Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά μια βοήθεια! που να πάω να βρω ένα αξιοπρεπές μεταχειρισμένο, βόρεια - ανατολικά προάστια, και να είμαι σίγουρη ότι δεν θα με κοροϊδέψουν;

έχω ακούσει τόσα πολλά που δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και λεφτά για καινούργιο δεν παίζουν.

• Confused 1
Δημοσ.

Με τα λεφτα που εχεις να ψαξεις πρωτα απο ιδιωτη και να το ελεγξει δικος σου εμπιστος μηχανικος και φανοποιος . Αν δεν εχεις ρωτα καποιον γνωστο σου να σου συστησει.

Ποσα χρηματα διαεθετεις ?

Δημοσ.

Μη κοιτας σε μαντρες για αρχη, ολοι ειναι παρτον ενα και χτυπα τον αλλο... οντως ποσα διαθετεις/τι ψαχνεις;

• Like 1
Δημοσ.

Οι μαντρες ειναι μονοδρομος μονο για καποιον που θελει και μπορει να παρει καποια χρηματοδοτηση αλλα τα επιτοκια ειναι πολυ υψηλα.

Εκει θελει ακομα πιο καλο ψαξιμο ενα αμαξι αν ειναι αυτο που δειχνει ή σου λενε .

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Marilia L είπε

ρε παιδιά μια βοήθεια! που να πάω να βρω ένα αξιοπρεπές μεταχειρισμένο, βόρεια - ανατολικά προάστια, και να είμαι σίγουρη ότι δεν θα με κοροϊδέψουν;

έχω ακούσει τόσα πολλά που δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και λεφτά για καινούργιο δεν παίζουν.

δεν υπάρχει κανένα  στάνταρ πχ ότι νοτιά πουλάνε καλά αμάξια ενώ δυτικά  τα χρεπια..  είτε ανατολικά είτε βόρεια πας ,δεν σου εξασφαλίζει κανένας ότι δεν θα σε κοροϊδέψουν

καλύτερα να αποφύγεις μάντρα . να βρεις από ιδιώτη ένα "καθαρό" εξωτερικά εσωτερικά αυτοκίνητο που να κάνει στο budget που έχεις .  να βρεις  ένα κάλο συνεργείο για ελενχο , και προχωράς.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Marilia L είπε

Δε το πας καλά, το "από που" δεν σου εξασφαλίζει απολύτως τίποτα.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι πριν αγοράσεις οτιδήποτε να ελεγχθεί εξονυχιστικά, μόνο έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες να σε κοροϊδέψουν/να πάρεις κάτι σκάρτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η πλάκα είναι οτι τσίμπατε αμέσως.

Που να πάω να βρω ενα αμαξι βόρεια και ανατολικα,ενα αμάξι μεταχειρισμένο, τι να προσεξω;;;;;;

Δημοσ.

Ψάχνω για μεταχειρισμένο μέχρι 5000ε, 1250cc, μόνο diesel, mod.: από 2004-2007 και βρίσκω μόνο opel astra & polo. Το Golf έβγαζε μόνο 1600cc, που είναι πολλά για 2ο αμάξι. Προτιμώ το πρώτο, τι λέτε; Δεν έχω απαιτήσεις για επιδόσεις. Το θέλω για μικρές οικονομικές εξορμήσεις των 100-150Km. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jimmy_66 είπε

Ψάχνω για μεταχειρισμένο μέχρι 5000ε, 1250cc, μόνο diesel, mod.: από 2004-2007 και βρίσκω μόνο opel astra & polo. Το Golf έβγαζε μόνο 1600cc, που είναι πολλά για 2ο αμάξι. Προτιμώ το πρώτο, τι λέτε; Δεν έχω απαιτήσεις για επιδόσεις. Το θέλω για μικρές οικονομικές εξορμήσεις των 100-150Km. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αν σε ενδιαφερει και κυκλοφορια σε Αθηνα και Θεσσαλονικη αυτα τα αυτοκινητα δεν επιτρεπεται να κυκλοφορησουν λογω ρυπων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο επαρχία

Πάντως το παράδοξο είναι ότι με 5000ε βρίσκω μόνο punto, yaris, corsa & fiesta δλδ μικρά, καμία σχέση με το astra diesel ή έστω corolla 1.4 D4

Spoiler

Επεξ/σία από Jimmy_66
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Jimmy_66 είπε

Μου έκανε εντύπωση μονο απο 2004 έως 2007.Τα υπόλοιπα τα δεν τα σχολιαζω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jmmys είπε

Μου έκανε εντύπωση μονο απο 2004 έως 2007.Τα υπόλοιπα τα δεν τα σχολιαζω.

Απλά λόγω τιμής ! Εάν κοιτάξω για 2010-2014 οι τιμές είναι διπλάσιες και για 2ο αμάξι είναι πολλά τα λεφτά

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Jimmy_66 είπε

Απλά λόγω τιμής ! Εάν κοιτάξω για 2010-2014 οι τιμές είναι διπλάσιες και για 2ο αμάξι είναι πολλά τα λεφτά

Ναι γιατί έχει euro5 και ελληνικά όχι εισαγωγής.

Βέβαια μπορείς να βρεις i20 του 13-14 ελληνικό από ιδιώτη κάτω από 6500 αλλά θέλει τύχη γιατί κυνηγάνε.

https://www.car.gr/13628798-hyundai-i-20-1-1-diesel

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τραβα παρε euro4 diesel με τουλαχιστον 350.000 χλμ γυρισμενα σε 150.000. Ποσο θυματα ειστε μερικοι . Καλα σας κανουν αφου σας βρισκουν.

Και αν μου πεις "μα δν εχω λεφτα για πιο καινουριο" ,θα σου πω παρε 1200ρι η 1100cc σε βενζινη. Ανετα βρισκεις με 5000 €. Δεν καινε τπτ.

Πχ:i10 , daihatsu quore, ignis, corsa, ,και αλλα πολλα 

Επεξ/σία από lele322
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 8:02 ΜΜ, lele322 είπε

Ναι τραβα παρε euro4 diesel με τουλαχιστον 350.000 χλμ γυρισμενα σε 150.000. Ποσο θυματα ειστε μερικοι . Καλα σας κανουν αφου σας βρισκουν.

Και αν μου πεις "μα δν εχω λεφτα για πιο καινουριο" ,θα σου πω παρε 1200ρι η 1100cc σε βενζινη. Ανετα βρισκεις με 5000 €. Δεν καινε τπτ.

Πχ:i10 , daihatsu quore, ignis, corsa, ,και αλλα πολλα 

Το χεις σίγουρο ας πούμε ότι ένα αμάξι του 16 θα έχει κάτω από 100κ χιλιόμετρα ; Ένα είναι σίγουρο ότι όλα είναι πειραγμένα και αρκετές φορές από ιδιώτες. Ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι οι μηχανικοί που εμπιστευόμαστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...