Κεραυνός Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Εχω κατεβασει ολους τους editors ,brackets,visual studio code ktl και γραφω var firstName = "John"; console.log(firstName); δεν μπορω να κανω console.log στην κονσολα του chrome.Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από Κεραυνός
NickSym Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Κεραυνός είπε Καλησπερα, Εχω κατεβασει ολους τους editors ,brackets,visual studio code ktl και γραφω var firstName = "John"; console.log(firstName); δεν μπορω να κανω console.log στην κονσολα του chrome.Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Το έχεις μέσα σε <script></script>; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από NickSym
Κεραυνός Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 θοδωρη εκανα αυτο που μου εστειλες και μου βγαζει αυτο το μηνυμα Uncaught SyntaxError: Unexpected string και γενικα δεν δινει απαντησεις το console.log
k33theod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Ίσως κάτι δεν πάει καλά με τα tokens. Tokens είναι αυτές οι δύο οξείες που περικλείουν το όνομα. Δουλεύει σε άλλο browser? Δοκίμασε - με αγγλικό πληκτρολόγιο πάντα - τις μονές οξείες ή ψάξε για άλλες διπλές 😁 var firstName = 'John'; console.log(firstName);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα