saruman123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε Pro 6 plus, εσένα πρέπει να είναι με Mediatek επεξεργαστή, έχει διαφορετικό τρόπο στο πέρασμα firmware. Θέλει ψάξιμο. Μπορεί να το δει από εδώ
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Καλημερα , και πραγματικα ευχαριστω για το ενδιαφερον . Που θα βρω την stock rom ? εχω βρει αυτην την σελιδα με roms μου κανει ?
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Stock rom από την μαμά meizu, σου έχω δώσει λινκ. 1
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δυστυχώς τιποτα ! Ευχαριστω θα το στειλω αντιπροσωπεία .
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, man_of_the_moon είπε Δυστυχώς τιποτα ! Ευχαριστω θα το στειλω αντιπροσωπεία . Σου έχει δώσει εδώ http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=97&type=1 1
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Παιδες και παλι ευχαριστω , πραγματικα πρωτη φορα τετοια δυσκολια σε κινητο . Ευχαριστω
consumimur Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 ρε φιλε αν οι συνδιασμοι πληκτρων δε σε βαζουν στη recovery η κατι δεν κανεις καλλα η το τηλ για οποιοδηποτε λογο δεν εχει recovery . αν μπορεις να μπεις σε fastboot (απο αλλη αναρτηση σου θυμαμαι οτι μπορεις) και αν εχεις unlocked bootloader μπορεις να περασεις τη recovery μεσω υπολογιστη (αν εχεις βεβαια το recovery.img) . το ευκολοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ρουταρεις το τηλ και να εγκαταστησεις μια εφαρμογη μεσω της οποιας το τηλ θα κανει επανεκινηση σε recovery mode και απο κει φλασαρεις ρομ .και ναι πρεπει να ξερεις τον κωδικο προσβασης της συσκευης . αν δεν τον ξερεις μονο με μηνυμα στη μειζθ στο ξεκλειδωνουν , πρεπει να βγαλεις ακρη μαυτους . αλλιως παντο στην αστυνομια. αυτα.... Στις 6/7/2018 στις 9:47 ΜΜ, man_of_the_moon είπε Δεν μου ζηταει mail , δεν ξερω εάν θα το ζητησει μετα βεβαια όμως σε πρωτη φαση θελω να του κανω το hard reset . και δε το λες τοση ωρα?ρυθμισεις>αποθυκευτικος χωρος>επαναφορα εργοστασιακων... εκτως και αν δε μπορεις να μπεις στο λειτουρκικο που πραγμα περιεργο για καποιο λογο δε μας λες 1
man_of_the_moon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Φίλε σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου , πολύ καχυποψία για το τίποτα ομως και γενικά ένα ύφος η απάντηση σου που δεν το κατάλαβα ! Το έχω φτιάξει πλέον το τηλέφωνο να σε καλά .
man_of_the_moon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Το εδωσα από εκει που το πηρα ,το στειλαν, το ξεκλειδωσαν, και όλα καλως . Ευχαριστω και παλι φιλε μου .
consumimur Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Στις 16/7/2018 στις 4:58 ΜΜ, man_of_the_moon είπε Φίλε σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου , πολύ καχυποψία για το τίποτα ομως και γενικά ένα ύφος η απάντηση σου που δεν το κατάλαβα ! Το έχω φτιάξει πλέον το τηλέφωνο να σε καλά . οι δικες σου πληροφοριες ηταν ελλιπείς. σα να μην ηθελες να πεις ενα πραγμα. δηλαδη τι ξεχασες τον κωδικο της συσκευης ας πουμε?σοβαρα? μοιπως ξεχασες και το δαχτυλικο σου απωτυπωμα?γιατι και με αυτο ξεκλειδωνει. η στο στειλανε απο το μαγαζι κλειδωμενο ?μας κοροιδευεις ρε φιλε?
man_of_the_moon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, consumimur είπε οι δικες σου πληροφοριες ηταν ελλιπείς. σα να μην ηθελες να πεις ενα πραγμα. δηλαδη τι ξεχασες τον κωδικο της συσκευης ας πουμε?σοβαρα? μοιπως ξεχασες και το δαχτυλικο σου απωτυπωμα?γιατι και με αυτο ξεκλειδωνει. η στο στειλανε απο το μαγαζι κλειδωμενο ?μας κοροιδευεις ρε φιλε? Πως έπεσα στην λούμπα να ζητήσω σε ελληνικό φόρουμ ενημέρωση για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω πραγματικά απορω με τον εαυτό μου και να κάθομαι να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα . Παρακαλώ κάποιον admin να διαγράψει το θέμα να το κλείσει , να το κλειδώσει δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει άλλο . Έχω βρει λύση στο πρόβλημα Ευχαριστώ .
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, man_of_the_moon είπε Πως έπεσα στην λούμπα να ζητήσω σε ελληνικό φόρουμ ενημέρωση για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω πραγματικά απορω με τον εαυτό μου και να κάθομαι να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα . Παρακαλώ κάποιον admin να διαγράψει το θέμα να το κλείσει , να το κλειδώσει δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει άλλο . Έχω βρει λύση στο πρόβλημα Ευχαριστώ . Από την στιγμή που έγινε η δουλειά σου,όλα τα άλλα είναι περιττά. 1
greekbusters Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Πήρε ο πατέρας της κοπέλας μου ένα μειζου μ6 νοτε και όντας μεγάλος σε ηλικία και άσχετος τεχνολογικά στην αρχή που σου ζητάει κωδικό έβαλε έναν και μετά τον ξέχασε..... Ε εντάξει λέω και εγώ εύκολα ξεκλειδώνει. Εν κατακλείδι με συνδυασμό κουμπιών για επαναφορά μου ζητούσε κωδικό, με φλασαρισμα της ρομ πάλι μου ζητούσε τον κωδικό. Εν τέλει το στείλαμε στην σελκομ να μας το φτιάξουν. Κινητό μιας μέρας 😂 Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι εντυπωσιαστηκα με το κλείδωμα μιας και πρόσφατα μ έκλεψαν ένα σαμσουνγκ. Που νομίζω σε σαμσουνγκ και χουαβει με ένα απλό φλασαρισμα ξεκλειδώνει απλά το κινητό. Με βλέπω και εμένα σύντομα για μειζου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα