Προς το περιεχόμενο

Meizu M6 hard reset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , 

Εχω το παραπανω τηλ και εχει κλειδωσει , γνωριζει καποιος να μου πει τροπο για hard reset ?

Εχω δοκιμασει volume up και power και διαφορες άλλους συνδιασμους χωρις καποιο αποτέλεσμα .

Ευχαριστω εκ των προτερων . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν εννοείς έχει κλειδώσει?

Έκανες hard reset και σου ζητάει Gmail και δεν το ξέρεις ή δεν το θυμάσαι?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για την απαντηση και το ενδιαφερον , το δοκιμασα χωρις αποτέλεσμα. το εχω και φορτιζει θα το δοκιμασω παλι αυριο. Αλλα εκανα αρκετες ποσπαθειες χωρις αποτέλεσμα . το περιεργο είναι ότι όταν ξεκιναω να το κανω όταν εμφανιζει το logo και αφηνω το volume up και το power μετα κανει μια δονιση και ξανακανει επανεκινηση με το logo και προχωραει στο boot και φτανει μεχρι το κλειδωμα . 

Δημοσ.

Αν το βρήκες ή είναι κλεμμένο και να καταφέρεις να μπεις recovery όταν πας να κάνεις reset σου ζητάει password, κάτοχος meizu. Αν είναι δικό σου μιλά με το κατάστημα που το πήρες.

Δημοσ.

Το κατάστημα που το αγορασα μου ζηταει χρηματα για ξεκλείδωμα , οποτε ψαχνω την δωρεα οδο . 

Δηλαδη εφόσον μπω στο recovery menu θελει εκ νεου κωδικο ?

Δημοσ.

Από recovery μπαίνει, αυτό που σου έστειλα στο myphone το δοκίμασες;;

Εμένα πάντως και ρομ που περνάω θέλει τον κωδικό για ασφάλεια.

Δημοσ.

Pro 6 plus, εσένα πρέπει να είναι με Mediatek επεξεργαστή, έχει διαφορετικό τρόπο στο πέρασμα firmware. Θέλει ψάξιμο.

Δημοσ.

https://flashstockrom.com/flash-stock-rom-on-meizu-m6/

Από την στιγμή που δεν μπορείς να μπεις recovery δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αυτά που λέει για το vol+ τα έκανες σωστά;

Δοκίμασε όταν  εμφανιστεί το logo meizu να αφησεις μόνο το power, έτσι μπαίνει στο δικό μου.

http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=97&type=1

Εδώ είναι οι ρομ

Δημοσ.

Ναι το δοκιμασα να συνεχίσω να κραταω το volume + επισης δοκιμασα και το home button μαζι με volume και power . Τιποτα . Εάν σκεφτεις κατι άλλο πες μου . Αυριο θα το ξαναπιασω στα χερια μου . 

Οποτε ευχαριστω εκ των προτερων .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...