saruman123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, Commendatore είπε Για τα μεταχειρισμένα είναι όπως τα λές...Δεν πρέπει να είναι πολύ μεταχειρισμένα και φυσικά αναλαμβάνεις έναν κίνδυνο. Οι "προστασίες" των ebay και PayPal πάνε περίπατο όταν στραβώσει το πράγμα... Δεν έχω αποκλείσει το 1+ οριστικά, ειδικά από τη στιγμή που έχω συμπεριλάβει και άλλα κινητά που δεν πληρούν την προδιαγραφή ΙΡ68. Ποιά είναι τα βασικότερα μειονεκτήματα των Xiaomi (πέραν της αναγνωρισιμότητας και της εγγύησης) έναντι των άλλων προτάσεων; Κοίτα ,τώρα μπαίνει δυναμικά η Xiaomi από θέμα κάμερας. Πιστεύω θα τα πάει αρκετά καλά. Στις αναβαθμίσεις είναι λίγο προς πολύ αργεί. Δηλαδή τις παίρνει σχεδόν τελευταία. Επίσης η Miui δεν ξέρω αν σου αρέσει. Αυτή η θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις.
Commendatore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Κοίτα ,τώρα μπαίνει δυναμικά η Xiaomi από θέμα κάμερας. Πιστεύω θα τα πάει αρκετά καλά. Στις αναβαθμίσεις είναι λίγο προς πολύ αργεί. Δηλαδή τις παίρνει σχεδόν τελευταία. Το θέμα της φωτογραφικής το βρίσκω λίγο πιο σοβαρό από αυτό της αναβαθμισιμότητας, άλλωστε και η σάμυ μας έβγαλε λίγο την παναγία μέχρι να μας δώσει την αναβάθμιση... Πάντως απ'ότι βλέπω, τόσο το Xiaomi Mi 8, όσο και το Mi MIX 2S είναι αρκετά ψηλά στον κατάλογο της dxo... 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Επίσης η Miui δεν ξέρω αν σου αρέσει. Αυτή η θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις. Τα γνωρίζω μόνο εξ' ακοής, για ρίξε κανένα παράδειγμα...
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, Commendatore είπε Το θέμα της φωτογραφικής το βρίσκω λίγο πιο σοβαρό από αυτό της αναβαθμισιμότητας, άλλωστε και η σάμυ μας έβγαλε λίγο την παναγία μέχρι να μας δώσει την αναβάθμιση... Πάντως απ'ότι βλέπω, τόσο το Xiaomi Mi 8, όσο και το Mi MIX 2S είναι αρκετά ψηλά στον κατάλογο της dxo... Τα γνωρίζω μόνο εξ' ακοής, για ρίξε κανένα παράδειγμα... Παράδειγμα δεν μπορώ να δώσω, πρέπει να το δουλέψεις για να καταλάβεις. Πάντως το γραφικό περιβάλλον και γενικά το λειτουργικό είναι αρκετά καλό. Το θέμα είναι ότι σε όλα τα Xiaomi πρέπει να τα "σκαλίζεις" για να δουλέψουν σωστά. Π.χ το παράδειγμα εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/ 1
Commendatore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Τελικά κατέληξα στο Huawei P20 Pro ελπίζοντας πως τα 128GB θα αποδειχθούν αρκετά (η ανυπαρξία θύρας επέκτασης μνήμης ήταν ένας από τους λόγους που με προβλημάτιζαν πριν την αγορά του...) Να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να επιλέξω. Αν έχετε εμπειρία και με αξεσουάρ (θήκες, γυαλί προστασίας, κλπ) που είναι απαραίτητα, θα σας ήμουν υπόχρεος
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Commendatore είπε Τελικά κατέληξα στο Huawei P20 Pro ελπίζοντας πως τα 128GB θα αποδειχθούν αρκετά (η ανυπαρξία θύρας επέκτασης μνήμης ήταν ένας από τους λόγους που με προβλημάτιζαν πριν την αγορά του...) Υπάρχει και το Google Drive ή κάτι παρόμοιο αν δεις τα σκούρα. Λογικά θα έχει ανταπτορα αλλά δεν θα μπορείς να ακούς και ταυτόχρονα να το φορτίζεις αν χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα