Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάτοχος mi mix 2s πλέον και έρχομαι από 6s. Τα κολλήματα που έχω δει αυτές τις 4 μέρες χρήσης του Android με τα 6gb ram δεν τα είδα ποτέ στα 3 χρόνια που είχα το 6s με το 1gb ram! Οπότε ξεκολλήσετε λίγο με τους αριθμούς και την καραμέλα που λέτε συνέχεια. Και μιλάω σαν χρήστης Android πλέον.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lefteris4 είπε

Κάτοχος mi mix 2s πλέον και έρχομαι από 6s. Τα κολλήματα που έχω δει αυτές τις 4 μέρες χρήσης του Android με τα 6gb ram δεν τα είδα ποτέ στα 3 χρόνια που είχα το 6s με το 1gb ram! Οπότε ξεκολλήσετε λίγο με τους αριθμούς και την καραμέλα που λέτε συνέχεια. Και μιλάω σαν χρήστης Android πλέον.

Είχες iPhone?? Α είσαι θύμα, πρόβατο, το παίζεις μούρη κτλ κτλ. Κάθονται και ασχολούνται πόση μνήμη θα "φοράει" το επόμενο iPhone, όταν το δικό τους κινητό για να μην κολλάει θα έχει περισσότερη ram και απο τον υπολογιστή τους.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, lefteris4 είπε

Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του mi mix 2 και όλα δουλεύουν άψογα και απροβληματιστα! Το αγόρασα 400 ευρώ μετά τη πρόσφατη πτώση της τιμής του. Το iphone 6s κοστίζει περίπου το ίδιο , μοντέλο 3ετιας!! Πριν από αυτό είχα το ταπεινό redmi note 4, το κράτησα ένα χρόνο και κάτι μήνες χωρίς κανένα κόλλημα, ούτε μια επανεκκίνηση!! Μόνο το iphone X αξίζει αλλά με αυτό το κόστος είναι λίγο κοροϊδία και απαγορευτικό για τα Ελληνικά οικονομικά δεδομένα, όλα τα υπόλοιπα iphone σχεδιαστικά εχουν μπαγιατεψει!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδιαστικά ναι από το 6ς και μετά 0 σχεδίαση. Όντως μπαγιατεψε.

Όσον αφορά τα κολλήματα που ανέφερα, δεν εννοώ ότι κολλάει και θέλει επανεκκίνηση. Εννοώ μικρά κολληματακια τα οποία στο iPhone αν γίνονταν θα έκαναν καραμπαμ!

Αντί για δυνατότερους επεξεργαστές και μεγαλύτερες ραμ, καλυτερα να βγάλουν ένα σωστό λογισμικό, σταθερό λιτο και γρήγορο.

Σε μια αίθουσα αναμονής ασφυκτικά γεμάτη, αν δεν χωράει ο κόσμος τότε το κατάλληλο θα ήταν να μειώσεις τον χρόνο αναμονής και όχι να βάλεις περισσότερες καρέκλες η να αυξήσεις τον χώρο. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, lefteris4 είπε

10 χρόνια είμαι με iphone. Δεν θα σταθώ στο ότι σε αυτά τα 10 χρόνια άλλαξα 4 συσκευές γιατί τις βαριόμουν και όχι γιατί σερνόταν ή πάλιωναν, ούτε στο ότι με μισές μνήμες και ονομαστικές ταχύτητες τους γλεντάει όλους Ούτε και στο ότι με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις συσκευές android η αξία τους ευτελίζεται σε χρόνο dt.

Ενδιάμεσα είχα πάρει ένα xiaomi, το redmi 2 μόλις είχε βγει. Κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν βάραγε ξυπνητήρι! Ούτε με κατεβασμένο app. Το ξυπνητήρι ρε φίλε, έλεος! Και δεν είχα πειράξει τίποτα!

Γυρνάω αμμέσως ξανα στην apple αλλά από τότε που βγήκε το ios 11 έχει αρχίσει να μου τη σπάει πολύ άσχημα. Οι χρόνοι αναμονής καλοί, στη χρήση κατεβαίνει νεράκι η μπαταρία σε σύγκριση με πριν. Κρασαρίσματα εφαρμογών αβέρτα τώρα στην 11.4! Νωρίτερα σήμερα μέσα από το βιμπερ τραβηξα φωτο, πατάω αμέσως αποστολή κολάει 1´´ και μου χωρίζει την οθόνη στα δυο, το κάτω μισό μαύρο και στο πάνω μισό όποια εφαρμογή άνοιγα, σε λειτουργία landscape! Στο springboard όλα νορμάλ. Έκανα hard reset που είχα να κάνω από την εποχή που σκάλιζα το 4άρι με jb! Με 7 plus όλα αυτά. Νομίζω η apple από τότε που έφυγε ο μακαρίτης πάει κατά διαόλου. Να καταπιώ το σχεδιαστικό που πλέον ακολουθεί αντι να ηγείται; Αντε να το καταπιώ. Αλλά να έχω ασταθές λειτουργικό δεν τους το συγχωρώ με τίποτα!

Κι αυτοί ασχολούνται τώρα με μαρκετίστικα καραγκιοζηλίκια για να καταφέρουν τι; Να αγοράζει κάποιος iphone για το χρώμα του; Σε τέτοιους αγοραστές απευθύνονται;! Αη καλά!

Επεξ/σία από VampireKiSS
Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα φίλε μου.. 2 χρόνια έχω το 6ς και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, μέχρι που έβαλα την καινούρια έκδοση.

Οι χαώδης διαφορές που υπήρχαν κάποτε μεταξύ της απλ και όλων των άλλων έχουν μηδενιστεί. Και την παραμικρή καινοτομία να έχει το καινούριο iPhone, την επόμενη μέρα την έχουν βάλει και οι υπόλοιποι στα μοντέλα τους.

Ακόμα και οι διαρροές η οι φήμες για το επόμενο iPhone έχουν εξαφανιστεί ενώ κάποτε δεν προλάβαινε να κυκλοφορήσει και είχαν ήδη αρχίσει να συζητάνε για το επόμενο μοντέλο. Δεν ασχολείται κανένας πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...