latou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα redmi 4x αγορασμενο απο Κωτσοβολο κι εχει αρχισει να κανει ενα κουλο εδω και καμια εβδομαδα με 10 μερες, πιο συγκεκριμενα μετα την εγκατασταση της τελευταιας ΟΤΑ αναβαθμισης... Εκει που δουλευει κανονικα και με τις 2 sim, οταν θυμηθει χανει εντελως τη sim 2... Στην 1 εχω την προσωπικη και στη 2 την εταιρικη, αντιστοιχα cosmote και wind. Δοκιμασα να κανω swap τις καρτες μηπως κι ηταν προβληματικη η sim, τα ιδια παλι... Εβγαλα τη 2η κι εβαλα καρτα μνημης, δεν εχασε ποτε προσβαση στη μνημη. Οποτε θεωρητικα απεκλεισα καποιο προβλημα ψυχρης κολλησης και προβληματικης καρτας. Δοκιμασα εργοστασιακη, τα ιδια. Το προβλημα μπορει να συμβει μια φορα καθε μερα, μπορει 2 μεχρι και 4 φορες μεσα στη μερα (4 ηταν το μεγιστο), αλλα μπορει και καμια φορα επι 3 μερες. Συνολικα μου το εχει κανει μεσα στην τελευταια εβδομαδα 7 φορες. Βγαζοντας και ξαναβαζοντας το sim tray, δουλευουν αμεσα κι οι 2 καρτες, δε θελει επανεκκινηση. Επισης ποτε δεν εμφανισε λαθος ΙΜΕΙ/MEID. Εχει καποιος το ιδιο τηλ και να του παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα; Το οτι ειναι απο Κωτσοβολο συνεπαγεται info quest, αλλα θα ηθελα να τους αποφυγω. Για τους γνωστους λογους καθυστερησεων... Τελος να πω πως η συσκευη ποτε δεν επεσε, χτυπηθηκε ή κακομεταχειριστηκε και την εχω εδω και 2 μηνες παρα 4 μερες απο τις 12 Μαϊου. Τα φωτα σας αν γνωριζετε κατι σας παρακαλω!
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δεν μπορώ να σου πω ακόμη γιατί δεν την έχω κάνει την αναβάθμιση. Το σίγουρο είναι ότι σε εμένα μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά. Μετά την αναβάθμιση που του έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του έκανες?
latou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Δεν μπορώ να σου πω ακόμη γιατί δεν την έχω κάνει την αναβάθμιση. Το σίγουρο είναι ότι σε εμένα μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά. Μετά την αναβάθμιση που του έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του έκανες? Ναι, αν και στην αρχη προσπαθησα να το αποφυγω λογω αρκετων εταιρικων αρχειων μεσα. Ε τελικα τα πηρα σε ενα στικακι και την εκανα, αλλα καμια βελτιωση
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Λοιπόν την αναβάθμιση την έκανα και μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα