Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας Πρόσφατα πήρα μεταχειρισμένο ένα IPhone X αγορασμένο από Κωτσόβολο το οποίο έχει κ ασφάλεια συσκευής.Εάν συμβεί κάτι κ χρειαστεί να αλλαχτεί κάτι πχ η οθόνη η να γίνει αντικατάσταση συσκευής θα με καλύπτει κανονικά η απόδειξη που ανήκει σε άλλο ατομο;Εχω την απόδειξη αγοράς ξέρετε αν μου ζητήσουν και κάτι άλλο ;;

Επεξ/σία από Yarisss
Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις όλα τα χαρτιά (αποδείξει αγοράς σύν και την ασφάλεια)δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Έτσι νομίζω κ εγώ Έχω την απόδειξη αγοράς κανονικά η οποία γράφει ότι έχει κ ασφαλεια νομίζω δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Yarisss είπε

Καλημερα σας Πρόσφατα πήρα μεταχειρισμένο ένα IPhone X αγορασμένο από Κωτσόβολο το οποίο έχει κ ασφάλεια συσκευής.Εάν συμβεί κάτι κ χρειαστεί να αλλαχτεί κάτι πχ η οθόνη η να γίνει αντικατάσταση συσκευής θα με καλύπτει κανονικά η απόδειξη που ανήκει σε άλλο ατομο;Εχω την απόδειξη αγοράς ξέρετε αν μου ζητήσουν και κάτι άλλο ;;

Aν και κανονικά πρώτα θα έπρεπε να ρωτήσεις και μετά να κάνεις την αγορά,νομίζω και εγώ ότι μάλλον δεν θα έχεις θέμα.

Δημοσ.

Εννοεί αν μεταβιβάζεται η ασφάλεια του κινητού στον άλλον με λίγα λόγια.Λογικα ναι αφού έχει την απόδειξη κανονικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...