Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αφορμή του θέματος αυτού είναι μία λειτουργία που είχε η προηγούμενη μου οθόνη που λέγεται VividPixel. μόλις το ενεργοποιούσα (στην δεύτερη από τις 4 σκάλες) έδειχνε τρομερή λεπτομέρεια ακόμα και σε native 4k ανάλυση.Στην ουσία είναι ένα sharpness αλλά αρκετά πιο έντονο.

Αφού πλέον αντικατέστησα την παλιά μου οθόνη  με νέα  που δεν είχε τέτοια ρύθμιση μου καταφάνηκε πολύ μπορώ να πω που δεν είχα αυτήν την λειτουργία. Έτσι άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ για κάποιο λογισμικό που να κάνει την ίδια δουλειά.

Έτσι βρήκα το Reshade που το χρησιμοποιούν 1000δες χρήστες. Τo Reshade είναι ενα utility που επιλέγεις το εκτελέσιμο αρχείο (exe) του παιχνιδιού και μετά επιλέγεις τι φίλτρα θές να βάλεις , Για το συγκεκριμένο που θέλω εγώ είναι το LUMA SHARPEN. Μπορείς να βάλεις όμως όσα θές.

Αφού τρέξεις το πρόγραμμα τότε πατώντας alt+F2 σου εμφανίζει μέσα στο παιχνίδι ρυθμίσεις για κάθε "φίλτρο" που έχεις βάλει. Το ωραίο είναι ότι μπορείς να βάλεις συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο ώστε να να το ενεργοποιείς και απενεργοποιείς (on the fly).

Δοκίμασα και το fakeHDR και στο FIFA 18 μπορώ να πώ πως έκανε πολύ καλή δουλειά. Οι σκιές ήταν πιο έντονες σκούρες και τα υπόλοιπα πιο ζωηρά .

Είδα ότι κάποια απο αυτά πάντως (όχι το LUMA SHARPEN και H) ρίχνουν τα FPS

Υ.Γ :Το topic αυτό το έγραψα σε στις κάρτες γραφικών γιατί θεωρώ πως έχει σχέση με τα γραφικά

• Like 5
  • Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρησιμοποιούσα το reshade για πάνω από δυο χρονια , φοβερό προγραμματάκι , μου κάνει εντύπωση που σου ρίχνει τα fps , εγώ το έβαζα αποκλειστικά για να ανεβάζω fps να βλέπω πιο καθαρά και μου φτιάχνει και τα χρώματα πιο ζωντανά , δυστυχώς όμως από πέρσι στο παιχνίδι που παίζω (pubg) σε κάνουνε ban αν το χρησιμοποίησης λόγο ενός φίλτρου που έχει και μπορείς να κανεις zoom , οποτε το θεωρούνε hack ότι βλέπεις πιο μακριά από το κανονικό , και είχα συνηθίσει τόσο πολύ με το reshade που μπορώ να πω ότι δεν μπορούσα να παίξω χωρίς αυτό μετά , παίξε με τις ρυθμίσεις και με τα φίλτρα δες και κανένα tutorial στο youtube μήπως κανεις κάτι λάθος , αλλιώς κοίταξε μήπως είναι άλλοι παράγοντες που σου ρίξουνε τα fps , όπως θερμοκρασίες

Επεξ/σία από MTX
Δημοσ.
15 ώρες πριν, MTX είπε

χρησιμοποιούσα το reshade για πάνω από δυο χρονια , φοβερό προγραμματάκι , μου κάνει εντύπωση που σου ρίχνει τα fps , εγώ το έβαζα αποκλειστικά για να ανεβάζω fps να βλέπω πιο καθαρά και μου φτιάχνει και τα χρώματα πιο ζωντανά , δυστυχώς όμως από πέρσι στο παιχνίδι που παίζω (pubg) σε κάνουνε ban αν το χρησιμοποίησης λόγο ενός φίλτρου που έχει και μπορείς να κανεις zoom , οποτε το θεωρούνε hack ότι βλέπεις πιο μακριά από το κανονικό , και είχα συνηθίσει τόσο πολύ με το reshade που μπορώ να πω ότι δεν μπορούσα να παίξω χωρίς αυτό μετά , παίξε με τις ρυθμίσεις και με τα φίλτρα δες και κανένα tutorial στο youtube μήπως κανεις κάτι λάθος , αλλιώς κοίταξε μήπως είναι άλλοι παράγοντες που σου ρίξουνε τα fps , όπως θερμοκρασίες

Τα 2 φίλτρα που μου κάνουν την δουλειά που θέλω δεν ρίχουν τα Fps οπότε είμαι κομπλε

Δημοσ.

Παιχνιδι χωρις reshade σπανια να παιξω. Ψαχνε παντα για kputt ρυθμισεις αφηνει την αυθεντικοτητα της εικονας και προσθετει καθαροτητα και sharpness. 

Στο far cry 5 και wildlands επειδη ηταν πολυ αχρωμα εβαλα reshade και τσεκαρα τα colourfullness και clarity. Αλλαξαν τελειως και μπορεσα και τα ευχαριστηθηκα. Γενικα τα 2 που ανεφερα αν εχεις φτανει δεν χρειαζεται αλλα. Παντα ριχνουν fps τα reshade και sweetfx περιπου 10% τρωνε σε μενα μολις τα ενεργοποιω δεν ειναι καθολου λιγο. 

Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι

http://sfx.thelazy.net/games/

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν θέλω να αλλάζω ριζικά το native περιεχόμενο, Μόνο το sharpness

Δεν το αλλαζεις απλα καθαριζει η δινει χρωμα αναλογα τι προτιμας. Colorfullness και clarity με αυτα τα 2 παιξε. Η βαζεις kputt σε οποιο παιχνιδι εχει βγαλει και εισαι κομπλε. Δωσε μου 5 λεπτα να βγαλω 2 φωτογραφιες απο unity να δεις τη διαφορα με kputt.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro2 είπε

Δεν το αλλαζεις απλα καθαριζει η δινει χρωμα αναλογα τι προτιμας. Colorfullness και clarity με αυτα τα 2 παιξε. Η βαζεις kputt σε οποιο παιχνιδι εχει βγαλει και εισαι κομπλε. Δωσε μου 5 λεπτα να βγαλω 2 φωτογραφιες απο unity να δεις τη διαφορα με kputt.

Αυτό το kput είναι φίλτρο του reshade ή άλλο πρόγραμμα;

Δημοσ.

Ελα.Κοιτα τη διαφορα για μενα ειναι τρομερη χωρις να χαλαει την αυθεντικοτητα.Δεν εχω far cry 5 και wildlands να σε δειξω εκει το χρωμα που εμπαινει ηταν τρομερο πολυ πιο ομορφα και τα 2.

kputt.png
no_kputt.png

kputt_1.png
no_kputt_1.png

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό το kput είναι φίλτρο του reshade ή άλλο πρόγραμμα;

Ο kputt ειναι καποιος που φτιαχνει ρυθμισεις για sweetfx. Καποτε εβγαζε πιο συχνα τωρα οχι πια. Δες τις εικονες και τη δουλεια κανει. Ανοιξε τες σε 2 tab και κανει εναλλαγη να φανει η διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Heybro2 είπε

Ελα.Κοιτα τη διαφορα για μενα ειναι τρομερη χωρις να χαλαει την αυθεντικοτητα.Δεν εχω far cry 5 και wildlands να σε δειξω εκει το χρωμα που εμπαινει ηταν τρομερο πολυ πιο ομορφα και τα 2.

kputt.png
no_kputt.png

kputt_1.png
no_kputt_1.png

Ο kputt ειναι καποιος που φτιαχνει ρυθμισεις για sweetfx. Καποτε εβγαζε πιο συχνα τωρα οχι πια. Δες τις εικονες και τη δουλεια κανει. Ανοιξε τες σε 2 tab και κανει εναλλαγη να φανει η διαφορα.

Το έβαλα εναλλάξ  και κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. (ίσως να ήθελα λίγο πιο έντονο ακόμα)

Τι έχεις βάλει στα συγκεκριμένα;

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τό έκανα και κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. (ίσως να ήθελα λίγο πιο έντονο ακόμα)

Τι έχεις βάλει στα συγκεκριμένα;

Για πιο εντονο απο colourfull λες? Παραπαει νομιζω μετα. Εχει κανα 2 ακομα που δινουν χρωμα αλλα γινεται υπερβολικα ενω αυτο που προτεινα δινει το χρωμα που πρεπει ειδικα σε πρασινα τοπια ειναι εκπληκτικο. Στο unity στις φωτογραφιες παιζω απο την αρχη με sweet fx του kputt. Οχι reshade. Αυτο ειναι αρχειο txt που δινει την εντολη στο dx11-dx9 αρχειο να διαμορφωσει οπως πρεπει την εικονα. Εχω ρυθμισεις του kputt οπως ειπα δεν αλλαξα τιποτα γινεται το παιχνιδι οπως πρεπει.

Τωρα ειδα το edit. Νομιζα ελεγες για το colourfull στο reshade. 

Επεξ/σία από Heybro2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro2 είπε

Για πιο εντονο απο colourfull λες? Παραπαει νομιζω μετα. Εχει κανα 2 ακομα που δινουν χρωμα αλλα γινεται υπερβολικα ενω αυτο που προτεινα δινει το χρωμα που πρεπει ειδικα σε πρασινα τοπια ειναι εκπληκτικο. Στο unity στις φωτογραφιες παιζω απο την αρχη με sweet fx του kputt. Οχι reshade. Αυτο ειναι αρχειο txt που δινει την εντολη στο dx11-dx9 αρχειο να διαμορφωσει οπως πρεπει την εικονα. Εχω ρυθμισεις του kputt οπως ειπα δεν αλλαξα τιποτα γινεται το παιχνιδι οπως πρεπει.

Τωρα ειδα το edit. Νομιζα ελεγες για το colourfull στο reshade. 

έχεις link να το κατεβάσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Heybro2 είπε

Βεβαιως εδω θα βρεις τα reshades sweetfx για το Unity και εδω του kputt

https://sfx.thelazy.net/games/preset/2497/

Στο καθενα λεει οδηγιες πως το περναμε.

πωπω βλέπω ότι γενικώς πολύ πράγμα για κάθε παιχνίδι

δείτε εδώ διαφορά στο πρόσωπο. μετακινείστε το ποντίκι δεξιά-αριστερά

http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/56718/full/

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

πωπω βλέπω ότι γενικώς πολύ πράγμα για κάθε παιχνίδι

δείτε εδώ διαφορά στο πρόσωπο. μετακινείστε το ποντίκι δεξιά-αριστερά

http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/56718/full/

Χρόνια υπάρχουν ρε συ άργησες να τα μάθεις. Ο υπολογιστής έχει τόσα πολλά. Που να δεις gta 5 redux. Ότι απορίες έχεις ρωτάς ελεύθερα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro2 είπε

Χρόνια υπάρχουν ρε συ άργησες να τα μάθεις. Ο υπολογιστής έχει τόσα πολλά. Που να δεις gta 5 redux. Ότι απορίες έχεις ρωτάς ελεύθερα. 

Είχα ακούσει αλλά δεν έδινα σημασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...