Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, billdanos είπε

81.49% έχει το Χ. 😛 

μονο τοσο? θα περιμενα με το νοτς να χε πιο πολυ. οχι οτι παιζει ιδιαιτερο λογο, αμα το υπολοιπο κινητο ειναι χρηστικο, απλα σα σχεδιασμο το λεω. στο χερι παντως ειναι πιο μικρο απο αλλα με αναλογο μεγεθος οθονης

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολυ θετικο αν κυκλοφορησουν day one τα παραπανω χρωματα,σιγουρα ειναι κατι που λειπει απο τα τελευταια Iphone(οι χρωματικες επιλογες)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το X είναι σε καλό δρόμο αλλά είναι για λίγους.

Για τις υπόλοιπες συσκευές θεωρώ ότι μπορούν να κόψουν στο πάνω μέρος και να φτάσουν έστω το 70%.

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.

Ειναι σαφες οτι η πολυαγαπημενη εταιρεια μας αφησε τους αλλους τους χαρχολους να βγαζουν κινητα σε μπλε,πορτοκαλι και κοκκινο και μολις τελειοποιησε τα συγκεκριμενα χρωματα αποφασισε να βγαλει και αυτη.

Δεν θα εχετε ξαναδει τετοιο πορτοκαλι,μπλε και κοκκινο σε αλλο κινητο...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ακόμα δεν βαρεθήκατε αυτή την ηλίθια καραμέλα με το "innovation" σε κάθε νέο με την Apple? Εδώ και 7-8 χρόνια τα τρολοπόστ είναι copy/paste... Σας πληρώνουν για να τα ανεβάζετε? 

Η αληθεια ειναι οτι μου ειπαν, αμα το γραψω αυτο θα με κερασουν μια μπουγατσα με τυρι.

Ε δεν αντεξα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ακόμα δεν βαρεθήκατε αυτή την ηλίθια καραμέλα με το "innovation" σε κάθε νέο με την Apple? Εδώ και 7-8 χρόνια τα τρολοπόστ είναι copy/paste... Σας πληρώνουν για να τα ανεβάζετε? 

Τα περισσότερα σχόλια είναι απο άτομα που κράζουν το iPhone. Το κράζουν αλλά παράλληλα μπαίνουν να διαβάσουν ΟΛΑ τα σχετικά άρθρα! Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ψυχολόγος για να καταλάβει κάποια πράγματα, σωστά; 😉😏

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πήρα ένα tshirt στο ίδιο πορτοκαλί χρώμα και τα σπάει πάντως. Δεν έβρισκα εύκολα σε αυτό το χρώμα ποτέ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Πας καλά? 1gb ram παραπάνω σε μηλοπροιον? Θες να φτάσουν τα κινητά το 2χιλιαρο? :P

οταν φτασουν στα 3gb θα κανουν παρτυ και θα το χρεωνουν 3πλασια τιμη.3GBx3

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vassilis_GR είπε

Τα περισσότερα σχόλια είναι απο άτομα που κράζουν το iPhone. Το κράζουν αλλά παράλληλα μπαίνουν να διαβάσουν ΟΛΑ τα σχετικά άρθρα! Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ψυχολόγος για να καταλάβει κάποια πράγματα, σωστά; 😉😏

Σύνδρομο της Στοκχόλμης.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Thulogur είπε

Καλη κίνηση(αν αληθεύει), επιτέλους να σπάσει λιγο η μονοτονία ! Πιστεύω στανταράκι θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες. Η πλακα θα ειναι να δουμε διαφημίσεις τυπου nokia (που εκανε με τα χρώματα)

Σοβαρά τωρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikpol1 είπε

Σοβαρά τωρα;

ναι, αμε. Γιατί ;

bytheway δεν είμαι applefanboy. Δεν εχω, ουτε πρόκειται...

Επεξ/σία από Thulogur
  • Sad 1
Δημοσ.

και γιατι δε βγαζουν αποσπομενα καπακια να τελειωνει η δουλεια οπως παλια , να το κανεις παρδαλο αμα γουσταρεις? πλατη πορτοκαλι με πρασινο μπροστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...