Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα τελικά την πιστωτική φίλου και αγορασα ονλαιν συμβολαιο. Το θέμα είναι ότι το πλήρωσα αλλά το συμβόλαιο δεν μου το εστειλαν.Προφανως θα μου το στείλουν τη Δευτέρα όταν ανοίξει η εταιρεία.Οποτε το αυτοκίνητο θα φαίνεται ανασφαλιστο για το Σαββατοκύριακο και θα μου έρθει πρόστιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Χρησιμοποίησα τελικά την πιστωτική φίλου και αγορασα ονλαιν συμβολαιο. Το θέμα είναι ότι το πλήρωσα αλλά το συμβόλαιο δεν μου το εστειλαν.Προφανως θα μου το στείλουν τη Δευτέρα όταν ανοίξει η εταιρεία.Οποτε το αυτοκίνητο θα φαίνεται ανασφαλιστο για το Σαββατοκύριακο και θα μου έρθει πρόστιμο;

Συνήθως οι εταιρείες που έχουν ονλαίν σύστημα σου στέλνουν την ασφάλεια όλο το 24ωρο. Κάνε και ένα τηλέφωνο το πρωί να δεις τι παίζει και γιατί δεν σου το έστειλαν.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην εθνική ασφαλιστική το έκανα .ανοίγουν Δευτέρα με Παρασκευή δε μπορώ να τους βρω στο τηλέφωνο.

Θεωρητικά αν συμβεί τώρα ατύχημα θα το καλύψει η θα μου πει δεν ήμασταν στα γραφεία την Παρασκευή το βράδυ οπότε δεν σου κάναμε το συμβόλαιο ακόμη;

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτον δες αν τυχόν έχει έρθει και είναι στα junk. Δεύτερον μπες στη βάση δεδομένων του υπουργείου για να ελέγξεις αν είσαι όντως ασφαλισμένος. 

Βρηκες και εσυ εταιρεία, και ακριβή και δύσκαμπτη 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Εθνική? 

Αυτοί είναι το δημόσιο το ίδιο. 

Στις γνωστές ασφάλειες online στις 12 τη νύχτα της ανάστασης να την κάνεις στις 12 και 10 δευτερόλεπτα έχεις το συμβόλαιο στο email σου 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή θα πληρώσω πρόστιμο 250 ευρώ επειδή επελεξα να κάνω συμβόλαιο στην εθνική ασφαλιστικη; Τότε οι άχρηστοι γιατί δείχνουν ότι έχουν ονλαιν συμβόλαια ενώ δεν έχουν ;

https://www.ethniki-asfalistiki.gr/defaultMRB2.aspx?page=ethniki_protect

45 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τελικά το είχα κάνει το συμβόλαιο μεσω του site insurancemarket.gr. είδα την πληρωμή στην τράπεζα. Οπότε πήρα αυτούς τηλ και μου το έστειλαν το συμβόλαιο.

Ουφ!

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Anytime που το κανω εγω ερχετε μετα απο 2-3 μερες απο την πληρωμή , και μετρα απο την μερα που εβαλα εγω να αρχιζει ασχετα απο το ποτε το έστειλαν , το ιδιο πρεπει να ειναι και με εσενα :) αν εχεις βαλει απο 7/7 και πληρωσες 7/7 τοτε εισαι καλυμμένος γιατι και 9 να στο στείλουν το συμβόλαιο θα λεει πανω 7/7 :) εσυ αυτο που επρεπε να κανεις το εχεις κανει και απο την μερια σου εισαι οκ :)

Επεξ/σία από darkman
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alkis13 είπε

Παντα checkαρεις απο εδω

Ειτε στην εχει κανει ασφαλιστης ειτε εσυ μεσω ιντερνετ.

Αυτό ακριβώς. Αλλωστε και να σε σταματήσουν δεν θα κολλησουν αν δεν εχεις το χαρτί. Είναι online.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/7/2018 στις 11:09 ΠΜ, alkis13 είπε

Παντα checkαρεις απο εδω

Ειτε στην εχει κανει ασφαλιστης ειτε εσυ μεσω ιντερνετ.

ΠΑΝΣΩΣΤΟ 

επειδή δυστυχώς σαυτη τη χωρα υπαρχουν διαφορα κουτοπονηρα λαμογια ασφαλιστες και λοιποι καλο ειναι οπου κι αν το καναμε να τσεκαρουμε αν ειναι περασμενο στου υπουργειο για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο! αφμ και πινακιδα θελει 1 λεπτο δουλεια ειναι παιδια

σωστα αυτα που λενε paylidis k alkis. δυσκαμπτη εταιρεια ακριβη και δημοσιο 4ever μακρυα. αν και τελικα το χες κανει στην insurance market :)

Στις 7/7/2018 στις 11:18 ΠΜ, darkman είπε

Στην Anytime που το κανω εγω ερχετε μετα απο 2-3 μερες απο την πληρωμή , και μετρα απο την μερα που εβαλα εγω να αρχιζει ασχετα απο το ποτε το έστειλαν , το ιδιο πρεπει να ειναι και με εσενα :) αν εχεις βαλει απο 7/7 και πληρωσες 7/7 τοτε εισαι καλυμμένος γιατι και 9 να στο στείλουν το συμβόλαιο θα λεει πανω 7/7 :) εσυ αυτο που επρεπε να κανεις το εχεις κανει και απο την μερια σου εισαι οκ :)

καλα τα λες αδελφε αλλα η anytime το στελνει με το που γινει η πληρωμη στο email που έχεις δηλώσει. εκτος αν κατι πηγε στραβα με το mail....

μάλιστα στο τελευταιο συμβολαιο αυτοκινητου εμενα μαζι με το ασφαλιστηριο ειχαν στειλει κ πρασινη καρτα αν και δεν το παω εξωτερικοο :)

Στις 7/7/2018 στις 1:28 ΜΜ, fingolfingr είπε

Αυτό ακριβώς. Αλλωστε και να σε σταματήσουν δεν θα κολλησουν αν δεν εχεις το χαρτί. Είναι online.

πλεον επιτέλους γιναμε ευρωπεη :) και δεν απαιτειται ουτε καν το χαρτι να χεις μαζι σου, ομως ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ειναι το που θα πέσεις και μην μπλεξεις να τρεχεις ή να σε τρεχουν!

ευτυχως πια τα περισσοτερα στρουμφακια είναι cool και ζητανε τα νορμαλ πράματα, αν όμως παίζεις στο λεγόμενο στραβάδι μπάτσο τότε αστα :( 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...