man_of_the_moon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας , Εχω το παραπανω τηλ και εχει κλειδωσει , γνωριζει καποιος να μου πει τροπο για hard reset ? Εχω δοκιμασει volume up και power και διαφορες άλλους συνδιασμους χωρις καποιο αποτέλεσμα . Ευχαριστω εκ των προτερων .
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν εννοείς έχει κλειδώσει? Έκανες hard reset και σου ζητάει Gmail και δεν το ξέρεις ή δεν το θυμάσαι? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από saruman123
man_of_the_moon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δεν μου ζηταει mail , δεν ξερω εάν θα το ζητησει μετα βεβαια όμως σε πρωτη φαση θελω να του κανω το hard reset .
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Λογικά θα σου το ζητήσει λόγο τις πολιτικης τις Google. Δες εδώ πως https://www.hardreset.info/devices/meizu/meizu-m6-note/recovery-mode/
man_of_the_moon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ευχαριστω πολύ για την απαντηση και το ενδιαφερον , το δοκιμασα χωρις αποτέλεσμα. το εχω και φορτιζει θα το δοκιμασω παλι αυριο. Αλλα εκανα αρκετες ποσπαθειες χωρις αποτέλεσμα . το περιεργο είναι ότι όταν ξεκιναω να το κανω όταν εμφανιζει το logo και αφηνω το volume up και το power μετα κανει μια δονιση και ξανακανει επανεκινηση με το logo και προχωραει στο boot και φτανει μεχρι το κλειδωμα .
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αν το βρήκες ή είναι κλεμμένο και να καταφέρεις να μπεις recovery όταν πας να κάνεις reset σου ζητάει password, κάτοχος meizu. Αν είναι δικό σου μιλά με το κατάστημα που το πήρες.
man_of_the_moon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Το κατάστημα που το αγορασα μου ζηταει χρηματα για ξεκλείδωμα , οποτε ψαχνω την δωρεα οδο . Δηλαδη εφόσον μπω στο recovery menu θελει εκ νεου κωδικο ?
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Από recovery μπαίνει, αυτό που σου έστειλα στο myphone το δοκίμασες;; Εμένα πάντως και ρομ που περνάω θέλει τον κωδικό για ασφάλεια.
man_of_the_moon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ποιο meizu εχεις ? Ναι το δοκιμασα σου εχω απαντήσει , ευχαριστω αλλα δεν εχω αποτέλεσμα .
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Pro 6 plus, εσένα πρέπει να είναι με Mediatek επεξεργαστή, έχει διαφορετικό τρόπο στο πέρασμα firmware. Θέλει ψάξιμο.
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 https://flashstockrom.com/flash-stock-rom-on-meizu-m6/ Από την στιγμή που δεν μπορείς να μπεις recovery δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτά που λέει για το vol+ τα έκανες σωστά; Δοκίμασε όταν εμφανιστεί το logo meizu να αφησεις μόνο το power, έτσι μπαίνει στο δικό μου. http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=97&type=1 Εδώ είναι οι ρομ
man_of_the_moon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ναι το δοκιμασα να συνεχίσω να κραταω το volume + επισης δοκιμασα και το home button μαζι με volume και power . Τιποτα . Εάν σκεφτεις κατι άλλο πες μου . Αυριο θα το ξαναπιασω στα χερια μου . Οποτε ευχαριστω εκ των προτερων .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα