Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω τh βοηθιτική και φιλική κοινότητα του insomnia.

Θέλω να πάρω καινούρια τηλεόραση και πιστεύω ότι μια samsung θα προσφερει αξιοπιστεία ,μακροχρόνια χρήση και υψηλή ποιότητα.γιαυτο και κοίταξα τι τηλεοράσεις samsung μπορώ να αγοράσω στο budget που θέλω (το καταστημα που θα την παρω ειναι ο κωτσοβολος γιατι εχω εκπτωτικα κουπονια )

είμαι ανάμεσα στις 2 παρακάτω και δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποια απο τις 2..τα απαραίτητα χαρακτηριστικα που θα θελα να σας πω για να με βοηθησετε ειναι τα εξης:
προκειται για χρήση σε δωμάτιο 15-17 τετραγωνικα και καλά φωτισμένο (με παραθυρο και μπαλκονοπορτα)
χρηση για ταινίες και gaming (ο ήχος δεν με ενδιαφέρει πολύ γιατί έχω χομ σινεμα)
θέλω γρήγορο και αξιοπιστο smart 
και θα ηθελα πολύ καλή ποιότητα εικόνας με hdr κλπ.

Η μια απο τις 2 επιλογές μου ειναι curved τηλεόραση που θα την προτιμουσα σε σχεση με την αλλη αλλα φοβαμαι πολυ..δεν ειχα ποτε την εμπειρια curved τηλεόρασης και δεν ξερω πως θα δειχνει στο δωματιο μου κα ιαν μου χαλασει την θεαση απο γωνίες..τι γνωμη εχετε εσεις για curved τηλεοράσεις?

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/173015-samsung-ue55mu6502-55-curved

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/173656-samsung-ue55mu6402-55

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά και οι 2 δεν διαθέσιμες για online παραγγελία αλλά μόνο παραλαβή από κατάστημα, η μια διαθέσιμη στα καταστήματα Νέας Μάκρης, Λαμίας και Αλεξανδρούπολης και η άλλη στα καταστήματα Καλαμάτας και Καρδίτσας. Εκτος του ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εκθεσιακές, σε βολεύουν αυτά τα καταστήματα για να πας να τις δεις;

Μην ασχολείσαι καθόλου, δες κάτι άλλο.

Δημοσ.

Αυτό που λεει ο xxaris είναι το πιο σημαντικό. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ολες είναι εκθεσιακές, οποτε μπολικες ώρες στην πλάτη τους. Αν είσαι κοντά σε κάποιο, πάρε πρώτα τηλεφωνο οτι ειναι εκθεσιακή.

Απο εκει και πέρα οι curved ειναι ιδανικές για συγκεκριμένη θέση θέασης. Πήγαινε σε ενα κώτσο/mediam/κλπ που εχουν εκθεσιακές και δες μόνος σου. Σκέψου μετά πως θα την εχεις στο δωμάτιο σου και κρίνε αν σε βολευει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τις προσεξεις ωποσδηποτε τις samsung, βγαζουν πολλα προβληματα στα panel, και αν μπορεις παρε 5ετη επεκταση εγγυησης. (  εγω ειμαι σε καταγγελια για επιστροφη χρηματων σε προβλημα 2 τηλεορασεων στην οθονη σε πιο ακριβο μοντελο ) και ποτε εκθεσιακη τηλεοραση και ειδικα τις τελευταιες led.

Επεξ/σία από manoskost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...