Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί υπάρχει τέτοια προκατάληψη για τις LG?

έχω 2 στο σπίτι την τελευταία 55" αγορασμένη πέρυσι με πολύ καλή εικόνα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η lg του τίτλου με τα λίγα που διάβασα, μοιάζει πέραν της φαντασίας πολύ καλή με αντίστοιχη σε αυτές της τιμές.

Επειδή ψάχνω μία 55" για το εξοχικό, νομίζω είναι ευκαιρία... 644 ευρώ??

τι πρόβλημα έχει δηλαδή σε σχέση με τις άλλες που είναι σάπια??

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα υπαρχει μια προκαταληψη που εχουν μερικοι, πηρε καποιος μια κατω του μετριου μοντελο απο Χ μαρκα. Οποτε ακους μετα τετοιου τυπου σχολια χωρις ερευνα αγορας.

Επεξ/σία από minim3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nikos2075 είπε

έχω 2 στο σπίτι την τελευταία 55" αγορασμένη πέρυσι με πολύ καλή εικόνα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η lg του τίτλου με τα λίγα που διάβασα, μοιάζει πέραν της φαντασίας πολύ καλή με αντίστοιχη σε αυτές της τιμές.

ευχαριστώ

515 ευρώ αν πληρώσεις με ibank pay αφού τους πόντους τους κάνεις άμεσα βενζίνη (για να την μεταφέρεις στο εξοχικό :P ).

Γενικά το public όσο τρέχει το 20% από ibank pay συμφέρει για πολλά πράγματα. Από τηλεοράσεις είμαι παραπάνω από κομπλέ, αν και με τρώει το χέρι μου για 65άρα στα 580 (ή 630 αν θέλω να δώσω το κατιτίς παραπάνω).

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nikos2075 είπε

ευχαριστώ

γιατι δεν ειναι 4k.

ειναι τοσο απλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

γιατι δεν ειναι 4k.

ειναι τοσο απλο.

Να φανταστώ το λές επειδή είναι RGBW (2880 RGB + 980W), σωστά?

είναι αισθητή η διαφορά στο μάτι με απόσταση περι τα 3 με 3,5 μέτρα?

Βλέπω και brightness σχετικά χαμηλό, και contrast 1400:1, νομίζω η samsung έχει πάνω απο 4000

Αν είναι τόσο μεγάλο θέμα, γιατι είδα οτι είναι Super Ultra HD/4K, να δώ σε samsung

image.png.e430af33dd2891af69d2bb12258e84eb.png

με βλέπω για τήν KD55XE7096

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/000062ea3

Επεξ/σία από nikos2075
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos2075 είπε

ευχαριστώ

Προσωπικά δεν έχω θέμα με τις LG γενικά σαν μάρκα, με τις συγκεκριμένες όμως…

Δεν είναι 4K (RGBW = όπως είναι τα pixel στη σειρά ανά 3 έγχρωμα pixel έχει και ένα μόνιμα άσπρο….)

Δεν είναι HDR ( hdr με 300cd/m brightness απλά δεν….)

Δεν είναι 100Mhz (οκ πετάει ένα TruMotion 100, το γεγονός παραμένει ότι είναι 60Hz που θα ήταν οκ αν ήταν 4Κ μιας και τα νέα HDMI δεν είναι διαδεδομένα ακόμα.)

Επίσης αφού δεν είναι 4Κ η αλλοίωση στην εικόνα πέρα από τα «κολλημένα άσπρα Pixel» εξαρτάτε και από τον 4K «Upscaler» downscaler συγκεκριμένα μια και από 4Κ το κάνει σε @Κ και φυσικά εισάγει περεταίρω αλλοίωση, scaler από scaler έχουν διαφορά ανάλογα την υλοποίηση.

Γενικά με ενοχλεί η κοροϊδία, αν θέλει να βγάλει ένα φτηνό μοντέλο να το βγάλει αλλά να το δώσει και στα επίπεδα την FU

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nikos2075 είπε

Να φανταστώ το λές επειδή είναι RGBW (2880 RGB + 980W), σωστά?

είναι αισθητή η διαφορά στο μάτι με απόσταση περι τα 3 με 3,5 μέτρα?

Βλέπω και brightness σχετικά χαμηλό, και contrast 1400:1, νομίζω η samsung έχει πάνω απο 4000

Αν είναι τόσο μεγάλο θέμα, γιατι είδα οτι είναι Super Ultra HD/4K, να δώ σε samsung

image.png.e430af33dd2891af69d2bb12258e84eb.png

με βλέπω για τήν KD55XE7096

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/000062ea3

Αφου πρακτικα ειναι 3k, ναι ειναι σαφως χειροτερη.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω την ατακα "εμενα μια χαρα μου φαινεται"

ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αντικειμενικες μετρησεις που δειχνουν το Χ κατωτερο απο το Ψ. Αν το Χ που ειναι κατωτερο σου φαινεται μια χαρα, τοτε  δεν εχεις καλο ματι, αρα δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις, αρα πας και αγοραζεις το πιο φτηνο που θα βρεις. (εισαι τυχερος δηλαδη)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχω την τηλεόραση στις 49 ιντσες  και αυτό που μπορώ να πω είναι το απλό στα 500 ευρώ αυτήν τη στιγμή αποτελεί το καλύτερο σύνολο. Τώρα αν θέλουμε 10bito panel rgb σε 4κ και 100hz πραγματικό refresh rate και τσάμπα ε μάλλον θέλουμε πολλά. Η μοναδική ερώτηση που πρέπει να κάνει κάποιος είναι το ips panel ή AV.

