enterhere Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7GB με 7€ για 30 ημέρες, ξεκαλοκαιριάσου, σε παιρνει! Στείλε 55 στο 1252 μέχρι 02/09, open data. https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/summer-offer/ (Αντίστοιχη προσφορά με της Cosmote) Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από enterhere 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, enterhere είπε 7GB με 7€ για 30 ημέρες, ξεκαλοκαιριάσου, σε παιρνει! Στείλε 55 στο 1252 μέχρι 02/09, open data. (Αντίστοιχη προσφορά με της Cosmote) Πέθανε ο τζάμπας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αυτο το πακέτο θα το θελα μονιμα διαθέσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PADO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μόλις μου ήρθε και μένα μήνυμα για ενεργοποίηση. Αυτό μάλιστα! Είναι σωστό πακέτο. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το ξαναενεργοποιήσουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, PADO είπε Μόλις μου ήρθε και μένα μήνυμα για ενεργοποίηση. Αυτό μάλιστα! Είναι σωστό πακέτο. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το ξαναενεργοποιήσουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο? Υπαρχει ηδη ανοιχτο thread με την εν λογω προσφορα TS! Και ναι μπορείς να την ενεργοποιήσεις ξανά αν θέλεις Ειναι το υφιστάμενο πρόγραμμα των 700mb-7€ το οποίο ενεργοποιείται έως 2 φορές τον μήνα Πληροφοριακά προσφορά θα παίζει έως 2/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Υπαρχει ηδη ανοιχτο thread με την εν λογω προσφορα TS! Και ναι μπορείς να την ενεργοποιήσεις ξανά αν θέλεις Ειναι το υφιστάμενο πρόγραμμα των 700mb-7€ το οποίο ενεργοποιείται έως 2 φορές τον μήνα Πληροφοριακά προσφορά θα παίζει έως 2/9 Αυτό είναι για cu το άλλο είναι για cosmote.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Genatos είπε Αυτό είναι για cu το άλλο είναι για cosmote.. Καλά αδερφέ κάηκα εντελώς Είχα ανοίξει να σχολιάσω το cosmote μετά βγήκα κ μπήκα σε αυτό κ σχολίασα νομίζοντας ότι είμαι στο αρχικό Σόρρυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, PADO είπε Μόλις μου ήρθε και μένα μήνυμα για ενεργοποίηση. Αυτό μάλιστα! Είναι σωστό πακέτο. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το ξαναενεργοποιήσουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο? Μπορείς να το ενεργοποιήσεις και δεύτερη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Παίζει και σε καρτοκινητό Vodafone, σήμερα μου ήρθε μήνυμα και υπάρχει και μέσα στην εφαρμογή η προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα