Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, fytotech είπε

Επειδή το είδα. Ισχύουν τα παραπάνω. Αλλά από ήχο, λέει τίποτα; Τόσο πράγμα, δε βγάζει τουλάχιστον λίγο ήχο;

Φαίνεται να είναι δυνατό αλλά σαν ο ήχος να βγαίνει απο πηγάδι και τα μπάσα να καλύπτουν όλα τα άλλα.

Απο review που είδα αυτά καθώς δεν το άκουσα να παιζει live μιας και δεν με τράβηξε... όπως έγραψα παραπάνω.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greengr21 είπε

Aυτα τα χαρακτηριστικα τα εβρισκες τον δεκεμβρη στην ιδια τιμη σε αξιοπρεπεστατα huawei mediapad,μακρια απο mls...

Ναι, φίλε μου το Δεκεμβρη μπορεί να υπήρχε, τωρα καποιος που θελει να δωσει λίγα χρηματα και να εχει 10αρι ταβλετ με 2gb, ραμ, μπορείς να του προτεινεις κατι άλλο καλύτερο στα ιδια χρηματα? δεν είμαι και εγω fun  της MLS καθόλου, δεν παύει όμως να ειναι μια αξιοπρεπη φθηνη λύση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kazampidis είπε

Ναι, φίλε μου το Δεκεμβρη μπορεί να υπήρχε, τωρα καποιος που θελει να δωσει λίγα χρηματα και να εχει 10αρι ταβλετ με 2gb, ραμ, μπορείς να του προτεινεις κατι άλλο καλύτερο στα ιδια χρηματα? δεν είμαι και εγω fun  της MLS καθόλου, δεν παύει όμως να ειναι μια αξιοπρεπη φθηνη λύση.

Κάθε φορά τα ίδια συζητάμε... Ναι όντως δεν θα βρεις φθηνότερο(έστω). Όμως θα βρεις σίγουρα ένα θέμα σε μερικούς μήνες "Ανάβει η οθόνη άλλα δεν κάνει τίποτα το κινητό μου" ή "απαράδεκτοι στο service της MLS!!!" ή στην καλύτερη περίπτωση "πωλείται mls tablet, ελαφρώς μεταχειρισμένο." Εκεί δεν θα λέει βέβαια το πρόβλημα που το έβγαλε και το δίνει άλλα θα το ανακαλύψει ο τυχερός που θα τρέξει να το πάρει. 

Το point μου όπως πάντα είναι ΟΧΙ MLS

• Like 7
Δημοσ.
8 ώρες πριν, fytotech είπε

Επειδή το είδα. Ισχύουν τα παραπάνω. Αλλά από ήχο, λέει τίποτα; Τόσο πράγμα, δε βγάζει τουλάχιστον λίγο ήχο;

Έστω ότι αδιαφορούμε για την εμφάνιση. Το έχει ακούσει κάποιος

Δημοσ.

Να επισημάνω ότι, σε ονλαιν παραγγελίες δεν σε κόβουν τιμολόγιο στο κατάστημα .μόνο εάν καταφέρει κάνεις να εισάγει τα στοιχεία του στο σάιτ.

• Moderators
Δημοσ.

Ουτε καρτα για ποντους (επιστροφη γιουρομπανκ) οποτε ειχαν προμοσιον δεν δεχονταν στο καταστημα σε ονλαιν παραγγελιες. Περιεργο-πρωτογονο-δεν ξερω πως αλλιως να το χαρακτηρισω, συστημα εχει ο Γερμανος τοσα χρονια.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fabricated είπε

Κάθε φορά τα ίδια συζητάμε... Ναι όντως δεν θα βρεις φθηνότερο(έστω). Όμως θα βρεις σίγουρα ένα θέμα σε μερικούς μήνες "Ανάβει η οθόνη άλλα δεν κάνει τίποτα το κινητό μου" ή "απαράδεκτοι στο service της MLS!!!" ή στην καλύτερη περίπτωση "πωλείται mls tablet, ελαφρώς μεταχειρισμένο." Εκεί δεν θα λέει βέβαια το πρόβλημα που το έβγαλε και το δίνει άλλα θα το ανακαλύψει ο τυχερός που θα τρέξει να το πάρει. 

Το point μου όπως πάντα είναι ΟΧΙ MLS

θα συμφωνησω απολυτα με τα παραπανω για 2 λογους. ο πρωτος ειναι οτι μια προσφορα θα πρεπει να συμφωνει με την σχεση τιμης/χρησιμοτητας-αξιοπιστιας ενος προιοντος και αν δεν υπαρχει ενα αντιστοιχο προιον (ταμπλετ στην προκειμενη περιπτωση) σε τιμη προσφορας δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αγορασεις οτι υπαρχει σε προσφορα σε εκεινο το χρονικα σημειο γιατι και τα νευρα σου θα σπασουν και τα λεφτα σου θα κλαις. ο δευτερος λογος ειναι η προσωπικη μου εμπειρια με ταμπλετ της συγκεκριμενης εταιριας. η μητερα μου αγορασε ενα υστερα απο προτροπη μιας φιλης της που ειχε αγορασει το ιδιο και μετα απο κανενα χρονο και τα 2 παρουσιαζουνε τα ιδια περιπου προβληματα, οθονη που σβηνει κολληματα κτλ. πηρα τηλ την εταιρια και αφου με ενημερωσανε οτι η εγγυηση ειναι 1 χρονου μονο, ειχαν και το θρασος να με ενημερωσουν οτι μπορουσαν να το ανταλλαξουν με ενα αλλο ταμπλετ αγοραζοντας το στα 30 ευρω! αυτο κι αν λεει ολλα για το πως αξιολογουν τα προιοντα τους στοπερασμα του χρονου...

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, chris333333 είπε

Έστω ότι αδιαφορούμε για την εμφάνιση. Το έχει ακούσει κάποιος

Το έχω εγώ το ηχείο παίζει πολύ καλά για τα λεφτά του και το sustain της μπαταρίας είναι δυνατό. Ο φίλος πιο πίσω σύγκρινε με jbl που είναι 1000% πιο ακριβά δηλαδή άκυρη σύγκριση. 

• Thanks 1
Δημοσ.

To αγόρασα κα ιεγώ προχθές το ηχείο. Αρκετά μεγάλο και έχει 1 μόνο ηχέιο,αν και η εικόνα παραπλανεί λίγο. Στην αρχή μετάνιωσα για την αγορά,αλλά στην πορεία είδα έχει καλά χαρακτηριστικά,όμως 10W ισχύ και ακούγετα αρκετά καλά αν δε ντο δυναμώσεις τέρμα. Για 20 ευρώ είναι VFM. Ίσως με 10 ευρώ παρπάνω μπορείτε ναβρείτε κάτι ποιο αξιόλογο και επώνυμο,όπως το Xiaomi Mi Pocket.

Δημοσ.
On 07/07/2018 at 10:03, vrwmiaris said:

Να επισημάνω ότι, σε ονλαιν παραγγελίες δεν σε κόβουν τιμολόγιο στο κατάστημα .μόνο εάν καταφέρει κάνεις να εισάγει τα στοιχεία του στο σάιτ.

Έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό;

Δημοσ.

Ευχαριστω τον TS .προλαβα ενα ηχειακι και για παραλια/εκδρομη φανταζομαι θα ειναι οτι πρεπει!

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Heybro είπε

Στην ίδια τιμή αλλά όχι σίγουρα καλύτερα. 

Στα πιο πολλά τα αρνητικά σχόλια είναι για την μπαταρία που όντως δύο φορές πριν χρόνια που είχα πάρει είχα θέμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...