Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Το χεις σίγουρο ας πούμε ότι ένα αμάξι του 16 θα έχει κάτω από 100κ χιλιόμετρα ;

Ειδα οταν εβαζα λαστιχα , αμαξι να εχει κανει 60.000 χιλιομετρα μεσα σε 5 μηνες ( το ακουσα που το συζηταγε με το λαστιχα ) .
Ηταν της pills hellas ( ειχε αυτοκολλητα στα πλαγια ) απλο οικογενειακο αμαξι , δεν θυμαμε τι ηταν ακριβως .

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Το χεις σίγουρο ας πούμε ότι ένα αμάξι του 16 θα έχει κάτω από 100κ χιλιόμετρα ; Ένα είναι σίγουρο ότι όλα είναι πειραγμένα και αρκετές φορές από ιδιώτες. Ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι οι μηχανικοί που εμπιστευόμαστε

Αρα το αμάξι θα είναι στη εγγύηση. Μια βόλτα από οποιαδήποτε εξουσιοδοτημένο θα σου πει τα χλμ γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα από τότε και μετα κρατάμε ηλεκτρονικό βιβλίο service. 

Btw το commander δεν υποστηρίζει 2015+ μοντέλα και σίγουρα σου χαλάει το imo εαν πειράξεις τα χλμ στο κοντέρ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, manolis940 είπε

Το χεις σίγουρο ας πούμε ότι ένα αμάξι του 16 θα έχει κάτω από 100κ χιλιόμετρα ; Ένα είναι σίγουρο ότι όλα είναι πειραγμένα και αρκετές φορές από ιδιώτες. Ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι οι μηχανικοί που εμπιστευόμαστε

Τώρα που θίγουμε το θέμα, πράγματι και εμένα μου κάνει απορία που υπάρχουν (Αθηναϊκά) αυτοκίνητα 2 ετίας με 50000 - 60000 χλμ 

Τι σκατά, uber δουλεύανε ; 

Επεξ/σία από AristidisZ
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Τώρα που θίγουμε το θέμα, πράγματι και εμένα μου κάνει απορία που υπάρχουν (Αθηναϊκά) αυτοκίνητα 2 ετίας με 50000 - 60000 χλμ 

Τι σκατά, uber δουλεύανε ; 

25K το χρόνο κανω εγω (+ τα χλμ του εταιρικου) , 65 θελω καθε μερα να παω και να γυρισω δουλεια + το παιδι στο σχολειο.

1-2 φορες το μηνα στο χωριο (400 η φορα)

Δημοσ.
Στις 11/7/2018 στις 11:03 ΜΜ, amagawd είπε

Αρα το αμάξι θα είναι στη εγγύηση. Μια βόλτα από οποιαδήποτε εξουσιοδοτημένο θα σου πει τα χλμ γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα από τότε και μετα κρατάμε ηλεκτρονικό βιβλίο service. 

Btw το commander δεν υποστηρίζει 2015+ μοντέλα και σίγουρα σου χαλάει το imo εαν πειράξεις τα χλμ στο κοντέρ. 

Αν του κάνεις service στον μηχανικό της γειτονιάς τα γράφει ηλεκτρονικά ;

Ισχύει αυτό που λες για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων ή το έχει κάνει η πχ vw  για  sirocco και golf ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν του κάνεις service στον μηχανικό της γειτονιάς τα γράφει ηλεκτρονικά ;

Ισχύει αυτό που λες για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων ή το έχει κάνει η πχ vw  για  sirocco και golf ?

Στην εγγυση χλωμο να παει ο αλλος εκτος εξουσιοδοτημενου.

Για ολες δεν ξερω αλλα σιγουρα για vag , opel bmw 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...