Yarisss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας Πρόσφατα πήρα μεταχειρισμένο ένα IPhone X αγορασμένο από Κωτσόβολο το οποίο έχει κ ασφάλεια συσκευής.Εάν συμβεί κάτι κ χρειαστεί να αλλαχτεί κάτι πχ η οθόνη η να γίνει αντικατάσταση συσκευής θα με καλύπτει κανονικά η απόδειξη που ανήκει σε άλλο ατομο;Εχω την απόδειξη αγοράς ξέρετε αν μου ζητήσουν και κάτι άλλο ;; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Yarisss
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Από την στιγμή που έχεις όλα τα χαρτιά (αποδείξει αγοράς σύν και την ασφάλεια)δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
Yarisss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Έτσι νομίζω κ εγώ Έχω την απόδειξη αγοράς κανονικά η οποία γράφει ότι έχει κ ασφαλεια νομίζω δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο
G.makrihairis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Yarisss είπε Καλημερα σας Πρόσφατα πήρα μεταχειρισμένο ένα IPhone X αγορασμένο από Κωτσόβολο το οποίο έχει κ ασφάλεια συσκευής.Εάν συμβεί κάτι κ χρειαστεί να αλλαχτεί κάτι πχ η οθόνη η να γίνει αντικατάσταση συσκευής θα με καλύπτει κανονικά η απόδειξη που ανήκει σε άλλο ατομο;Εχω την απόδειξη αγοράς ξέρετε αν μου ζητήσουν και κάτι άλλο ;; Aν και κανονικά πρώτα θα έπρεπε να ρωτήσεις και μετά να κάνεις την αγορά,νομίζω και εγώ ότι μάλλον δεν θα έχεις θέμα.
Aris*@ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Εννοεί αν μεταβιβάζεται η ασφάλεια του κινητού στον άλλον με λίγα λόγια.Λογικα ναι αφού έχει την απόδειξη κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα