wilde Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Καλήμερα είμαι μεταξύ δυο pc case CoolerMaster ή Thermaltake Προτάσεις? Το σύστημα μου περιγράφετε στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ωραία και τα 2 τσεκαρε και αυτο https://www.skroutz.gr/s/9557021/CoolerMaster-Masterbox-5-Window.html#reviews 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Όμορφο αλλά δεν έχει πάνω ανεμιστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, wilde είπε Όμορφο αλλά δεν έχει πάνω ανεμιστήρες. Δεν τους χρειαζεσαι, 1-2 μπροστα θες και 1 πισω να βγαζει. Τους πανω απλα για ομορφια? Και οι ανεμιστηρες που βλεπεις στην φωτογραφια επανω, δεν ερχονται μαζι με το κουτι.. https://www.skroutz.gr/s/13503606/Fractal-Design-Meshify-C-TG.html Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Balantakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για καλύτερο air flow προτιμώ να έχει αεραγωγούς πάνω όχι για ομορφιά Υ.Γ. πανέμορφο το fractal αλλά ακριβό Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από wilde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Meshify C κατοχος μπόμπα το κουτί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, wilde είπε Για καλύτερο aur flow προτιμώ να έχει αεραγωγούς πάνω όχι για ομορφιά Υ.Γ. πανέμορφο το fractal αλλά ακριβό Ποσά χρήματα διαθέτεις max; Πρόκειται να τον ανεβάσεις τον επεξεργαστη η δεν το γνωρίζεις το αθλημα; Γράψε τι χρηση κανεις και τα κομμάτια της υπογραφής είναι από παλιό pc η φρέσκα? Πολύ ανισόρροπη μωρ´αδερφακι μου η συνθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Φρέσκο είναι. Στα 4,8 πήγα σήμερα και βλέπουμε. 50-60 € είναι το Budget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δεν βλέπουμε άλλαξε ψυκτρα αν θέλεις να δούμε. Αυτα είναι vfm https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=7528322%2C9998328%2C10416362%2C12042369 με 2-3-4 ανεμιστήρες αντίστοιχα. Τώρα αν έχεις σκοπό να δωσεις παραπάνω εδώ είμαστε. Εμένα η gpu μο6 κάθεται στο στομάχι βλέποντας δίπλα τον 8700k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, radiohead είπε Δεν βλέπουμε άλλαξε ψυκτρα αν θέλεις να δούμε. Ακριβώς.... θα ανέβω μόλις αλλάξω. 2 ώρες πριν, radiohead είπε Εμένα η gpu μο6 κάθεται στο στομάχι βλέποντας δίπλα τον 8700k. GPU: Gpu clock 1350 & memory clock 1750 μια χαρά είναι γι' αυτά που χρειάζομαι τώρα. Υ.Γ.: Θα αποκτήσω ένα από τα παρακάτω (κυρίως λόγω μεγέθους καθώς το σύστημα βρίσκεται στο σαλόνι) Coolmaster Aerocool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Άσε τα ρολόγια τι παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση. Απο τα δύο το coolermaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Motogp 17 - Fifa 18 - Tekken 7- Resident Evil 6 -Gears of War 4 1920 X 1080 Αν δε σε ζαλίζω γιατί επιλέγεις το coolermaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, wilde είπε Motogp 17 - Fifa 18 - Tekken 7- Resident Evil 6 -Gears of War 4 1920 X 1080 Αν δε σε ζαλίζω γιατί επιλέγεις το coolermaster Καλύτερη ποιότητα - δύο ανεμιστήρες. οk απλά δεν ξέρω τι εργασίες κάνεις για να έχει νόημα το όλο set-up. Το να ανεβάζεις κιόλας τον 8700k αλλα και γενικά που τον αγόρασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλύτερη ποιότητα συμφωνώ! Τον ανέβασα γιατί μπορούσα ... . Τον αγόρασα για την κ@...@ μου. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Υ.Γ. Είδα και την δουλειά σας 👍 (σε HD 😀)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 7/7/2018 στις 11:26 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε Ωραία και τα 2 τσεκαρε και αυτο https://www.skroutz.gr/s/9557021/CoolerMaster-Masterbox-5-Window.html#reviews Το ωραίο στο thermaltake που το βλέπεις? Ανάσα δεν παίρνει. Άριστο airflow γράφει όχι κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα