aorus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να γίνει Port forwarding σε ένα ρουτερ ώστε να εκκινούμε απομακρυσμένα ένα pc μέσω teamviewer π.χ. Ναι οκ έχω διαβάσει τα λίνκ με τις οδηγίες που δίνουν αλλά μοιάζουν με κινέζικα τουλάχιστον, υπάρχουν όροι όπως IP, NAT, port, checker DNS κλπ που δεν έχω ιδέα τι είναι και το wiki δεν είναι κατανοητό, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ
klimac Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Έχεις δοκιμάσει να συνδεθείς στο teamviewer και δεν μπορείς (αυτός είναι ο λόγος που θες να κάνεις port forward)? Είμαι πολύ σίγουρος ότι δε θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, εκτός και αν υπάρχει κάποιο firewall το οποίο κρύβει τον H/Y. πχ: internet - firewall - router - (switch) - PCs Στείλε το μοντέλο του router σου.
aorus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 το ρούτερ είναι adb ή pirelli όπως το έδινε η cyta Συνδέομαι κανονικά, αυτό που θέλω είναι η λειτουργία wake on lan, το bios είναι ρυθμισμένο ώστε να ξυπνάει από συσκεύες όπως το router το πρόβλημα βρίσκεται ότι για αυτή την λειτουργία χρειάζεται το port forwarding, απλά δεν καταλαβαίνω τις οδηγίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα