Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αποφασίσει να αλλάξω πλατφόρμα σε ios συγκεκριμένα θα πάρω το se.

Θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο χρήστη σε σχέση με την τεχνολογία οπότε δε πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσω θέματα προσαρμογής, παρόλα αυτά έχω 2-3 θεματάκια που παραμένουν με ερωτηματικό.

1. Έχω μια μεγάλη συλλογή από μουσική και ταινίες. Μπορώ να τις "ρίξω" απλά στο iphone και να τις δω/ακούσω απλά, όπως κάνω και στο android;

2. Υπάρχει κάποιος torrent client όπως το ttorent που χρησιμοποιώ στο android για να κατεβάζω περιεχόμενο κατευθείαν στο iphone;

Υποστηρίζει otg ώστε να συνδέσω φλασάκι και να μεταφέρω περιεχόμενο;

Ευχαριστώ θερμά, προκαταβολικά...

Δημοσ.

1) Την μουσική θα πρέπει να την ρίξεις μέσα στο iTunes και από εκεί να κάνεις συγχρονισμό την συσκευή.

2) Νομίζω όχι αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος

3) OTG όπως είναι στο android όχι. Απλά μπορείς με αυτό και αυτό να μεταφέρεις εικόνες μόνο στην συσκευή σου.

Δημοσ.

Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε μιλάμε για "ανάπηρο" κινητό.

Κρίμα... και ψηνόμουν.

Όπισθεν ολοταχώς λοιπόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 μουσικη και ταινιες μεσω iTunes.

https://www.vpnranks.com/how-to-download-torrent-on-ios/

3 δεν υποστηριζει το se otg. παρε απο 7 και πανω και θα εχεις.

drag and drop δεν εχει διοτι ειναι κλειδωμενο το file manager για λογους ασφαλειας.

εχει drag and drop στο iTunes ομως.που συνδεετε με wifi στο pc χωρις καμια εφαρμογή εκτος του iTunes του pc.

συχρονιζεις οτι θες και αυτόματα ειναι στο κινητο σου.

μαλλον το android ειναι αναπηρο

5 ώρες πριν, stafaf είπε

Έχω αποφασίσει να αλλάξω πλατφόρμα σε ios συγκεκριμένα θα πάρω το se.

Θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο χρήστη σε σχέση με την τεχνολογία οπότε δε πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσω θέματα προσαρμογής, παρόλα αυτά έχω 2-3 θεματάκια που παραμένουν με ερωτηματικό.

1. Έχω μια μεγάλη συλλογή από μουσική και ταινίες. Μπορώ να τις "ρίξω" απλά στο iphone και να τις δω/ακούσω απλά, όπως κάνω και στο android;

2. Υπάρχει κάποιος torrent client όπως το ttorent που χρησιμοποιώ στο android για να κατεβάζω περιεχόμενο κατευθείαν στο iphone;

Υποστηρίζει otg ώστε να συνδέσω φλασάκι και να μεταφέρω περιεχόμενο;

Ευχαριστώ θερμά, προκαταβολικά...

Επεξ/σία από alexakos89
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ανάπηρο κινητό επειδή δεν αφήνουν να βάζεις torrent και πειρατικά μουσική και ταινίες ;;; Καλό το ακούσαμε και αυτό !!!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

42 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Ανάπηρο κινητό επειδή δεν αφήνουν να βάζεις torrent και πειρατικά μουσική και ταινίες ;;; Καλό το ακούσαμε και αυτό !!!

Εντελώς ανάπηρο όμως.

Θα μου βάλει μπάστακα η κάθε apple, τί περιεχόμενο θα φορτώνω εγώ στο κινητό μου;

Λοβοτομή σας έχουν κάνει και το θεωρείτε φυσιολογικό

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.

Δεν σου ταιριάζει το iOS (είναι ξεκάθαρο από αυτά που γράφεις) οπότε μη το δοκιμάσεις, θα το μετανιώσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, δεν το βλέπω να προχωράω σε αγορά κάποιου iphone.

Δε νομίζω ότι θα με βολεύει.

Κρίμα, και ψηνόμουν πολύ. Το se μου αρέσει απίστευτα πολύ.

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.

Mε αυτά που γράφεις φαίνεται πως απλά το έκανες για να κράξεις και όχι για να δοκιμάσεις...

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις μεγάλο λάθος.

Ήδη ψάχνω να βρω λύσεις σε αυτά που με απασχολούν και μπορώ να σου πω ότι τις έχω βρει.

Θέλω πολύ ένα iphone και ειδικά το se και πιστεύω ότι έχω βρει workarounds για ό,τι με απασχολεί.

Δημοσ.

Είναι μεσοβέζικες λύσεις ότι έχεις βρει. Υπάρχουν προγράμματα τύπου iTools που ρίχνεις μέσα μουσική κλπ αλλά το drag n drop του Android και να κατεβάζεις torrents μέσα από εφαρμογή όπως στο Android δεν υπάρχει. 

Γενικα πρέπει να ξεφύγεις από την νοοτροπία του Android και να μάθεις έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας του file manager κλπ. Και ξεκάθαρα από τον τρόπο που γράφεις δείχνεις ότι δεν σου ταιριάζει το iOS. Αν θες να πειραματιστείς με το τηλέφωνο πάρε ένα φθηνό se μεταχειρισμένο και αν δεις ότι δεν σου ταιριάζει ή δεν σ’αρεσει (το πιθανότερο αυτό είναι) το πουλάς χωρίς να χασεις ή να χασεις ελάχιστα χρήματα 

• Like 2
Δημοσ.

Για ταινίες έχω βρει λύση, kodi + popcorn με μικρή ετήσια συνδρομή.

Mp3 δικά μου, μπορώ να τα περάσω στο iphone μέσω itunes ή με άλλο τρόπο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Για ταινίες έχω βρει λύση, kodi + popcorn με μικρή ετήσια συνδρομή.

Mp3 δικά μου, μπορώ να τα περάσω στο iphone μέσω itunes ή με άλλο τρόπο;

μεσω itunes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...