Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, είμαι απόφοιτος τρίτης λυκείου και έδωσα πανελλήνιες με σκοπό να εισαχθώ σε κάποιο τμήμα πληροφορικής. Τα αποτελέσματα μου δεν ήταν τα προσδοκώμενα και έχω έρθει σε δίλλημα για το ποιά θα είναι τελικά ή απόφαση μου, να ξαναδώσω ρισκάροντας την αποτυχία ή να εισαχθώ σε κάποιο τμήμα κολλεγίου; (όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του για computer networks and security (mediterranean college) και Computer science (new york college).Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ubnt22
Δημοσ.

Ξαναδωσε εχοντας σαν στοχο οποιοδηποτε τμημα Πληροφορικης σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Τα mediterranean και new york κλπ θα χτυπησουν  ασχημα στην αγορα εργασια οταν με το καλο ψαξεις για την πρωτη σου δουλεια.

Οσο εισαι στη σχολη κυνηγα side projects και πρακτικες. Αν σε παιρνει βαλε σε 2η μοιρα το αν αυτα θα ειναι paid. Κοιτα να εχεις hands on εμπειρια σε κωδικα.

Εχεις ολο το δρομο μπροστα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου , περναώ λογικά στο ΤΕΙ Ηρακλείου, ωστόσο στήν Αθήνα έχω μιλήσει με εταιρίες για projects και ήδη δουλεύω σε εταιρία που γράφω κώδικα. Να πάω στο Ηράκλειο βγάζοντας το ΤΕΙ ή πηγαίνοντας Αθήνα διεκδικώντας ίσως κάτι παραπάνω;

Δημοσ.

Ενα ενα μας τα λες :) Εφοσον εχεις δουλεια Προγραμματιστη στην Αθηνα, και θελεις να την κρατησεις τοτε μπορεις να μεινεις Αθηνα και να διαβασεις ξανα για τις πανελληνιες; εχεις χρονο για κατι τετοιο;

Δημοσ.

Ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος σου (είναι δύσκολο γιατί είσαι μικρός βέβαια), υψηλή βαθμολογία στις πανελλήνιες, ΑΕΙ/ΤΕΙ πληροφορικής ή να γίνεις καλός coder;

Αν βρεις απάντηση στο παραπάνω τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος σου (είναι δύσκολο γιατί είσαι μικρός βέβαια), υψηλή βαθμολογία στις πανελλήνιες, ΑΕΙ/ΤΕΙ πληροφορικής ή να γίνεις καλός coder;

Αν βρεις απάντηση στο παραπάνω τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Δεν έχει κανένα νόημα ο βαθμός και το πτυχίο αν δεν είσαι ουσιαστικός. Επομένως ένας καλός coder.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ubnt22 είπε

Δεν έχει κανένα νόημα ο βαθμός και το πτυχίο αν δεν είσαι ουσιαστικός. Επομένως ένας καλός coder.

Ντάξει ο βαθμός ίσως όχι τόσο αλλά το πτυχίο ανοίγει πόρτες. Βέβαια στο coding νομίζω όχι τόσο. 

Δουλειά έχεις, τι θες το ξέρεις, κάνε τα δικά σου και δώσε ξανά πανελλήνιες, με προσπάθεια τόση όση να μην αφήνει πίσω τον πραγματικό σου στόχο. Imo.

Δημοσ.

Γιατι δεν ψαχνεις τμηματα πχ στην Δανια στα Αγγλικα? Πολυ πιθανον να σου βγει δε και πιο φτηνα εαν υπλογισεις καποια επιδοματα. Βεβαια θα εχεις το θετικο εκει σε μια πιο μεγαλη αγορα εργασιας

Δημοσ.

Στην εταιρία που είσαι, δέχονται συνεργασία εξ' αποστάσεως ? Ώστε να πας Ηράκλειο αν πιάσεις το ΤΕΙ Πληροφορικής και κάνεις και τα 2. Και το ΕΑΠ όπως σου είπαν ή άλλο ανοιχτό πανεπιστήμιο είναι μία λύση που συνδυάζεται με δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...