Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευγε xiaomi.η κινητη καμερα χαλαει!δηλ ποσες selfie βγαζετε?μια λυση ειναι η εμπροσθια καμερα να καταργηθει και να μπει μια μικρη οθονη στο πισω μερος και να χρησιμοπεις την πισω καμερα για σελφι.οπως η οθονη που εχει το meizu pro 7.αλλα μετα δημιουργουνται αλλα προβληματα,δεν θα ταιριαζει η θηκη,θα ναι μικρη η οθονη,πως θα παταμε το κουμπι,πως θα γυρναμε το κινητο κ.α. οποτε notch και παλι notch.πλαισιο δεν θελετε,ουτε καμερα με μηχανικα μερη,ουτε notch.τουλαχιστον εγω που δεν βγαζω selfies να παρω ενα κινητο χωρις πλαισιο και χωρις notch?και δεν θα μου χαλασει και ποτε ο μηχανισμος!!!

10 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Οταν αρχισουν να χαλανε οι μηχανισμοι που θα βγαζουν οξω την καμερα,, θα θυμαστε το νοτς με νοσταλγια... 

τουλαχιστον εγω που δεν βγαζω selfies να παρω ενα κινητο χωρις πλαισιο και χωρις notch?και δεν θα μου χαλασει και ποτε ο μηχανισμος!!! 

10 ώρες πριν, Merdock είπε

Για κάποιο λόγο έχουν θέμα οι Κινέζοι με τα physical buttons.

Εδώ που είμαι έχει άπειρους Κινέζους και σχεδόν όλοι έχω παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούν το Assistive Touch στο iPhone τους.

Ρωτάω λοιπόν μια μέρα μια Κινέζα φίλη γιατί το κάνει αυτό και μου λέει γιατί φοβάται μη χαλάσει το physical button από την πολλή χρήση.

Οπότε απαντάω εγώ, δε φοβάσαι μη χαλάσει η οθόνη από την πολλή χρήση αφού τη χρησιμοποιείς πιο πολύ με αυτό το τρόπο;

Ε πέταξε runtime error εκείνη τη στιγμή στον εγκέφαλο της, δεν ήξερε τι να μου απαντήσει και κοιτούσε σα χάνος χαχαχα.

απλα γνωριζε οτι τα physical button  ειναι προβληματικα η οθονη ειναι LG και δεν χαλαει

10 ώρες πριν, AtiX είπε

Βγάλτε βρε παιδιά και ένα μικρότερο σε μέγεθος κινητο... Έχω βαρεθεί τα άνω των 5,8 ιντσών... 

υπαρχει το απολυτο εργαλειο τσεπης

New-arrival-Ultra-Thin-AIEK-AEKU-E1-Mini-Cell-Card-Phone-Student-unlocked-Mobile-Phone-Pocket.jpg_640x640.jpg

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Istros είπε

ευγε xiaomi.η κινητη καμερα χαλαει!δηλ ποσες selfie βγαζετε?μια λυση ειναι η εμπροσθια καμερα να καταργηθει και να μπει μια μικρη οθονη στο πισω μερος και να χρησιμοπεις την πισω καμερα για σελφι.οπως η οθονη που εχει το meizu pro 7.αλλα μετα δημιουργουνται αλλα προβληματα,δεν θα ταιριαζει η θηκη,θα ναι μικρη η οθονη,πως θα παταμε το κουμπι,πως θα γυρναμε το κινητο κ.α. οποτε notch και παλι notch.πλαισιο δεν θελετε,ουτε καμερα με μηχανικα μερη,ουτε notch.τουλαχιστον εγω που δεν βγαζω selfies να παρω ενα κινητο χωρις πλαισιο και χωρις notch?και δεν θα μου χαλασει και ποτε ο μηχανισμος!!!

τουλαχιστον εγω που δεν βγαζω selfies να παρω ενα κινητο χωρις πλαισιο και χωρις notch?και δεν θα μου χαλασει και ποτε ο μηχανισμος!!! 

απλα γνωριζε οτι τα physical button  ειναι προβληματικα η οθονη ειναι LG και δεν χαλαει

υπαρχει το απολυτο εργαλειο τσεπης

New-arrival-Ultra-Thin-AIEK-AEKU-E1-Mini-Cell-Card-Phone-Student-unlocked-Mobile-Phone-Pocket.jpg_640x640.jpg

Την λειτουργεια: Βιντεοκληση την εχεις ακουστα? 

