Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν συνδρομητής ADSL HOL μέχρι το 2012 που έφυγα και πήγα ΟΤΕ. Είχε μείνει υπόλοιπο των 11 ευρώ στην HOL (νυν Vodafone) για το οποίο είχε έρθει ειδοποίηση και το πλήρωσα.  Επέστρεψα τώρα στη Vodafone και μετά από 6 ολόκληρα χρόνια με ενημερώνουν ότι χρωστάω χρήματα. Εντωμεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια ήμουν συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας και δεν ήρθε ποτέ ειδοποίηση ότι χρωστάω κάτι, ποτέ. Προφανώς και απόδειξη μετά από 6 χρόνια δεν έχω απόδειξη και τώρα μου ζητάνε να το ξαναπληρώσω. Πόσο απατεώνες μπορεί να είναι δηλαδή; Η υπάλληλος (έχω το όνομά της και τη συνομιλία μας καταγεγραμμένη στο chat) αγενέστατη, της ζήτησα να προωθήσει το αίτημα στο αρμόδιο τμήμα και λέει ότι δε μπορεί να γίνει τίποτα. Ούτε καν να προωθηθεί το αίτημά μου.  Προφανώς με τη συνένωση της HOL με τη Vodafone έγινε το έλα να δεις. Ποιες ενέργειες να κάνω παιδιά;

Επεξ/σία από cgioris
Δημοσ.

το ιδιο εγινε και σε εμενα περιπου οπου μου ζηταγανε 512 ευρω 

η δε υπαλληλος μου ειπε το ιδιο οτι και καλα θα ξανα προωθηθει σε αυτην το αιτημα σου και καλα

η λυση ειναι απλη θα παρεις τον προσωπικο σου συμβολο στο 1399  (αν εισαι εταιρικος χρηστης) θα το πεις θα γκρινιαξεις λιγο και θα σου κανουν πιστωτικο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...