Κατά τα άλλα η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει πολύ καλό hdr για όσους φοβούνται, το nano cell οκ κάποιες φορές λειτουργει όμορφα άλλες φορές οχι (οι λευκοί υπότιτλοι φωτίζουν ενοχλητικά, αλλά υπάρχουν βαθμίδες στη χρήση έως και απενεργοποίηση) Ήχος τυπικός τα χρώματα με το κατάλληλο περιεχόμενο one x ps4 pro 4ķ hdr mp4 δείχνουν το δυνατό της σημείο. Αυτά.

Επεξ/σία από Geo4ever
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Geo4ever είπε

Την έχω την τηλεόραση στις 49 ιντσες  και αυτό που μπορώ να πω είναι το απλό στα 500 ευρώ αυτήν τη στιγμή αποτελεί το καλύτερο σύνολο. Τώρα αν θέλουμε 10bito panel rgb σε 4κ και 100hz πραγματικό refresh rate και τσάμπα ε μάλλον θέλουμε πολλά. Η μοναδική ερώτηση που πρέπει να κάνει κάποιος είναι το ips panel ή AV.

Κατά τα άλλα η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει πολύ καλό hdr για όσους φοβούνται, το nano cell οκ κάποιες φορές λειτουργει όμορφα άλλες φορές οχι (οι λευκοί υπότιτλοι φωτίζουν ενοχλητικά, αλλά υπάρχουν βαθμίδες στη χρήση έως και απενεργοποίηση) Ήχος τυπικός τα χρώματα με το κατάλληλο περιεχόμενο one x ps4 pro 4ķ hdr mp4 δείχνουν το δυνατό της σημείο. Αυτά.

με 100 ευρω λιγοτερα παιρνεις αυτη https://www.skroutz.gr/s/13946845/Hisense-H49N5700.html

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι παραπλανητικό να αναφέρονται οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις ως 4Κ εφόσον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Το 2018 να αγοράζεις ψεύτο 4Κ είναι επιλογή αλλά σίγουρα όχι η πρώτη. Μην απορείτε που τις δίνουν σε αυτές τις τιμές  λοιπόν , ΔΕΝ αγοράζετε 4Κ...

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Looter είπε

Είναι παραπλανητικό να αναφέρονται οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις ως 4Κ εφόσον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Το 2018 να αγοράζεις ψεύτο 4Κ είναι επιλογή αλλά σίγουρα όχι η πρώτη. Μην απορείτε που τις δίνουν σε αυτές τις τιμές  λοιπόν , ΔΕΝ αγοράζετε 4Κ...

Μήπως μπορεί κάποιος να μας αναφέρει  ενδεικτικά κάποιες κανονικές 4κ σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

με 100 ευρω λιγοτερα παιρνεις αυτη https://www.skroutz.gr/s/13946845/Hisense-H49N5700.html

Γιατί αυτή νομίζεις ότι θα είναι μόνο rgb, επειδή δεν το αναφέρει το dispalyspecification  δε σημαίνει ότι δεν είναι, για την ακρίβεια παρά πολλές είναι rgbw και δεν το αναφέρουν πουθενά. Τέλος πάντων. Επειδή δεν έχω μετοχές στην LG  εγώ θα τα έδινα τα 100 ευρώ παραπάνω για την επώνυμη που είμαι 99% σίγουρος ότι θα είναι καλύτερη. Από εκεί και έπειτα το επαναλαμβάνω ότι οσοι ενδιαφέρονται για αγορά να δώσουν βαρος στα AV panel της samsung γιατί εκεί είναι που έχω δεύτερες σκέψεις.

Επεξ/σία από Geo4ever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Geo4ever είπε

Γιατί αυτή νομίζεις ότι θα είναι μόνο rgb, επειδή δεν το αναφέρει το dispalyspecification  δε σημαίνει ότι δεν είναι, για την ακρίβεια παρά πολλές είναι rgbw και δεν το αναφέρουν πουθενά. Τέλος πάντων. Επειδή δεν έχω μετοχές στην LG  εγώ θα τα έδινα τα 100 ευρώ παραπάνω για την επώνυμη που είμαι 99% σίγουρος ότι θα είναι καλύτερη. Από εκεί και έπειτα το επαναλαμβάνω ότι οσοι ενδιαφέρονται για αγορά να δώσουν βαρος στα AV panel της samsung γιατί εκεί είναι που έχω δεύτερες σκέψεις.

Έχεις κάποιο στοιχείο για τη συγκεκριμένη ή απλά παραπληροφορεις; Δηλαδή είναι το ίδιο να εξαπατεί η Hisense το κοινό για τη συγκεκριμένη τηλεόραση και το ίδιο να αγοράζεις εν γνώση σου κάτι ΚΑΤΩΤΕΡΟ;

Στην πρώτη περίπτωση την πας πίσω και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου ενώ στην άλλη εν γνώση σου αγοράζεις ένα υποδεέστερο προϊόν..

Μετοχες δεν έχω ούτε εγώ στην LG και κατά καιρούς έχω αγοράσει και θα ξαναγοράσω προϊόντα της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε το άσπρο μαύρο...

Επεξ/σία από Looter
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...