Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Looter είπε

Έχεις κάποιο στοιχείο για τη συγκεκριμένη ή απλά παραπληροφορεις; Δηλαδή είναι το ίδιο να εξαπατεί η Hisense το κοινό για τη συγκεκριμένη τηλεόραση και το ίδιο να αγοράζεις εν γνώση σου κάτι ΚΑΤΩΤΕΡΟ;

Στην πρώτη περίπτωση την πας πίσω και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου ενώ στην άλλη εν γνώση σου αγοράζεις ένα υποδεέστερο προϊόν..

Μετοχες δεν έχω ούτε εγώ στην LG και κατά καιρούς έχω αγοράσει και θα ξαναγοράσω προϊόντα της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε το άσπρο μαύρο...

Καταρχήν δεν χρειάζεται επιθετικότητα όταν κάνουμε διάλογο. Και κατά δεύτερον δεν είπα ούτε ότι έχει ούτε ότι δεν έχει rgb panel είπα ότι δεν αναφέρεται στο displayspecification οπότε και δε γνωρίζουμε. Ότι αρκετά μοντέλα και της LG δεν αναφέρουν καθόλου επισης το rgb είναι γεγονός. Από εκεί και έπειτα οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει σε βάθος. Εγώ λέω ότι το rgbw έχεις χαμηλότερο κόστος οπότε και είναι λογικό σε χαμηλή τιμή να παίρνεις και κατι υποδεέστερο. Τέλος πάντων για το κλείσουμε εγώ από την εμπειρία μου θεωρώ ότι στα 500 ευρώ αγοράζεις μια άνω του μετρίου τηλεόραση, αν υπάρχει και καλύτερη εναλλακτική ας αναφερθεί. Και πάλι θα τονίσω τις διαφορές των IPS με τα AV που είναι και οφθαλμοφανεις όχι να είχαμε να λέγαμε

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Geo4ever είπε

Καταρχήν δεν χρειάζεται επιθετικότητα όταν κάνουμε διάλογο. Και κατά δεύτερον δεν είπα ούτε ότι έχει ούτε ότι δεν έχει rgb panel είπα ότι δεν αναφέρεται στο displayspecification οπότε και δε γνωρίζουμε. Ότι αρκετά μοντέλα και της LG δεν αναφέρουν καθόλου επισης το rgb είναι γεγονός. Από εκεί και έπειτα οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει σε βάθος. Εγώ λέω ότι το rgbw έχεις χαμηλότερο κόστος οπότε και είναι λογικό σε χαμηλή τιμή να παίρνεις και κατι υποδεέστερο. Τέλος πάντων για το κλείσουμε εγώ από την εμπειρία μου θεωρώ ότι στα 500 ευρώ αγοράζεις μια άνω του μετρίου τηλεόραση, αν υπάρχει και καλύτερη εναλλακτική ας αναφερθεί. Και πάλι θα τονίσω τις διαφορές των IPS με τα AV που είναι και οφθαλμοφανεις όχι να είχαμε να λέγαμε

Φίλε μου χωρίς ΚΑΜΙΑ διάθεση επιθετικότητας. Μπορείς να μας βρεις ΕΣΤΩ και μια αναφορά σε κάποιο μοντέλο της Hisense που χρησιμοποιείται RGBW panel; Φαντάζομαι στα ΤΟΣΑ reviews που γίνονται , θα έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο θέμα σίγουρα. 

Ευχαριστω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Looter είπε

Φίλε μου χωρίς ΚΑΜΙΑ διάθεση επιθετικότητας. Μπορείς να μας βρεις ΕΣΤΩ και μια αναφορά σε κάποιο μοντέλο της Hisense που χρησιμοποιείται RGBW panel; Φαντάζομαι στα ΤΟΣΑ reviews που γίνονται , θα έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο θέμα σίγουρα. 

Ευχαριστω 

Νομίζω ότι απάντησα και προηγουμένως ότι όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει καθόλου αναφορές για το συγκεκριμένο πράγμα. Το μόνο που είχα διαβάσει σε αρκετά φόρουμ που ασχολούνται είναι ότι και σε πολλά μοντέλα η LG αλλά και σε κάποια η Sasmung και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν την τεχνική του rgbw και δεν το αναφέρουν. Τώρα αν την έχει τη συγκεκριμένη κάποιος άλλος ας το αναφέρει ούτε υπεραμύνομαι της LG ούτε συκοφαντω την συγκεκριμένη εναλλακτική. Εγώ αναφέρω τις εντυπώσεις μου από την τηλεόραση και τις σκέψεις από αυτά που διάβασα που με οδήγησαν να κάνω την επιλογή. Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει και καλύτερη όλα παίζουν. Αλλά και σε FU δεν αναφέρεται το. Rgbw και όταν την είδα μου φάνηκε χειρότερο οπτικά το αποτέλεσμα από τη δική μου, έπαιξα και λίγο με τις ρυθμίσεις καθώς ανήκει σε φίλο αλλά δεν άλλαξα γνωμη, από εκεί και έπειτα δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, ο καθένας το ψάχνει ακούει προτάσεις και επιλέγει σε καμία περίπτωση δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, γιατί εκεί που εγώ βλέπω κάτι καλύτερο εσύ μπορεί να δεις κάτι χειρότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Geo4ever είπε

