Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs!

Μια ερώτηση προς τους απανταχού ταλαιπωρημένους του forum και τους γνώστες των κανονισμών. Ένας πολύ καλός μου φίλος έχει κάνει αίτηση μετατροπής της adsl σε vdsl στην wind εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Η καμπίνα υπάρχει πάνω απο χρόνο, είναι ενεργή και η (καλωδιακή) απόσταση απο οτι είδα είναι περίπου 150-200μ απο το καφάο. Ο αριθμός του καφάο υπάρχει και στον κατανεμητή της πολυκατοικίας.

Η αρχική ενημέρωση απο την wind ήταν οτι η όλη διαδικασία θα κρατήσει 10 εργάσιμες (που έχει περάσει). Η αίτηση είναι ακόμα σε σχεδόν αρχικό στάδιο: αναμονή απο τον οτε να δώσει ημερομηνία , οπότε ούτε εξοπλισμός έχει σταλεί. Η ίδια η wind σε τηλεφωνική επικοινωνία θα εξέταζε την καθυστέρηση, αλλά καμμία απάντηση και απο εκει για την ώρα. Το ερώτημα είναι, υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα το οποίο δεσμεύει τον οτε μέσω κάποιου κανονισμού να δώσει απάντηση για την ημερομηνία (ή το άκυρο) ή μπορεί να απαντήσει όποτε θέλει; Ξέρω το διάστημα δεν είναι μεγάλο όταν άλλοι χρήστες μπορεί να περιμένανε μήνες, αλλά μιλάμε για ενεργή καμπίνα και οι περισσότερες περιπτώσεις που διάβασα ήταν για νέες καμπίνες που καθυστερούσε η έναρξη της υπηρεσίας. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί κάπου, δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας:)

Δημοσ.

Καλημέρα @divo , ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι είναι πελάτης της wind και όχι του ΟΤΕ. Θεωρητικά η εντολή έχει δωθεί και η κατάσταση είναι σχεδόν 2 βδομάδες σε αναμονή απάντησης του ΟΤΕ για ημερομηνία ή άκυρο (εκτός και αν λέει ψέματα η wind). Η απάντηση σου μου αρκεί για τις 2 εργάσιμες, φαντάζομαι οτι καλύπτεται απο κάποιο κανονισμό (πχ ΕΕΤΤ) ή μεταξύ τους σύμβαση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...