voltmod Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το Mi Mix 3 της Xiaomi, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, έκαναν την εμφάνιση τους στο Internet πρόσφατα. Όπως μπορείτε να δείτε, η νέα κορυφαία συσκευή της Xiaomi δεν διαθέτει «εγκοπή» (notch) στην οθόνη αλλά ούτε και «πηγούνι» (chin) στο κάτω μέρος της πρόσοψης, με αποτέλεσμα να πηγαίνει την “εμπειρία πλήρους οθόνης» σε νέο επίπεδο. Στην πρώτη φωτογραφία μάλιστα είναι φανερό πως η συσκευή προστατεύεται από μία λεπτή θήκη, οπότε τα περιθώρια φαίνεται πως θα είναι ακόμα λεπτότερα. Αν και στο πάνω μέρος της πρόσοψης της συσκευής διακρίνεται το ακουστικό δεν υπάρχει ίχνος της εμπρόσθιας κάμερας οπότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι θα γίνεται χρήση κάποιου μηχανισμού όπως στην περίπτωση της σειράς NEX της vivo. Ας ελπίσουμε ότι οι φωτογραφίες δείχνουν το πραγματικό προϊόν -που θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο- και όχι κάποιο πρωτότυπο και πως δεν παραπλανητικές όπως στην περίπτωση των εικόνων που έδωσε στην δημοσιότητα η Lenovo. Σε άλλα νέα που αφορούν επίσης σε επερχόμενη συσκευή της Κινέζικης εταιρείας, διέρρευσε και ένα βίντεο που δείχνει το Mi Max 3, που επίσης ακολουθεί παρόμοια φιλοσοφία στον σχεδιασμό. GSMArena Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο
Tsakalos! Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Οταν αρχισουν να χαλανε οι μηχανισμοι που θα βγαζουν οξω την καμερα,, θα θυμαστε το νοτς με νοσταλγια... 5 1
3XOTICA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Είμαι ο μόνος που μου φαίνονται άσχημες οι εντελώς ορθογώνιες οθόνες. 0 design. 6 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε Είμαι ο μόνος που μου φαίνονται άσχημες οι εντελώς ορθογώνιες οθόνες. 0 design. Μαζί σου
Merdock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Για κάποιο λόγο έχουν θέμα οι Κινέζοι με τα physical buttons. Εδώ που είμαι έχει άπειρους Κινέζους και σχεδόν όλοι έχω παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούν το Assistive Touch στο iPhone τους. Ρωτάω λοιπόν μια μέρα μια Κινέζα φίλη γιατί το κάνει αυτό και μου λέει γιατί φοβάται μη χαλάσει το physical button από την πολλή χρήση. Οπότε απαντάω εγώ, δε φοβάσαι μη χαλάσει η οθόνη από την πολλή χρήση αφού τη χρησιμοποιείς πιο πολύ με αυτό το τρόπο; Ε πέταξε runtime error εκείνη τη στιγμή στον εγκέφαλο της, δεν ήξερε τι να μου απαντήσει και κοιτούσε σα χάνος χαχαχα. 3
-WISE- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 33 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Οταν αρχισουν να χαλανε οι μηχανισμοι που θα βγαζουν οξω την καμερα,, θα θυμαστε το νοτς με νοσταλγια... Παρόλο που μισώ το νοτς, έχω να πω ότι όσο αξιόλογη προσπάθεια και αν είναι αυτή των Κινέζων με τα μηχανικά μέρη, κρύβουν πολλούς κινδύνους. Από το να σου πέσει την ώρα που τραβάς φωτό με το ματζαφλάρι έξω ή ανοίξει στην τσέπη σου όταν περπατάς μέχρι να μπει σκόνη/άμμος από εκείνο το σημείο πολύ άνετα. Φυσικά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει αδιαβροχοποίηση με τέτοια μηχανικά μέρη, για μένα είναι τεράστιος αποτρεπτικός παράγων. 7
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Άμα βάλουν και την 800αρα μπάντα σε αυτό μάλλον θα πέσει αγορά 1
Pokemon640 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Merdock είπε Για κάποιο λόγο έχουν θέμα οι Κινέζοι με τα physical buttons. Εδώ που είμαι έχει άπειρους Κινέζους και σχεδόν όλοι έχω παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούν το Assistive Touch στο iPhone τους. Ρωτάω λοιπόν μια μέρα μια Κινέζα φίλη γιατί το κάνει αυτό και μου λέει γιατί φοβάται μη χαλάσει το physical button από την πολλή χρήση. Οπότε απαντάω εγώ, δε φοβάσαι μη χαλάσει η οθόνη από την πολλή χρήση αφού τη χρησιμοποιείς πιο πολύ με αυτό το τρόπο; Ε πέταξε runtime error εκείνη τη στιγμή στον εγκέφαλο της, δεν ήξερε τι να μου απαντήσει και κοιτούσε σα χάνος χαχαχα. και τα 2 κάποτε χαλάνε, απλά το τάτς χαλάει ποιο δύσκολα, εκτός αν λυγίζεις το κινητό στην κ*λοτσεπη η σε βαριά αντικείμενα η αν τη πατάς με δύναμη. 1
panospc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το βίντεο είναι του Mi Max 3, όχι του Mi Mix Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από panospc 2
niksor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 43 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Οταν αρχισουν να χαλανε οι μηχανισμοι που θα βγαζουν οξω την καμερα,, θα θυμαστε το νοτς με νοσταλγια... Και τα σονυ ερικσον με μηχανισμό ήτανε εν έτη 2000 αλλά δεν είχαν θέματα, γιατί σώνει και καλά θα έχουν αυτά? 3 1
AtiX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Βγάλτε βρε παιδιά και ένα μικρότερο σε μέγεθος κινητο... Έχω βαρεθεί τα άνω των 5,8 ιντσών... 3 2
Πανος999 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ωραια η ομορφια στα κινητα,χρωματα κλπ αλλα ολα ιδια καταληγουν αφου τα ντυνουμε με θηκες κ τζαμακια κλπ..Εγω τουλαχιστον ετσι κανω..Ολα μου τα κινητα ειναι ιδια..Μαυρη θηκη βιβλιο κ τζαμακι..😋
Craven Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι στο video γιατί βλέπω να γράφει Mi Max 3? Κάτι έχετε καταλάβει λάθος... Edit: με πρόλαβε ο panospc Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από Craven 1
anamenos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι το πιο ωραίο design που έχω δει σε κινητό μέχρι σήμερα. Μπράβο XIAOMI, άλλαξες επίπεδο! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από anamenos 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα