από τις ρυθμίσεις, ίσως δεν χρειάζομαι το SMAA που έχω βάλει; Clarity με Luma θα δοκιμάσω αυτό που λες μήπως είμαι υπερβολικός με τα δύο μαζί ενεργοποιημένα.

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, iazriel είπε

Άρα με supersampling και το AA του παιχνιδιού από τις ρυθμίσεις, ίσως δεν χρειάζομαι το SMAA που έχω βάλει; Clarity με Luma θα δοκιμάσω αυτό που λες μήπως είμαι υπερβολικός με τα δύο μαζί ενεργοποιημένα.

Ναι δεν χρειαζεται το smaa απο μονο του το supersampling κανει απιστευτη δουλεια. Για το ΑΑ του παιχνιδιου δεν γνωριζω τι ακριβως εχει(πχ αν εχει msaa δεν χρειαζεται ουτε το supersampling). Αν εχει fxaa πχ χρειαζεται. Το clarity μπορεις απο τις ρυθμισεις του reshade να το κατεβασεις μια σκαλα αν σου φαινεται υπερβολικο.

Το σημαντικοτερο ειναι να σε ευχαριστει στο ματι εσενα. Αλλον τον αρεσει το ΤΑΑ και ας ειναι πιο θολα τα textures αλλα smooth η εικονα. Αλλος θελει crispy εικονα αλλος πιο μουντα χρωματα αλλος πιο εντονα. Αστο οπου σε ευχαριστει περισσοτερο στο ματι και απολαυσε το παιχνιδι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Όταν το τρέχεις στην αρχή επιλέγεις κανονικά το exe του παιχνιδιού και μετά dx10? Όταν σου βγάλει πια shaders να κατεβάσεις θα βάλεις αυτά που πρότεινα μόνο ξετικαρε τα υπόλοιπα. Το clarity δεν είναι αναγκαίο. Μόνο αν θες παραπάνω οξύτητα το βάζουμε και δεν μας φτάνει το Luma. 

Έχει δύο exe και το έχω δοκιμάσει και στα δύο. 

Εννοείται ότι το δοκίμασα σε DX10. 

Μόνο αυτά τα τέσσερα που μου είπες έχω τικάρει. 

E092B1F2-AB40-42A9-871D-FB0F75CF5C71.jpeg

Επεξ/σία από Chaos3X
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Chaos3X είπε

Έχει δύο exe και το έχω δοκιμάσει και στα δύο. 

Εννοείται ότι το δοκίμασα σε DX10. 

Μόνο αυτά τα τέσσερα που μου είπες έχω τικάρει. 

E092B1F2-AB40-42A9-871D-FB0F75CF5C71.jpeg

Λοιπον να δοκιμασουμε κατι. Κανε ενα unistall απο την εφαρμογη reshade να καθαρισουν τα αρχεια απο το ρουτ του phantom pain. Κατεβασε απο εδω το rar αρχειο

https://mega.nz/#!c4kwGSga!0ZFZIZFB_xyc-9PSD4ltCgOZ8_k47B85B47BNxJjMRk

καντον extract to folder και ολα τα αρχεια με τους φακελους ριξτα μεσα στο φακελο που δειχνεις στην εικονα που ειναι τα exe. Και πες μου αν τρεχει το παιχνιδι τρεχοντας το exe και αν ναι αν ειναι ενεργοποιημενο το reshade.

• Like 1
Δημοσ.

μετά τον τερματισμό του εκπληκτικού metro 2033 ήρθε η ώρα του last light. reshade on/off  30fps hit δεν με πειράζει πάλι στα 100-120 είμαι και αυτό παρόλο που είναι λίγο καλύτερο σε θέμα γραφικών με το reshade είναι πραγματικά άλλο παιχνίδι.

20190302170241_1.jpg

20190302170251_1.jpg

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Λοιπον να δοκιμασουμε κατι. Κανε ενα unistall απο την εφαρμογη reshade να καθαρισουν τα αρχεια απο το ρουτ του phantom pain. Κατεβασε απο εδω το rar αρχειο

https://mega.nz/#!c4kwGSga!0ZFZIZFB_xyc-9PSD4ltCgOZ8_k47B85B47BNxJjMRk

καντον extract to folder και ολα τα αρχεια με τους φακελους ριξτα μεσα στο φακελο που δειχνεις στην εικονα που ειναι τα exe. Και πες μου αν τρεχει το παιχνιδι τρεχοντας το exe και αν ναι αν ειναι ενεργοποιημενο το reshade.

Θα το δοκιμασω σε λίγο και θα σου πω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

New Dawn

Vanilla

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-02-19-57-13-575

Reshade

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-02-19-57-14-909

Vanilla

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-02-19-58-28-817

Reshade

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-02-19-58-29-661

παρα πολυ καλη δουλεια πραγματικα το reshade ειναι must  tool για καθε gamer αλλαζει ολα τα παιχνιδια

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Virus200 είπε

παρα πολυ καλη δουλεια πραγματικα το reshade ειναι must  tool για καθε gamer αλλαζει ολα τα παιχνιδια

Τεραστιο εργαλειο φιλε μου ναι. Κανει μαγικα πραγματα.

Δημοσ.

Δοκίμασε κάνεις την 4.2.2 version;

Την κατέβασα, αλλά δεν βρήκα χρόνο να τη δοκιμάσω. Λογικά, δεν θα υπάρχουν ζητήματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Καλησπέρα να ρωτήσω το performance το βάζετε κ αν ναι ποτε;

Το performance το βαζουμε παντα οταν τελειωσουμε με τη ρυθμιση των φιλτρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δοκίμασα και εγώ με έτοιμα preset στο resident evil 7 , και το έχω ευχαριστηθεί

2 πρόχειρα screenshot

normal

20190303213445_1.jpg

reshade

reshade.jpg

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 2
Δημοσ.

Ρε μάγκες αυτό που συμβαίνει με το reshade με φέρνει στα όρια μου....βάζω τα colorfulness Luma clarity κ κανα δυο αλλα και αλλάζει κυρίως τη ζωντάνια και καθαρότητα όλων  των games....

είναι δυνατόν να φαίνονται ολα σάπια και ξεπλημενα στη  vanilla εκδοσή ακόμα και Παιχνίδια τύπου witcher 3 δλδ τοσο καιρό τι παίζουμε, πιο πολυ αισθηση μου κανει το colorfulness

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...