Ειναι εντελως χαζο να εχεις πληρωσει ενα σωρο λεφτα,, να εχεις μια οθοναρα ΝΑ με το συμπαθειο,, και να πρεπει να κανεις βιντεοκληση σε μια οθονιτσα μικρη επειδη ντε και καλα δεν πρεπει να εχει bezels η οθονη.. 5mm πανω κατω δεν ειναι τιποτα.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε

Ειναι εντελως χαζο να εχεις πληρωσει ενα σωρο λεφτα,, να εχεις μια οθοναρα ΝΑ με το συμπαθειο,, και να πρεπει να κανεις βιντεοκληση σε μια οθονιτσα μικρη επειδη ντε και καλα δεν πρεπει να εχει bezels η οθονη.. 5mm πανω κατω δεν ειναι τιποτα.. 

Έχεις δίκιο 5mm bezel δεν είναι θέμα.οταν χρησιμοποιείς όμως κινητό 6.4 Xiaomi mi max που έχω ακόμα και τα 5mm είναι ογκος.περιμενω το mi max 3 για να πέσω λιγο σε διαστάσεις.οποτε εάν είχα επιλογή bezel η καμερα με κινητά μέρη θα προτιμούσα την κάμερα με τα κινητά μέρη γιατί δεν βγάζω selfies οπότε δεν τίθεται για μενα το θέμα να χαλάσει η κάμερα.οπως βλέπεις είναι κάθετα υποκειμενικό το θέμα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.απο την άλλη έχω βαρεθεί να διαβάζω για το notch.ολοι παραπονιούνται (και για μένα είναι αντιαισθητικο)αλλά να μην έχουμε και bezel να μην έχουμε και κάμερα με κινητά μέρη και που να μπουν οι αισθητηρες και η κάμερα?η πίσω οθόνη είναι απλά μια ιδέα ούτε αυτή είναι λειτουργική.εγω προσωπικά σε κινητο με μεγάλη οθόνη θα προτιμούσα καμερα με κινητά μέρη και καθόλου bezel πχ xiaomi mi mix 1,σε οθόνη 5.5-6 ιντσες δεν Μ ενοχλεί καθόλου το bezel.καλημερα.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, hakunamatata είπε

Τα κινητα τοτε ηταν και 3εκ παχος και τα παντα, κατα συνεπεια και οι μηχανισμοι ηταν γαιδουρια, και επισης με ενα σταυροκατσαβιδο τα εκανες φυλο και φτερο μεσα σε 5 λεπτα. Το δε κοστος των ναυαρχιδων τοτε ηταν μετα βιας 100 χιλιαρικα, ακα 300 ευρα. Επισης αυτες οι γκουμουτσοσυσκευες και να επεφταν κατω δε παθαιναν τιποτα γιατι ηταν απο χοντροκομμενα πολυ ποιοτικα ομως πλαστικα. Τα σημερα κινητα ειναι στο αλλο ακρο, λεπτεπιλεπτα και υπερευαισθητα. Και στην ουσια μη επιδιορθωσιμα. Γι αυτο ολοι εκφραζουν ανησυχιες για τα κινουμερα αυτα μερη.

Φίλε μου η Τεχνολογία προχωράει, δε σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι επειδή τότε τα κινητά ηταν χοντροκομμενα, ενώ τώρα πάμε να λανσαρουμε νέα τεχνολογία σε λεπτά κινητά, ότι θα υστερεί σε κάτι ή δεν θα λειτουργεί σωστά, ή ότι θα είναι ελαττωματικό, η τεχνολογία τότε είχε προχωρήσει μέχρι εκείνο το στάδιο που κατασκευαζαν κινητα  τηλέφωνα με μικρές οθόνες και χοντροκομμενα, αυτό πέρασε. Τώρα για τις ναυαρχίδες που αναφέρεις, κάνεις τρομερό λάθος, οι ναυαρχίδες και τότε ήταν ακριβές, εγώ το πρώτο μου κινητό το πήρα το 1997 και από το 1998 αλλάζω συνέχεια κινητά, αρκεί να σου πω ότι το νοκια 6600 μόλις βγήκε το ευρώ, το πλήρωσα καινούργιο 600 ευρώ, επίσης το πρώτο κινητό με κάμερα ένα Panasonic νομίζω ήταν με πορτάκι, 200 χιλιάρικα το πλήρωσα κάπου το 2000 με 2001. Λίγο πιο μετά Sony Ericsson p800 και  μετά p900 τιμή εκκίνησης από 799 ευρώ το καθένα, QTECH που μετά έγινε HTC τα κινητά πολύ ποιοτικά, αλλά όλα κοντά στο 700αρι, Νοκια n95 8 gb 749 ευρώ και όλα αυτά κοντά στο 2000 με 2007.Οι ναυαρχίδες πάντα ήταν ακριβές ποτέ δεν είχαν 300 ευρω

Επεξ/σία από kazampidis
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Γι'αυτό οπως.ειπα είναι υποκειμενικά όλα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.δεν βγάζω selfies ούτε κάνω videoκληση ποτέ και δεν μου χρειάζεται η εμπρόσθια κάμερα.επειδη θέλω μεγάλη οθόνη προτιμώ να μη  έχει πλαίσιο για να μειωθεί λίγο ο όγκος.οταν έχεις οθόνη 5.5 η 6 με διαγώνιο 19:9 τα 5mm bezel είναι αστεία,αλλά στα 6.4 16:9 είναι μισό κινητό ακόμα.φαντασου σκέφτομαι να δώσω το mi max 2 να πάω στο mi mix 1.απλα με κρατάει η ανακοίνωση του mi max 3 που έχει οθόνη 7 18:9 και είναι πιο μαζεμένο.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, AtiX είπε

Βγάλτε βρε παιδιά και ένα μικρότερο σε μέγεθος κινητο... Έχω βαρεθεί τα άνω των 5,8 ιντσών... 

Έλα ντεε όλα παντόφλες δηλαδή σκέφτομαι για mi 8 και λέω που να το κουβαλάω ,δεν μπορούν να βγάλουν ένα στις 5" ;;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/7/2018 στις 9:20 ΜΜ, panathatube είπε

Ακόμα καλύτερα say hello στο S10 που δε θα έχει εγκοπή αλλά ούτε και πηγούνι.

ναι ,με τιμη τριπλασια ....αυτο και μονο κανει τις ναυαρχιδες της xiaomi να θεριζουν οτι ανταγωνιστης υπαρχει στην αγορα ....και απο χαρακτηριστικα να το παμε το θεμα ακομα και το mi mix 2  ζητημα ειναι εαν το πιανει το S9 στο συνολο ως κινητο απο αποψη λειτουργιας και ποιοτητας υλικων  ,απο τιμη παντως ουτε για αστειο ....

Δημοσ.

Μάλλον όλο αποκαλύψεις έχουμε αλλά η εταιρία έχει κάνει την διαφορά, περιμένω πάντως καλές τιμές και πρωτοπορία

Μάλλον όλο αποκαλύψεις έχουμε αλλά η εταιρία έχει κάνει την διαφορά, περιμένω πάντως καλές τιμές και πρωτοπορία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/7/2018 στις 7:00 ΜΜ, hakunamatata είπε

Τα κινητα τοτε ηταν και 3εκ παχος και τα παντα, κατα συνεπεια και οι μηχανισμοι ηταν γαιδουρια, και επισης με ενα σταυροκατσαβιδο τα εκανες φυλο και φτερο μεσα σε 5 λεπτα. Το δε κοστος των ναυαρχιδων τοτε ηταν μετα βιας 100 χιλιαρικα, ακα 300 ευρα. Επισης αυτες οι γκουμουτσοσυσκευες και να επεφταν κατω δε παθαιναν τιποτα γιατι ηταν απο χοντροκομμενα πολυ ποιοτικα ομως πλαστικα. Τα σημερα κινητα ειναι στο αλλο ακρο, λεπτεπιλεπτα και υπερευαισθητα. Και στην ουσια μη επιδιορθωσιμα. Γι αυτο ολοι εκφραζουν ανησυχιες για τα κινουμερα αυτα μερη.

Σήμερα είναι πλήρως επισκευάσιμα. Είναι όλα τα εξαρτήματα με φισάκια πάνω στη μητρική. Αλλάζουν τα πάντα πανεύκολα. Έχω αλλάξει: Μπαταριά, οθόνη, ακουστικό, μικρόφωνο, κεραία wifi, δόνηση, home button, volume button και κάμερα. Αφού το κάνω εγώ, σκέψου τι μπορεί να κάνει κάποιος που ασχολείται. 

Επεξ/σία από omrtlegol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...