Νομίζω ότι απάντησα και προηγουμένως ότι όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει καθόλου αναφορές για το συγκεκριμένο πράγμα. Το μόνο που είχα διαβάσει σε αρκετά φόρουμ που ασχολούνται είναι ότι και σε πολλά μοντέλα η LG αλλά και σε κάποια η Sasmung και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν την τεχνική του rgbw και δεν το αναφέρουν. Τώρα αν την έχει τη συγκεκριμένη κάποιος άλλος ας το αναφέρει ούτε υπεραμύνομαι της LG ούτε συκοφαντω την συγκεκριμένη εναλλακτική. Εγώ αναφέρω τις εντυπώσεις μου από την τηλεόραση και τις σκέψεις από αυτά που διάβασα που με οδήγησαν να κάνω την επιλογή. Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει και καλύτερη όλα παίζουν. Αλλά και σε FU δεν αναφέρεται το. Rgbw και όταν την είδα μου φάνηκε χειρότερο οπτικά το αποτέλεσμα από τη δική μου, έπαιξα και λίγο με τις ρυθμίσεις καθώς ανήκει σε φίλο αλλά δεν άλλαξα γνωμη, από εκεί και έπειτα δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, ο καθένας το ψάχνει ακούει προτάσεις και επιλέγει σε καμία περίπτωση δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, γιατί εκεί που εγώ βλέπω κάτι καλύτερο εσύ μπορεί να δεις κάτι χειρότερο.

Πάλι γράφεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Η Samsung όχι μόνο  ΔΕΝ χρησιμοποιεί RGBW panels αλλά προειδοποιεί σχετικά και το κοινό για τη χρήση τους...

https://news.samsung.com/global/what-is-rgbw-tv

Τώρα αν μιλάμε για σύγκριση F&U με LG , τι να πω...

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Geo4ever είπε

Γιατί αυτή νομίζεις ότι θα είναι μόνο rgb, επειδή δεν το αναφέρει το dispalyspecification  δε σημαίνει ότι δεν είναι, για την ακρίβεια παρά πολλές είναι rgbw και δεν το αναφέρουν πουθενά. Τέλος πάντων. Επειδή δεν έχω μετοχές στην LG  εγώ θα τα έδινα τα 100 ευρώ παραπάνω για την επώνυμη που είμαι 99% σίγουρος ότι θα είναι καλύτερη. Από εκεί και έπειτα το επαναλαμβάνω ότι οσοι ενδιαφέρονται για αγορά να δώσουν βαρος στα AV panel της samsung γιατί εκεί είναι που έχω δεύτερες σκέψεις.

Θα εδινες 100 ευρω παραπανω να παρεις επωνυμη που ειναι αποδεδειγμενα χειροτερη.

λολ

ελπιζω να μη ψηφιζεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.

Αν και βλεπω ξεκίνησε μια ωραία συζήτηση, μην ξεκινατε διαμαχη, το μονο που εχουμε ειναι αποδεδειγμενη αποψη και ο καθενας αποφασιζει. θα κρατησω το 20% επιστροφή ibank η τν μοιράζει  αρκετα καλη για αυτα χρηματα. Θελω μια 55 για του γονεις για 3 μηνες και τα παιδια να παιζουν ps4. 

Θελω αμεσα αν μπορειτε με αποψη LG Sony Samsung εως 650€

Ευχαριστω  και παλι

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Θα εδινες 100 ευρω παραπανω να παρεις επωνυμη που ειναι αποδεδειγμενα χειροτερη.

λολ

ελπιζω να μη ψηφιζεις.

Εδώ εσύ κυκλοφορείς ελεύθερος ότι ψηφίζω εγώ είναι το πρόβλημα.

47 λεπτά πριν, Looter είπε

Πάλι γράφεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Η Samsung όχι μόνο  ΔΕΝ χρησιμοποιεί RGBW panels αλλά προειδοποιεί σχετικά και το κοινό για τη χρήση τους...

https://news.samsung.com/global/what-is-rgbw-tv

Τώρα αν μιλάμε για σύγκριση F&U με LG , τι να πω...

https://hdguru.com/lg-4k-lcd-tvs-continue-controversial-rgbw-tech/

Για διαβασε λίγο ότι η sasmsung αρνήθηκε να σχολιάσει για τα πάνελ που προμηθεύτηκε από την LG . Γενικά πάντως για άλλη μια φορά μετανιώνω που μπήκα στον κόπο να αφιερώσω χρόνο για να εκφράσω την εμπειρία χρήσιμη η όχι κάποιοι δεν κάνουν για του εδώ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Geo4ever είπε

Για διαβασε λίγο ότι η sasmsung αρνήθηκε να σχολιάσει για τα πάνελ που προμηθεύτηκε από την LG . Γενικά πάντως για άλλη μια φορά μετανιώνω που μπήκα στον κόπο να αφιερώσω χρόνο για να εκφράσω την εμπειρία χρήσιμη η όχι κάποιοι δεν κάνουν για του εδώ.

Δηλαδη θεωρεις οτι η δικη σου εμπειρια μετραει και οχι οι αντικειμενικες μετρησεις?

ok.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Δηλαδη θεωρεις οτι η δικη σου εμπειρια μετραει και οχι οι αντικειμενικες μετρησεις?

ok.

Παρέθεσα την εμπειρία μου βάση τις άλλες 4K τηλεοράσεις και ΕΊΠΑ 1000 φορές ότι το AV pa el της samsung μου έβαλες δεύτερες σκέψεις. Είπα επίσης ότι όταν δεν αναφέρεται το rgbw δε σημαίνει ότι δε χρησιμοποιείται, μπορείς να διαβάσεις το παραπάνω άρθρο όπου όπως λένε επικοινώνησαν με τη sasmung αλλά και με άλλους κατασκευαστές που προμηθεύονται πάνελ της LG. Από εκεί και έπειτα δεν έχω τα μοντέλα για να κάνω συγκρίσεις. Τα έχω πει και παραπάνω αλλά αν δεν καταλαβαίνει ο άλλος ή δε θέλει να καταλάβει εγώ τι να κάνω. Το καλύτερο είναι να μπει κάποιος και να μας πει εντυπώσεις από την εναλλακτική όπως επίσης προείπα, Τέλος η εφαρμογή του rgbw διαφέρει ανάλογα τη συσκευή, στις πολύ ακριβές της LG εφαρμόζεται διαφορετικά και δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ αλλά το τι βλέπω τέλος και καλή συνέχεια

• Thanks 1
Δημοσ.

Σταματά να λες το VA , AV 

Δημοσ.

Πάρτε sony να σωθείτε.βαζει BOE και έχεις καθαρότητα,χρωμα,ευκρινια  αλλά άθλιο service.

η σαμμυ βάζει ότι πάνελ της κατέβει στο κεφάλι. Άλλο μαγαζί έχει VA άλλο μαγαζί PLS. Βγάζει και qled στα λεφτά των oled.

Η lg κάνει το 4K , 3K με την δικαιολογία εξοικονόμηση ρεύματος και καλύτερη απόδοση.πεταει και Dolby vision μέσα λες και θα το δει κανείς με 350nits και 1000 αντίθεση.βγαζει oled και πρέπει να την δουλεύεις 2 ώρες την μέρα για να μην καεί το πάνελ.

η Philips είναι vestel και στις oled βάζει lg όπως όλοι.   

η Hisense ένας θεός ξέρει ακόμα .

Όλες κάτι έχουν. Ζυγιστε και πάρτε.

εγω μετά από Philips fhd , lg 4K 2017 , Sammy 2017 4K , και Sony 2017 4k κατέληξα σε σονυ. 

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alprio είπε

Σταματά να λες το VA , AV 

Να ήταν το πρόβλημα σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου θα ζηταγα και συγγνώμη, πάραυτα δεχτή η διόρθωση έστω και τυπική

Δημοσ.

Παλι βρήκες ένα άρθρο με φήμες που αφορά την προμήθεια panels από την LG. Αν ψάξεις στο internet , η Samsung έψαξε supplier για panel πολύ μεγάλων τηλεοράσεων (και φυσικά όχι της mainstream κατηγορίας που συζητάμε) καθώς σταμάτησε να της παρέχει panels η Sharp. 

Και πάλι όμως σε ρωτάω , υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ review από Samsung , Sony που να διαπιστώθηκε η χρησιμοποίηση RGBW πάνελ;; 

Τόσα τεχνολογικά φόρα , δε βρέθηκε ούτε ΕΝΑΣ με τέτοια τηλεόραση;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...